Dodaj do ulubionych

Wulkanizacja - przekładka opon

IP: *.static.ip.netia.com.pl 19.11.15, 07:22
Gdzie w CCH najtaniej i zgodnie z sztuką zmieniają opony.
Podawajcie rozmiar, rodzaj felgi i koszt na sztukę.
Obserwuj wątek
    • Gość: odpowiedz Re: Wulkanizacja - przekładka opon IP: *.static.ip.netia.com.pl 19.11.15, 10:14
      Żeby zdobyć interesujące cię informacje należy:
      1. Wyciągnąć komórkę
      2. Wybrać numer telefonu do zakładu wulkanizacyjnego
      3. Po uzyskaniu połączenia zadać interesujące ciebie pytania
      4. Po usłyszeniu informacji grzecznie pożegnać się
      5. Wyłączyć komórkę
      Proste?
      • Gość: kierowca Re: Wulkanizacja - przekładka opon IP: *.static.ip.netia.com.pl 19.11.15, 12:24
        Genialne wręcz!
        Ale wtedy kiedy zależy mi by zrobić to od ręki. Ja wolę zostawić pytanie tutaj. Nie chce mi się marnować czasu na szukanie zakładów, numerów i dzwonienie do nich... mój czas jest zbyt cenny.
        Telefon to jest tylko jeden ze sposobów. Ja korzystam z tego jakim jest forum.
        Proszę ja "cię".
    • Gość: do kierowcy Re: Wulkanizacja - przekładka opon IP: *.static.ip.netia.com.pl 19.11.15, 13:13
      A mnie nie chce się marnować czasu na pisanie odpowiedzi. Proste?
    • Gość: ja Re: Wulkanizacja - przekładka opon IP: *.chelmno.mm.pl 19.11.15, 19:29
      na Brzoskwiniowej 726 986 969
    • Gość: Andrzej Re: Wulkanizacja - przekładka opon IP: *.chelmno.mm.pl 19.11.15, 20:36
      Byłem dzisiaj na Brzoskwiniowej zmienić oponki na zimowe i powiem, że jestem bardzo zadowolony. Miła i bardzo szybka obsługa. Opony przełożyli mi w 10/15 min. i do tego w rozsądnej cenie. Dodatkowym atutem tej wulkanizacji jest to, że w tygodniu mają otwarte od 15 do 19 no i mają sporo dobrych używanych opon, które można kupić na miejscu od ręki.
      • Gość: kopytko Re: Wulkanizacja - przekładka opon IP: *.tvgawex.pl 20.11.15, 03:46
        niezła reklama ahahahahahaha
    • Gość: Driver Re: Wulkanizacja - przekładka opon IP: 94.141.152.* 20.11.15, 09:11
      Do: kierowcy
      A pytający tworzy cennik, że o takie szczegóły pyta? Pojedzie Pan kierowca jednym czy całą flotą samochodową na wymianę?
      Moja rada - wyślij Pan zapytanie drogą mailową albo skontaktuj się telefonicznie z daną wulkanizacją a nie pytasz ludzi na forum.
    • Gość: Rood Re: Wulkanizacja - przekładka opon IP: *.play-internet.pl 27.11.15, 09:35
      Też polecam na Brzoskwiniowej,miła, szybka i fachowa wymiana
      • Gość: HAHA Re: Wulkanizacja - przekładka opon IP: *.awacom.net 29.11.15, 08:33
        Te ich "ładne opony" jak się tu reklamują mają po naście lat i co z tego że bieżnik ładny jak taka opona może w każdej chwili pęknąć ze starości

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka