Dodaj do ulubionych

inwestycje

12.03.06, 16:27
ktore miejca w ostrowcu lub okolicy przeznaczyc pod inwestycje
Obserwuj wątek
    • malywroc Re: inwestycje 13.03.06, 08:51
      Wszystkie bna trasie ostrowiec - starachowice. skoro ma to być trójmiasto ta
      tak właśnie trzeba zrobić
      • w.kielanowska Re: inwestycje 13.03.06, 10:29
        Kilka lat temu trasę Ostrowiec-Łódź znałam doskonale,chociaż miejsc na
        ewentualny postój i siku-po prostu brak....Teraz częściej jeżdżę na Warszawę,ale
        ta trasa myślę o jakiś 30-50km od Ostrowca zachwyca tylko wg. mnie krajobrazem.
        Owszem pojawiło się trochę stacji benzynowych, bo jeszcze parę lat temu była
        poprostu pustynia,ale nadal brakuje miejsc gdzie można się na chwilę zatrzymać i
        nie niszczyć środowiska....Wiem,że bardzo niezdrowe co teraz napiszę,ale
        McDonald już powinien w Ostrowcu kilka lat funkcjonować,choćby dla placu zabaw
        dla dzieci....
    • w.kielanowska Re: inwestycje 13.03.06, 10:33
      A teraz z grubej rury-Może Hotel Gołębiewski?
    • banan9991 Re: inwestycje 13.03.06, 19:23
      mnie bardziej chodzi o inwestycje przemyslowe lub magazynowe itp bo mamy firmy
      ktore w powiecie chca sie rozwijac i gdyby powstaly jakies wolne tereny do
      inwestycji to pewnie podjeta by byla decyzja o budowie ze powinno stymulowac
      do poszukiwania takich miejsc firmy do naszego miasta wchodza i to widac po
      ogloszeniach prasowych ze wynajme miejsce pod magazyn z wysokim skladowaniem
      trans pol.itp
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka