Dodaj do ulubionych

OSTROWIECKIE FORUM!!!!

01.12.05, 16:13
zapraszam do odwiedzenia nowopowstałego ostrowieckiego forum z prawdziwego zdarzenia. projekt bardzo ambitny, ale jak wszystko co dopiero powstaje wymaga dużego nakładu pracy. zachęcam do czynnego brania udziału w dyskusjach. oto adres www.ostrowiec.blo.pl
Obserwuj wątek
    • brazilion A mnie sie podoba tutaj i juz ! 01.12.05, 16:49
      • blade_master Re: A mnie sie podoba tutaj i juz ! 06.12.05, 14:56
        Eh, ja nie wiem czyje forum jest bardziej funkcjonalne. jak wchodzę na gazetę, to po pierwsze:
        - ciężko mi znaleźć forum OC
        po drugie:
        - pisanie postów jest (za przeproszeniem) zrąbane
        po trzecie:
        - phpbb jest lepsze (nie chodzi mi o bajery czy cos innego, ale o samą wygodę w dyskusji)

---
        Morfinka, no tak - zapomniałem. ty pewnie masz ze 40 lat i wolisz, jak wszystko jest przestarzałe, czarnobiałe i zacofane. Bez urazy.

No dobra, jeśli wam się tu podoba, to nic się nie poradzi. Ale mi na przykład się na tym 4um strasznie źle porusza, a o wygodnej dyskusji nie ma mowy.

Nie chcę, żebyście mnie źle odebrali.

Pozdrawiam
        Blade_Mastter
        • brazilion do blade_mastera 06.12.05, 15:03
          Stary, zle Cie nie odebralismy, ale sam zle przedstawiles swoje racje, przy
          okazji obrazajac tych, ktorzy mysla inaczej. I to ma byc nowoczesnosc, wygoda i
          otwarcie na dyskusje w Twoim wykonaniu ? Toz to zascianek i obciach na calego !
          -A jak bedziesz z umiarem wachal, to kto wie, ty tez moze kiedys dozyjesz
          czterdziestki i wtedy bedziemy mogli na ten temat porozmawiac. Perspektywa sie
          zmienia w zaleznosci od punktu siedzenia.
        • brazilion A propos szukania forum OC na GW 06.12.05, 15:05
          Tlumaczyc chyba nie musze, ze wystarczy zakladka na ulubionych i szukac wiecej
          nie trzeba. Kiepski argument.
        • morfinka_12 drogi blade masterze 06.12.05, 15:20
          - pisanie postów tu jest po stokroć łatwiejsze niż na waszym forum
          - odnosnie szukania powiedział ci brazilion jak to zrobić
          - bajery tu mamy takie które nam w zupełnosci wystarczają, nie ma potrzeby
          dodawania obrazków, ikonek, itp, itd.
          - fora gazety w miare jednolite mają kilka milionó uzytkowników którym pasuje
          ich wygląd i ukłąd możliwości własnej aranżacji (dokładnie tak jak napisałęm są
          takie możliwości) bo mozna zmieniac ustawienia tego forum dla siebie a w
          momencie wejścia na nie wszyscy widzą je jednakowo.
          - inny chyba mamy target i grupe docelową, innych uzytkowników chcemy pozyskać
          i utrzymać

Pozdrawiam
          morfinka_12 - lat 26 :)
        • morfinka_12 próbowałem cos u was poczytać ale sorki nie da sie 06.12.05, 16:01
          męczy samo patrzenie. U nas mozesz przeczytac wszystkie wątki bez potrzeby
          logowania, u was nie potrafię NIC, ABSOLUTNIE NIC odnaleźć
    • lachien Re: OSTROWIECKIE FORUM!!!! 01.12.05, 17:12
      Nie reklamuj tak natarczywie bo to zaczyna cuchnąć spamem kolego.
      • nowy34 Re: OSTROWIECKIE FORUM!!!! 01.12.05, 20:47
        Nikogo nie zmuszamy do przeprowadzki ale sami przyznacie że to forum jest troche
        sztywne, więc nic nie stoi na przeszkodzie spróbować czegoś nowego :) najpierw
        wejdzcie oceńcie potem krytykujcie :p
        • morfinka_12 Jeśli Twoje/Wasze forum będzie się rozwijać tak ja 01.12.05, 20:56
          jak wiele innych to nie wróżę wam powodzenia. Ewentualnie życzę dużo
          cierpliowści. To forum ma już 1,5 roku ponad i 10 stałych userów. reszta wpada
          i znika. Jeśli po pół roku będziecie mieli taki wynik to pełen szacunek. Reklam
          chłopie to my tyle rozwiesliliśmy w necie że aż sam się dziwię marazmowi jaki
          tu czasami bywa. Ale może Ty będziesz miał wiecej szczęścias

P.S. Ostatnio jest u nas naprawdę ok
          • kkocyk Re: Jeśli Twoje/Wasze forum będzie się rozwijać t 11.12.05, 20:36
            Jesli chodzi o nasze forum to mamy więcej niż 10 stałych userów, a dopiero
            zaczynamy. Jak narazie każdemu się u nas podoba (mowie o www.ostrowiec.blo.pl).
            Forum stale się rozwija i mam nadzieje, że bedzie tak dalej. Nie namawiam was
            do opuszczenie froum gazety, ale moglibyście do nas też zaglądać.
            • brazilion Meczy mnie ta nachalnosc !!! 12.12.05, 02:50
              Zajrzymy, jesli zechcemy, kiedy zechcemy i gdzie zechcemy ! Czy naprawde tak
              trudno to pojac ?!
    • morfinka_12 długo się ładuje i ciężko coś znaleźć 01.12.05, 21:00
      moje pierwsze wrażenie
      • wojtek_z_o ja takie mialem jak 1 bylem na gazeta.pl 01.12.05, 21:28
        ja takie mialem jak 1 wszedlem na gazeta.pl
    • rudeboys Re: OSTROWIECKIE FORUM!!!! 01.12.05, 21:01
      ja myśle ze to forum jak na razie jest w zupełności wystarczające. no chyba ze na raz budowaliby i otwierali w mieście 3 nowe markety. wtedy mógłby być problem.
      • morfinka_12 do rudeboys - tia brakłoby miejsca na nich 01.12.05, 21:04

• morfinka_12 profil użytkownika nowego forum 01.12.05, 21:02
      Scena jest całkiem spoko, tylko jak sie tam wybieram to żadko kiedy tam
      trafiam.... Pigulandia sie z niej robi powoli... tak jak Iguana... tam rządzi
      jeden wielki PIX... nie bierzesz to sie nie bawisz...
    • morfinka_12 a kolorów i obrazków tyle że aż mi się w oczach mi 01.12.05, 21:14
      mieni. I nie wiem może niew jestem zbyt rozgarniety ale jakoś chaos tam widać
      • w.kielanowska Re: Mnie też się tutaj podoba.... 01.12.05, 21:21
        Na forum gazety jestem ponad rok ....Fakt nie zawsze piszę...Ale chyba już
        pozostanę wierna....W.K.
    • fiszu Ostrowieckie forum jest tutaj. Dobrze trafiliście. 02.12.05, 13:49
      Zapraszamy częściej i nie tylko z reklamami.
    • buksy wchodzę na to forum : www.ostrowiec.blo.pl i .... 09.01.06, 15:46
      ...ciemność widzę, ciemność.
    • bmwariat Kolejne forum... 18.01.06, 10:04
      Chyba dopiero rusza??

www.ostrowiecswietokrzyski.fora.pl/
    • brazilion Re: OSTROWIECKIE FORUM!!!! 24.01.06, 16:06
      A co sie z tymi goscmi stalo ? Ostatnio, dla ciekawosci chcialem tam zajrzec i
      zobaczyc, jak im idzie, ale jakby zapadli sie pod ziemie. Ani sladu...
      • morfinka_12 czyli cisza zupełna? nie widziałem ich dawno tu 25.01.06, 12:26
        a do nich nie zaglądam
    • dizzy81 Re: OSTROWIECKIE FORUM!!!! 25.01.06, 20:08
      No i co chojraki, gdzie sie podziało to profesjonalne forum?
      • morfinka_12 ale tam juz nic nie zostało? całkiem zniknęli?? 26.01.06, 09:09

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka