Gość: bandzior IP: *.opera-mini.net 22.02.11, 20:59 witam czy ktoś słyszał potężny huk przed 21? jak by coś porządnie wybuchło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dizzy81 Re: potężny huk 22.02.11, 21:04 ja wiem czy porządny, coś hukło, ale niespecjalnie mnie oderwało od siedzenia na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandzior Re: potężny huk IP: *.opera-mini.net 22.02.11, 21:07 no ale coś jebneło pięknie, napewno to nie było takie sobie... ktoś jakieś informacje ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: potężny huk IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.11, 21:37 To na hucie, jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: potężny huk IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.11, 22:01 To największy-pierwszy Trool- spadł z fotela,chyba... ćwiczy upadek ze stołka Odpowiedz Link Zgłoś
kemotost Re: potężny huk 22.02.11, 22:42 Ja nic nie słyszałem. Temat potężnych huków w O-cu to standard. Albo na Hucie coś walnęło (butla z gazem wpadła do szczępiarki), albo w jakiejś manufakturze z trunkami, balon przegrzało. Tak czy siak naszczęście nie słychać było karetek ani straży, więc pewnie to tylko w hucie złom zrzucali i echo po mieście poniosło. Odpowiedz Link Zgłoś