karrla 07.03.05, 22:12 co powiecie na zabłyśnięcie u Olejnik naszego prezydenta dzisiejszego wieczora, dla mnie żenada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanka9 Re: kabaret 07.03.05, 23:01 Już widzę jak mu sondaże lecą w dół! Facet jakby stracił instynkt samozachowawczy! Kompromitacja najwyższego urzędu! pozdrawiam h9 Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Re: kabaret 08.03.05, 04:40 Co prawda, programu owego nie oglądałem, ale coś mi mówi, że w zachowaniu Kwacha pewnie znów dał znać o sobie słynny (z uroczystości katyńskich kilka lat wstecz) "zespół pourazowy goleni lewej"... Dajcie mi znać, o co tym razem chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka9 Chodziło o ... 08.03.05, 07:03 ... komisję śledczą. Pan Prezydent, mocno podniecony, powiedział na konferencji prasowej: NIE STANĘ I ZDANIA NIE ZMIENIĘ. h9 Odpowiedz Link Zgłoś
fiszu Re: kabaret 08.03.05, 10:13 Fatalnie. Pan Kwaśniewski, z logicznego punktu widzenia, zaczyna zachowywać się jak swój największy wróg. Odpowiedz Link Zgłoś
lotus41 Re: kabaret 08.03.05, 13:11 Mały śmieszny człowieczek bez klasy i odwagi cywilnej.Wczorajszy występ na konferencji prasowej i w programie"Prosto w oczy" pokazał dobitnie całą nicość tego osobnika.Oskarżenia w stosunku do dziennikarzy,pokrzykiwania na prowadzącą rozmowe Olejnik,pokazywanie emocji dyskwalifikuje Kwaśniewskiego jako odpowiedzialnego polityka.Kompletne dno! Odpowiedz Link Zgłoś