feel_good 15.09.05, 12:27 że z powodu wyjazdu, przez kilka najbliższych dni będę nieobecny na forum. P.S. Uwaga na "podróbki" :) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feel_good Re: uprzedzam 15.09.05, 13:28 dziękuję bardzo :))) - chociaż bardziej odpowiednie by było "spokojnego lotu"... Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk a więc ... 15.09.05, 14:17 równego startu, spokojnego lotu i miękkiego lądowania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good Rzym zdobyty ! 22.09.05, 00:39 I już jestem :) Widzę, że podczas mojej nieobecności nie obyło się jednak bez podszywania pod cudze nicki, a nawet obrażania... Ale miejmy nadzieję, że to już za nami. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Rzym zdobyty ! 22.09.05, 02:58 Czy to karczma "Rzym" sie nazywala, czy tez byles w Wiecznym Miescie ? Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good Re: Rzym zdobyty ! 22.09.05, 10:19 Tak, tak - odwiedziłem (i zwiedziłem) Wieczne Miasto. I teraz trudno mi z dnia na dzień przeskoczyć ot tak te kilka tysięcy lat i spokojnie wrócić do otaczającej rzeczywistości... Byłem już w paru miejscach na świecie, ale ten wyjazd wywarł na mnie naprawdę "colossalne" wrażenie :))) Odpowiedz Link Zgłoś