Dodaj do ulubionych

Wulkanizacja...

IP: *.146.97.196.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.10.11, 13:03
Gdzie najbliżej Patronackiego? Bo zima idzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mozo Re: Wulkanizacja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 19:35
      Ja dzisiaj byłem za cmentarzem w Denkowie Ostrowiecka chyba 7 chłopaki mnie zadziwili nowo otwarte ale naprawdę chyba dobrze wyważyli bo przy hamowaniu nic nie tłucze w kierownice i nawet tanio atmosfera super no i niema kolejek na razie.Chyba jeszcze o nich nikt nie wie
      • Gość: bodzio Re: Wulkanizacja... IP: *.play-internet.pl 15.10.11, 20:07
        dokładnie ostrowiecka 7 zazwyczaj jeżdziłem gdzie indziej ale niedawno znalazłem ich ulotke i postanowiłem sprawdzić.
        Byłem mile zaskoczony fachowa obsługa i ceny mają bardzo przystępne. polecam.
      • Gość: gumiarz Re: Wulkanizacja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 20:08
        niebywałe...
        • maniekkamil Re: Wulkanizacja... 15.10.11, 20:22
          W czwartek byłem u nich ,chciałem wymienić linkę od ręcznego powiedzieli żeby na razie nie kupować bo niema sensu , sprawdzili chyba podczyścili no i działa
          • Gość: Mozo Re: Wulkanizacja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 21:08
            Ja kto przystępne 5-dych za alusy to prawie darmo w tym rejonie, gdzie-niegdzie biorą po 70zł i powietrze pompuje raz w tygodniu zazwyczaj
            • Gość: Mozo Re: Wulkanizacja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 21:24
              a tak nawiasem to Gość-gumiarz to chyba konkurencja bo ma na pewno wyższe ceny pewno to przeszkadza w interesie
              • Gość: walter Re: Wulkanizacja... IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 22.10.11, 14:00
                Wymieniłem tam chłodnicę i zrobili mi rozrząd. Fachowo i tanio.
                Polecam
                • oynik Re: Wulkanizacja... 22.10.11, 21:37
                  zgadzam się z kolegą mozo ceny przystępne i obsługa w porządku. Zmieniłem tam kółka i jak na razie jest ok.
                  • Gość: Pati Re: Wulkanizacja... IP: 212.160.218.* 23.10.11, 10:14
                    Wczoraj jechałam na zakupy do leclerca, zauważyłam ich po drodze i umówiłam się na poniedziałek, zobaczymy.
                    • Gość: b Re: Wulkanizacja... IP: *.play-internet.pl 06.11.11, 16:30
                      chyba na randkę z jednym z tych facetów a nie do wulkanizacji
      • Gość: z Re: Wulkanizacja... IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 25.10.11, 22:29
        a ile tam wyważenie kosztuje?
        • Gość: z Re: Wulkanizacja... IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 25.10.11, 22:30
          tzn tam czyli w denkowie k. cmentarza
          • Gość: Mozo Re: Wulkanizacja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.11, 20:43
            Kumpel za przeżucenie całych kół stalowych z wyważeniem dał 3-dychy
            • maniekkamil Re: Wulkanizacja... 27.10.11, 20:34
              50 papiera zapłaciłem za alusy co śmieszne to nawet kamyczki wydłubywali z bieżnika ale nawet to mi się podobało
              • Gość: police Re: Wulkanizacja... IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.11, 06:33
                To akurat powinien robić każdy "gumiarz" przed wyważeniem koła. Jak do tej pory to tylko u dwóch czyścili felgę z piachu i pozbywali się kamyczków z bieżnika, inni ładowali koło brudne i z kamyczkami na wyważarkę :(
                • Gość: Wawa Re: Wulkanizacja... IP: *.181.146.3.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.10.11, 11:25
                  W ten długi weekend będę w Ostrowcu to tam pojadę na zmiankę. Dzięki za podpowiedzi.
                  • Gość: Pati Re: Wulkanizacja... IP: 212.160.218.* 30.10.11, 11:39
                    Jestem zadowolona:]
                    • Gość: liber Re: Wulkanizacja... IP: *.play-internet.pl 06.11.11, 16:32
                      z którego gościa?
                      • maniekkamil Re: Wulkanizacja... 07.11.11, 19:11
                        miałem potrzebę zadzwoniłem i dało radę pierwszego nikt nie chciał podjechać do zakładu a sąsiadka powiedziała żeby im dać znać no i rewelka pstryk pierwszy tel i chłopak podjechał zrobił kapcia i pojechałem do Łomży po 40-tu minutach
                        • Gość: Alfa Re: Wulkanizacja... IP: *.204.60.86.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.11.11, 20:47
                          Byłem i bardzo mile mnie zaskoczyli. Mam drogie fele na bryce i miałem obawy co do nowo otwartego zakładu ale wszystko było ok. Pozdro.
                          • Gość: anka Re: Wulkanizacja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 20:13
                            Można powiedzieć że przykładają się do roboty, ale dzisiaj to kolejek u nich nie było może to i dobrze bo długo nie czekałam a na koniec zdziwienie niewiele zapłaciłam a humor im dopisywał
                      • Gość: Kasia Warszawa Re: Wulkanizacja... IP: *.ip.netia.com.pl 30.11.11, 11:20
                        Byłam przejazdem w Ostrowcu i przypadkiem tam trafiłam. Obsługa szybka i fachowa a ceny atrakcyjne. Co więcej miejsce zostało mi polecone przez przechodnia na ulicy. Gorąco POLECAM!
                        • jagodowa_pokusa Re: Wulkanizacja... 03.12.11, 19:17
                          Przypadkiem tam trafiłaś, a potem przypadkiem znalazłaś ten wątek i przypadkiem napisałaś...

Ludzie, dobry zakład się utrzyma bez takich wpisów - czasami taka "reklama" może zniechęcić, więc ostrożnie
                          • kemotost Re: Wulkanizacja... 04.12.11, 12:23
                            Heh. Jak widać życie jest pełne krypto przypadków. Tak już jest przypadkowość for internetowych.
                            • Gość: Też z Dublina Re: Wulkanizacja... IP: *.ntlworld.ie 04.12.11, 12:51
                              Uznanie dla jagodowa_pokusa za spostrzegawczość, niemniej każda reklama źródłem handlu. Jeżeli Wulkanizacja się nie sprawdzi wśród klientów, to i samoreklama nie pomoże.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka