Dodaj do ulubionych

Genialni "POLITYCY"

04.03.05, 02:22
Czy moze ktos powiedziec cos na temat Jana Wysoczanskiego za Swiebodzic???
Obserwuj wątek
    • Gość: Gołota Re: Genialni "POLITYCY" IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.03.05, 07:44
      Pamiętam go między innymi jako producenta popularnych papierosów o
      nazwie: "Zygmunt poszedł na bezrobotne". Generalnie koleś ma głowę na karku i
      wie po co ją nosi. Mówią że aferzysta itd. ale kto teraz robiąc duże pieniądze
      robi je bez afer, przekrętów, układów itd ?? Może nie przystoi kolesiowi robić
      tego w momencie kiedy zajmuje w sumie ważne stanowiska panstwowe (burmistrz)
      ale co można zrobić ??
      Dodać warto że toczyły się (albo się toczą ;-)) jakieś sprawy w sądach
      przeciwko jego osobie, jakieś afery z kasą na wysypisko śmieci itd, strzelił
      krzesłem reportera chyba TVN'u ;-)) no i jeździ fajnymi autami... BMW X3 albo
      X5, fajnego miał Merca ;-)) BARDZO BARWNA POSTAĆ REGIONU ;-))
      • Gość: dzidek Re: Genialni "POLITYCY" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 09:04
        Nie znam p.Wysoczańskiego osobiście,ale pamiętam, jak Świebodzice wyglądały
        dawniej,a jak wyglądają dziś.Uważam,że ten człowiek zrobił bardzo dużo dla tego
        miasta!Zresztą,nie tylko ja tak uważam,wystarczy sprawdzić jakim poparciem
        cieszy się wśród mieszkańców!!
        • aands Re: Genialni "POLITYCY" 05.03.05, 03:42
          Ciekawe!!???A ja wiem o innych sprawkach tego "pana".I to w trakcie sprawowania
          przez niego urzedu burmistrza.To mafijne dzialania,on pozostawal zawsze w
          cieniu i "kosil" najwieksza smietane.Jego zolnierzyki kosily co sie dalo bez
          pardonu.A czy mowi wam cos nazwa JASTA????????????Stare czasy ale jakze
          barwne....
          • aands Re: Genialni "POLITYCY" 05.03.05, 20:24
            Dam podpowiedz:JanWaysoczanskiSTAnislawChmielinski,czy ktos cos dopisze
            wiecej???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka