banan9991 12.03.06, 16:27 ktore miejca w ostrowcu lub okolicy przeznaczyc pod inwestycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malywroc Re: inwestycje 13.03.06, 08:51 Wszystkie bna trasie ostrowiec - starachowice. skoro ma to być trójmiasto ta tak właśnie trzeba zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: inwestycje 13.03.06, 10:29 Kilka lat temu trasę Ostrowiec-Łódź znałam doskonale,chociaż miejsc na ewentualny postój i siku-po prostu brak....Teraz częściej jeżdżę na Warszawę,ale ta trasa myślę o jakiś 30-50km od Ostrowca zachwyca tylko wg. mnie krajobrazem. Owszem pojawiło się trochę stacji benzynowych, bo jeszcze parę lat temu była poprostu pustynia,ale nadal brakuje miejsc gdzie można się na chwilę zatrzymać i nie niszczyć środowiska....Wiem,że bardzo niezdrowe co teraz napiszę,ale McDonald już powinien w Ostrowcu kilka lat funkcjonować,choćby dla placu zabaw dla dzieci.... Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: inwestycje 13.03.06, 10:33 A teraz z grubej rury-Może Hotel Gołębiewski? Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: inwestycje 13.03.06, 19:23 mnie bardziej chodzi o inwestycje przemyslowe lub magazynowe itp bo mamy firmy ktore w powiecie chca sie rozwijac i gdyby powstaly jakies wolne tereny do inwestycji to pewnie podjeta by byla decyzja o budowie ze powinno stymulowac do poszukiwania takich miejsc firmy do naszego miasta wchodza i to widac po ogloszeniach prasowych ze wynajme miejsce pod magazyn z wysokim skladowaniem trans pol.itp Odpowiedz Link Zgłoś