pysia8388 28.09.09, 20:35 Wiecie coś więcej o tej nowej naleśnikarni przy domu kultury? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nalesnik Re: naleśnikarnia Pychotka IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.09.09, 20:42 Nic ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
pysia8388 Re: naleśnikarnia Pychotka 28.09.09, 20:45 Co to znaczy nic ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nalesnik Re: naleśnikarnia Pychotka IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.09.09, 20:51 Naleśniki na słodko, słono i naleśniki drożdżowe. Naleśniki tradycyjne i nowoczesne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juras Re: naleśnikarnia Pychotka IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.09.09, 21:02 Dla mnie super ! Sympatyczne dziewczyny a naleśniki pyszne i solidne porcje. Co to za mruk się czepia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobre Re: naleśnikarnia Pychotka IP: *.swiecie.vectranet.pl 05.10.09, 23:15 naleśniczki....polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
pysia8388 Re: naleśnikarnia Pychotka 28.09.09, 21:04 Wybieram się tam ze znajomymi i nie wiem czy warto. Kilka osób mówiło, że można tam dobrze zjeś a ja wolę się podpyta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spin Re: naleśnikarnia Pychotka IP: 57.90.36.* 29.09.09, 03:10 Pyszne naleśniki a obsługa jeszcze lepsza !!!POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humanoid Re: naleśnikarnia Pychotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 07:23 Byłem, jadłem :) Naleśniki smaczniaste, obsługa OK, miłe wnętrze. Czego więcej potrzeba? Nie mam zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
pysia8388 Re: naleśnikarnia Pychotka 29.09.09, 10:57 Po takich pochwalach trzeba się tam wybrac.A co mają dobrego w ofercie? Odpowiedz Link Zgłoś
pysia8388 Re: naleśnikarnia Pychotka 30.09.09, 11:47 bylam wczoraj w tej nalesnikarni i nie zaluje. zjadlam nalesnika z kurczakiem za 9 zl a moja kumpela z jabłkiem za 6 i najadlysmy sie do syta. Faktycznie mozna tam dobrze zjesc. Co jeszcze mi sie spodobalo to to, ze nie ma tam alkoholu i sie nie pali. Jedyny mankament to wielkosc lokalu, ale na początek dobre i to. Gratulacje dla wlascicielek za pomysl!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: naleśnikarnia Pychotka IP: *.ip.netia.com.pl 30.09.09, 17:50 widzę że nowa naleśnikarnia reklmuje sie na maxa- zasłużcie sobie na miano dobrego lokalu a nie piszcie bzdur !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do pysia8388 Re: naleśnikarnia Pychotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 11:28 Nie rozumiem dlaczego sama siebie chwalisz nawet na forum chełmna, to akurat jest żenujace. Byłem u was i jadłem , jedzenie ok,tylko te papierowe tacki,plastikowe sztućce, popsuta i nieczynna toaleta i strasznie mały lokal to akurat masakra. Pomimo tego życze wam powodzenia i wielu klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
pysia8388 Re: naleśnikarnia Pychotka 01.10.09, 14:31 Nie rozumiem dlaczego sądzisz, ze to ja jestem wlascicielka tej nalesnikarni. Bylam ciekawa co sądzą o niej ludzie. Swoją drogą fajnie było by miec swój interes, ale ja do tego sie nie nadaje. Szkoda, ze na tym forum nie mozna napisac nic milego o jakims lokalu, bo zaraz padają podejżenia, ze jest sie wlascicielem, to jest wlasnie zenujace!!!! Forum pezeciez jest po to by pisac na nim co sie mysli, a ja wlasnie to zrobilam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do pysia8388 Re: naleśnikarnia Pychotka IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.10.09, 21:27 Masz racje tylko że zalożyłaś na forum Świecia i Chelmna wątek co ludzie sądzą o tej nalesnikarni bo zastanawiasz sie czy warto tam iśc a oprócz tego w innym watku chwalisz ta nalesnikarnie że jest super jedzonko wiec byłaś czy nie byłaś? ciemniasz kolezanko porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humanoid Re: naleśnikarnia Pychotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 08:48 Kryste, czy na tym forum we wszelkich wątkach muszą się znaleźć jacyś malkontenci? (jak pysi czy dopysi) Odnoszę wrażenie, że osobnikom takim jak ww. nie chodzi o jakąkolwiek merytoryczną dyskusję tylko o jakieś chamskie zacietrzewienie. Fakt, ja również mam odczucie, że dziewczyny się trochę "lansują" ale w czym Wam to ludzie przeszkadza? Każdy "prywaciarz" szuka klienta wszelkimi możliwymi sposobami. Niekiedy niezbyt etycznymi ale takie mamy czasy. Tymczasem przez wiele osób (nie tylko w tym wątku) przemawia jakże polska zawiść. No ale to już temat na zupełnie inną dyskusję. Pozdrawiam wszystkich a naleśnikarni życzę powodzenia w interesach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vnx Re: naleśnikarnia Pychotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 20:39 Co to "Kryste"? :D :D Naleśnikarnia w porządku, dobre jedzenie, miła obsługa :) Oby tak dalej i nie spoczywajcie na laurach :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxikazik Re: naleśnikarnia Pychotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 08:10 Pod wpływem tej dyskusji poszedłem tam wczoraj. Zamówiłem naleśnika na słodko jakiegoś - całkiem smaczny ale jednak w domu dużo taniej to wychodzi :) Poza tym cena nie zgadzała mi się z tą podaną na stronie internetowej ale pal licho. Ogólnie ok jak ktoś nie umie se naleśnika w domu zrobić haha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juras Re: naleśnikarnia Pychotka IP: *.swiecie.vectranet.pl 07.10.09, 08:53 do maxikazik co to za głupoty ! A co ty się spodziewałeś, że ci do tych naleśników jeszcze dopłacą ? I do tego tak nisko cenisz sobie swoją pracę (bo to też jest koszt) - to chyba twoje naleśniki muszą być ochydne. A chleb też sam pieczesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zig Re: naleśnikarnia Pychotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 13:17 Numer do nich zobacz se na ich stronie: www.pychotka.swiecie.net Ogólnie knajpa taka sobie, mało miejsca w środku i te kartonowe tacki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALA Re: naleśnikarnia Pychotka IP: *.152.149.31.dsl.dynamic.eranet.pl 09.11.09, 19:08 nalesnik jak nalesnik! kto potrafi sam je robic napewno wie ze mozna lepsze zrobic w domu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.kebap Re: naleśnikarnia Pychotka IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.11.09, 18:13 zwykły ,przeciętny domowy naleśnik-za wysoką cenę ,na dodatek podany na tekturze jak w budce na festynie ... lokal ciasny, przeciętnego wystroju, obsługa jak na wsi w geesie...lokalizacja-ciemno, buro i ponuro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: naleśnikarnia Pychotka IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.11.09, 10:15 Tacki z tektury a do tego jedzenie plastikowym nożem to przesada jak na ceny, które mają. Byłam niedawno i... nie mogłam zjeść naleśnika, jakiego chciałam, bo nie mieli sporej części produktów. Efekt: wzięłam coś z kapustą i było słabe. Do tego sos, który nie miał właściwie smaku. Życzę im dobrze, ale jak nie zmienią podejścia, to długo nie pociągną w tym interesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: naleśnikarnia Pychotka IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.11.09, 16:09 Super naleśniki, obsługa też bardzo miła:) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś