Gość: kierowca IP: *.static.ip.netia.com.pl 19.11.15, 07:22 Gdzie w CCH najtaniej i zgodnie z sztuką zmieniają opony. Podawajcie rozmiar, rodzaj felgi i koszt na sztukę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odpowiedz Re: Wulkanizacja - przekładka opon IP: *.static.ip.netia.com.pl 19.11.15, 10:14 Żeby zdobyć interesujące cię informacje należy: 1. Wyciągnąć komórkę 2. Wybrać numer telefonu do zakładu wulkanizacyjnego 3. Po uzyskaniu połączenia zadać interesujące ciebie pytania 4. Po usłyszeniu informacji grzecznie pożegnać się 5. Wyłączyć komórkę Proste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Wulkanizacja - przekładka opon IP: *.static.ip.netia.com.pl 19.11.15, 12:24 Genialne wręcz! Ale wtedy kiedy zależy mi by zrobić to od ręki. Ja wolę zostawić pytanie tutaj. Nie chce mi się marnować czasu na szukanie zakładów, numerów i dzwonienie do nich... mój czas jest zbyt cenny. Telefon to jest tylko jeden ze sposobów. Ja korzystam z tego jakim jest forum. Proszę ja "cię". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kierowcy Re: Wulkanizacja - przekładka opon IP: *.static.ip.netia.com.pl 19.11.15, 13:13 A mnie nie chce się marnować czasu na pisanie odpowiedzi. Proste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wulkanizacja - przekładka opon IP: *.chelmno.mm.pl 19.11.15, 19:29 na Brzoskwiniowej 726 986 969 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wulkanizacja - przekładka opon IP: *.chelmno.mm.pl 19.11.15, 20:36 Byłem dzisiaj na Brzoskwiniowej zmienić oponki na zimowe i powiem, że jestem bardzo zadowolony. Miła i bardzo szybka obsługa. Opony przełożyli mi w 10/15 min. i do tego w rozsądnej cenie. Dodatkowym atutem tej wulkanizacji jest to, że w tygodniu mają otwarte od 15 do 19 no i mają sporo dobrych używanych opon, które można kupić na miejscu od ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopytko Re: Wulkanizacja - przekładka opon IP: *.tvgawex.pl 20.11.15, 03:46 niezła reklama ahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Driver Re: Wulkanizacja - przekładka opon IP: 94.141.152.* 20.11.15, 09:11 Do: kierowcy A pytający tworzy cennik, że o takie szczegóły pyta? Pojedzie Pan kierowca jednym czy całą flotą samochodową na wymianę? Moja rada - wyślij Pan zapytanie drogą mailową albo skontaktuj się telefonicznie z daną wulkanizacją a nie pytasz ludzi na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rood Re: Wulkanizacja - przekładka opon IP: *.play-internet.pl 27.11.15, 09:35 Też polecam na Brzoskwiniowej,miła, szybka i fachowa wymiana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHA Re: Wulkanizacja - przekładka opon IP: *.awacom.net 29.11.15, 08:33 Te ich "ładne opony" jak się tu reklamują mają po naście lat i co z tego że bieżnik ładny jak taka opona może w każdej chwili pęknąć ze starości Odpowiedz Link Zgłoś