dixi1989 20.04.10, 14:50 Możecie mi polecić jakiś dobry zakład fryzjerski w O-cu? Nie chodzi o strzyżenie , ale o zrobienie konkretnej fryzury z którą fryzjer np na os.ogrody sobie nie radzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unhollyseth Re: Fryzjer 20.04.10, 15:02 Nie wiem czy chodzi o damskiego czy o męskiego (ale podejrzewam, że damski). Ja osobiście chodzę do Modeksu. Są trzy salony, ale zawsze korzystam z usług dwóch po prawej stronie od wejścia. Zawsze byłem zadowolony po wyjściu. Szczególnie upodobałem sobie ten na końcu na przeciwko CHEMIKA. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Fryzjer 20.04.10, 15:12 Jest taka panna na Pułankach (fryzjerka - ma gdzieś zakład), która dorabia sobie w domu. Podobno jest zarąbista (znajome tak twierdzą) i ma na imię Monika. Jeśli chcesz dowiem się o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi1989 Re: Fryzjer 20.04.10, 19:25 Dowiedz się jeśli możesz - oczywiście chodzi o fryzjera MĘSKIEGO :) Odpowiedz Link Zgłoś
dixi1989 Re: Fryzjer 20.04.10, 21:01 Potrzebuję po prostu fryzjera , który zrobi mi taką fryzurę jaką chcę a nie powie "niemożliwe" Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Fryzjer 20.04.10, 21:15 A jest z tym jakiś problem? W sumie miasto nie jest małe. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi1989 Re: Fryzjer 22.04.10, 16:12 Na obecną chwilę odwiedziłem 2 zakłady-w jednym tak jak pisałem fryzjerka nawet się nie podjeła a w drugim mi spieprzyła. Nie chcę nie wiadomo czego , po prostu włosy na żel , fajnie podciąć , wymodelować etc. Problem jest tego typu , ze mam włosy kręcone i nie chca sie ukladac. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Fryzjer 22.04.10, 16:26 Więc może nie da się z Twoimi włosami zrobić pewnych rzeczy:/ Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Fryzjer 22.04.10, 16:50 W sytuacji ekstremalnej zawsze można podjechać do większego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Fryzjer 22.04.10, 17:03 Jak chce kręcone włosy obciąć na krótko i pewnie postawić na "irokeza" to wątpię czy wielkie miasto Go zbawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga77 Re: Fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.10, 10:34 A byłeś na ul. Czystej w salonie? Tam też jest chyba męski. Może akurat Ci pomogą dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś