Dodaj do ulubionych

Pytanie o firme Baltic expo...

IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.11, 13:01
Witam
Mam pytanko w sprawie firmy baltic expo , juz kilka razy pojawialo sie od tej firmy ogloszenie o prace, wiecie moze czym ta firma dokladnie sie zajmuje, i moze juz tam ktos byl na rozmowie, i czy firma jest wiarygodna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojtek_68 Re: Pytanie o firme Baltic expo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.11, 13:10
      Sądząc po właścicielu, to pewnie praca podobna do tej w firmie Medica Life Polska.
      Czyli domokrążno-prezentacyjny handel różnościami za ceny z sufitu.
      • tdx Re: Pytanie o firme Baltic expo... 11.02.11, 13:32
        www.spgexpress.pl/firma/baltic+expo+sp%C3%B3%C5%82ka+z+o+o-0000369002/
        www.imsig.pl/pozycja/2010/218/KRS/207144,%22BALTIC_EXPO%22_SP%C3%93%C5%81KA_Z_OGRANICZON%C4%84_ODPOWIEDZIALNO%C5%9ACI%C4%84
        Rafalek ma nowa zabawke? :]
        • Gość: obiektywnie Re: Pytanie o firme Baltic expo... IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.11, 21:15
          No zmienił nazwę bo do Medica life ciężko już było znaleźć pracowników ;)
    • Gość: trool3 [...] IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.11, 13:01
      Treść postu jest niedostępna.
      • Gość: Mirek Re: Pytanie o firme Baltic expo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 13:24
        Dzięki WAM, że piszecie takie opinie o tej FIRMIE:)
        Wczoraj mój tata chciał coś nabyć od tej firmy.
        Urządzenie, które gotuje na parze za kwotę szalonąąąą. Prosił mnie o sprawdzenie firmy i wiecie co stracili klienta:)) DZIĘKI WAMMMM OPINIĄ
        Dzisiaj opisał mi urządzenie, które chciał nabyć za ponad 2000zł i znalazłem w sieci o takich samych parametrach produkcji niemieckiej za około 600zł.
        Patrzcie jak chcą nabić chorych ludzi w sanatorium w butelkę. Może w końcu i jakiś prokurator ambitny weźmie się za kanciarzy w sanatoriach.......
        • Gość: ja Re: Pytanie o firme Baltic expo... IP: *.jjs-isp.pl 04.08.11, 21:41
          Witam sprawe oddaje do komornika kto tam pracowal ma moze wiedze na temat rachunkow bankowych jakie posaidaja z jakich bankow badz spolki z kotrymi zawierali umowy ???? Prosze o pilna pomoc
        • Gość: ja Re: Pytanie o firme Baltic expo... IP: *.jjs-isp.pl 04.08.11, 21:43
          Witam sprawe oddaje do komornika kto tam pracowal ma moze wiedze na temat rachunkow bankowych jakie posaidaja z jakich bankow badz spolki z kotrymi zawierali umowy ???? Prosze o pilna pomoc marko211@o2.pl
    • Gość: katarzyna Re: Pytanie o firme Baltic expo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 20:11
      wiem tyle, że nie szanuja klienta, sprzedają towar po zawyżonej cenie. kupiłam garnek, za który zapłaciłam 2300; zł . wcześniej widziałam na pokazie zorganizowanym przez ta firmę, jak działa, jakie daje możliwości w kuchni. ok. spodobał mi się - kupiłam. ale najpierw na przesyłkę czekałam prawie miesiąc, po czym dostałam garnek bez wszystkich elementów prezentowanych razem z nim na pokazie i co najważniejsze - bez książki obsługi tego urządzenia. Co uważam jest szczytem niesolidności firmy, bo gdy kupuję kieckę za 300 zł mam do niej instrukcję prania.
      • Gość: gggghhhhggg [...] IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 10.10.11, 21:58
        Treść postu jest niedostępna.
        • Gość: Basia kontakt IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.11, 11:52
          witam poszukuję jakiegoś kontaktu do firmy baltic expo: numer telefonu lub e-mail.
          nie mogę skontaktować się z tą firmą proszę o pomoc
          • Gość: sprawiedliwy Re: kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.12, 20:25
            Witam.Podaję Pani nr.telefonu,ale do Baltic Expo Szymczyk Marcin tel.fax.41 2482120 jest to telefon do podmiotu gospodarczego.Do Baltic Expo Sp.z.o.o w tej samej miejscowości nie posiadam.Proszę o kontakt.Pozdrawiam
    • Gość: fairplay [...] IP: *.blokowe.pl 19.01.12, 23:54
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: q Re: Pytanie o firme Baltic expo... IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.12, 13:02
        to tylko Ty to mogłeś wy myśleć i napisać ......RO
      • Gość: lech Re: Pytanie o firme Baltic expo... IP: *.cybermax.pl 23.02.12, 09:43
        bylem na pokazie i kupilem garczki z firmy schumann brand z ostrowa moze ktos napisze trzy to rzetelna firma
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka