Gość: Wawa IP: *.146.97.196.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.10.11, 13:03 Gdzie najbliżej Patronackiego? Bo zima idzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mozo Re: Wulkanizacja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 19:35 Ja dzisiaj byłem za cmentarzem w Denkowie Ostrowiecka chyba 7 chłopaki mnie zadziwili nowo otwarte ale naprawdę chyba dobrze wyważyli bo przy hamowaniu nic nie tłucze w kierownice i nawet tanio atmosfera super no i niema kolejek na razie.Chyba jeszcze o nich nikt nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Wulkanizacja... IP: *.play-internet.pl 15.10.11, 20:07 dokładnie ostrowiecka 7 zazwyczaj jeżdziłem gdzie indziej ale niedawno znalazłem ich ulotke i postanowiłem sprawdzić. Byłem mile zaskoczony fachowa obsługa i ceny mają bardzo przystępne. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumiarz Re: Wulkanizacja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 20:08 niebywałe... Odpowiedz Link Zgłoś
maniekkamil Re: Wulkanizacja... 15.10.11, 20:22 W czwartek byłem u nich ,chciałem wymienić linkę od ręcznego powiedzieli żeby na razie nie kupować bo niema sensu , sprawdzili chyba podczyścili no i działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mozo Re: Wulkanizacja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 21:08 Ja kto przystępne 5-dych za alusy to prawie darmo w tym rejonie, gdzie-niegdzie biorą po 70zł i powietrze pompuje raz w tygodniu zazwyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mozo Re: Wulkanizacja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 21:24 a tak nawiasem to Gość-gumiarz to chyba konkurencja bo ma na pewno wyższe ceny pewno to przeszkadza w interesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walter Re: Wulkanizacja... IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 22.10.11, 14:00 Wymieniłem tam chłodnicę i zrobili mi rozrząd. Fachowo i tanio. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
oynik Re: Wulkanizacja... 22.10.11, 21:37 zgadzam się z kolegą mozo ceny przystępne i obsługa w porządku. Zmieniłem tam kółka i jak na razie jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Wulkanizacja... IP: 212.160.218.* 23.10.11, 10:14 Wczoraj jechałam na zakupy do leclerca, zauważyłam ich po drodze i umówiłam się na poniedziałek, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Wulkanizacja... IP: *.play-internet.pl 06.11.11, 16:30 chyba na randkę z jednym z tych facetów a nie do wulkanizacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Wulkanizacja... IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 25.10.11, 22:29 a ile tam wyważenie kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Wulkanizacja... IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 25.10.11, 22:30 tzn tam czyli w denkowie k. cmentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mozo Re: Wulkanizacja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.11, 20:43 Kumpel za przeżucenie całych kół stalowych z wyważeniem dał 3-dychy Odpowiedz Link Zgłoś
maniekkamil Re: Wulkanizacja... 27.10.11, 20:34 50 papiera zapłaciłem za alusy co śmieszne to nawet kamyczki wydłubywali z bieżnika ale nawet to mi się podobało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: police Re: Wulkanizacja... IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.11, 06:33 To akurat powinien robić każdy "gumiarz" przed wyważeniem koła. Jak do tej pory to tylko u dwóch czyścili felgę z piachu i pozbywali się kamyczków z bieżnika, inni ładowali koło brudne i z kamyczkami na wyważarkę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawa Re: Wulkanizacja... IP: *.181.146.3.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.10.11, 11:25 W ten długi weekend będę w Ostrowcu to tam pojadę na zmiankę. Dzięki za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Wulkanizacja... IP: 212.160.218.* 30.10.11, 11:39 Jestem zadowolona:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liber Re: Wulkanizacja... IP: *.play-internet.pl 06.11.11, 16:32 z którego gościa? Odpowiedz Link Zgłoś
maniekkamil Re: Wulkanizacja... 07.11.11, 19:11 miałem potrzebę zadzwoniłem i dało radę pierwszego nikt nie chciał podjechać do zakładu a sąsiadka powiedziała żeby im dać znać no i rewelka pstryk pierwszy tel i chłopak podjechał zrobił kapcia i pojechałem do Łomży po 40-tu minutach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfa Re: Wulkanizacja... IP: *.204.60.86.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.11.11, 20:47 Byłem i bardzo mile mnie zaskoczyli. Mam drogie fele na bryce i miałem obawy co do nowo otwartego zakładu ale wszystko było ok. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Wulkanizacja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 20:13 Można powiedzieć że przykładają się do roboty, ale dzisiaj to kolejek u nich nie było może to i dobrze bo długo nie czekałam a na koniec zdziwienie niewiele zapłaciłam a humor im dopisywał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Warszawa Re: Wulkanizacja... IP: *.ip.netia.com.pl 30.11.11, 11:20 Byłam przejazdem w Ostrowcu i przypadkiem tam trafiłam. Obsługa szybka i fachowa a ceny atrakcyjne. Co więcej miejsce zostało mi polecone przez przechodnia na ulicy. Gorąco POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa_pokusa Re: Wulkanizacja... 03.12.11, 19:17 Przypadkiem tam trafiłaś, a potem przypadkiem znalazłaś ten wątek i przypadkiem napisałaś... Ludzie, dobry zakład się utrzyma bez takich wpisów - czasami taka "reklama" może zniechęcić, więc ostrożnie Odpowiedz Link Zgłoś
kemotost Re: Wulkanizacja... 04.12.11, 12:23 Heh. Jak widać życie jest pełne krypto przypadków. Tak już jest przypadkowość for internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też z Dublina Re: Wulkanizacja... IP: *.ntlworld.ie 04.12.11, 12:51 Uznanie dla jagodowa_pokusa za spostrzegawczość, niemniej każda reklama źródłem handlu. Jeżeli Wulkanizacja się nie sprawdzi wśród klientów, to i samoreklama nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś