bmwariat 20.03.06, 07:49 Szostak, Kopański, Foremniak, Wiśniewski, Siporski...i jacyś inni, ale te mi się wbiły w pamięć. Kto według Was będzie kolejnym prezydentem? a może będzie to ten sam człowiek co do tej pory jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dizzy81 Re: Wybory samorządowe- kandydaci 20.03.06, 09:24 Szostak! Może Siporski, ale nie jestem przekonany do niego! Kopański i Wiśniewski to chyba żart, Foremniak - za wysokie progi!Może jeszcze wyplynie jakaś ciekawa postać! ___________________________________________ Rambo Jest Niewiarygodnie Sprawny, Potrafi Działać Jak Armia, Zabija Jak Armia Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Wybory samorządowe- kandydaci 20.03.06, 09:40 Szostak tez jestem tego zdania. Siporski to jest żart dopiero. Wiśniewskim niech się prokurator zajmie, a do tego to jest cham na całego. Jaś "Kopański" Fasola- odpada. Kandydaci sa przedstawieni w piątkowym wydaniu Echa Dnia w dodatku ostrowieckim. Odpowiedz Link Zgłoś
fiszu Cóż - niespodzianki nie ma. 20.03.06, 11:56 Z tej grupy największe szanse daję Szostakowi. Mam wrażenie, że przy takich kontrkandydatach zadziała zasada "mniejszego zła". Innymi słowy Pan Jan ma ułatwione zadanie, bo pozostali nie gwarantują nawet utrzymania dotychczasowego (przecież nie najlepszego) stylu sprawowania urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Wybory samorządowe- kandydaci 20.03.06, 14:05 wisniewski nie jest kandydatem pomyliles sie ale dobry biznesmen powinien zostac prezydentem bo gminy maja osobowosc prawna i prowadzi sie je troche jak przedsiebiorstwa ktos nam moglby to bardziej objasnic wiecie kopanski mialby moj glos bo byl moim wychowawcom w podstawowce i bardzo wiele widze u niego atutow na to stanowisko jest twardy i uczciwy zna kilka jezykow uczyl mnie hist. i to w jakim swietnym stylu po dzis dzien pamietam cale tematy ale i tak wygra szostak mimo wszysko nie bedzie mial wielkiego kontrkandydata ale GO moze kogos wypromowac ja im nie ufam Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Wybory samorządowe- kandydaci 20.03.06, 20:09 faktycznie licze na czarnego konia tych wyborow aby byl to ktos nowy i z poteznymi atutami jezyki obce wskazane aby z chlopakami z celsy pogadal swobodnie i potencjalnymi inwestorami bo z nimi trzeba negocjowac ucziwosc i umiejetnisc jednoczenia srodowisk ktory przedstawi jakas wizje i pojdzie w tym kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Wybory samorządowe- kandydaci 20.03.06, 23:37 Tu się zdziwicie strasznie:) bo będzie totalne spiętrzenie:) Słyszałem nawet ,że na prezydenturę uderza dyrektor PKS Wodyński, czyli człowiek ,który się wszędzie wpie....(wejdzie)!Mimo ,że wzorce biznesowe są dziś potrzebne w samorządzie, ale ten Pan mnie nie przekonuje, ni jest z tak zwanej sitwy, jak wszyscy zresztą:)Ponadto, Jan ma chyba mocną pozycje, i pewnie się gdzieś ulokuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Wybory samorządowe- kandydaci 21.03.06, 07:53 Wodyński, właśnie o nim zapomniałem. Janek wygra Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Wybory samorządowe- kandydaci 21.03.06, 10:05 A ktoś myślał ewentualnie o Leszku Bugaju albo Marianie Osuchu? Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Wybory samorządowe- kandydaci 21.03.06, 10:20 Bugaj- to ja będą ewentualnie wybory sołtysa, bo prezydent miasta to troche bardziej odpowiedzialne zadanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Wybory samorządowe- kandydaci 21.03.06, 10:28 Tak mi sie przypomniał, nie żeby od razu prezydent... Odpowiedz Link Zgłoś
dinowar Może Bąchorek, a może jakaś laseczka, np. Inga 21.03.06, 11:16 Co Wy na to? Bachorek zna się na zarządzaniu, świetnie sobie radził z Rawszczyzną (może Janek specjalnie wziął go do swojej ekipy)? A może nasza zgrabniocha Inga? Kobitka jak trzeba i doświadzcenia już nabyła. A więc? Kowboje do dzieła! Znaczy się - wyborcy. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Może Bąchorek, a może jakaś laseczka, np. Ing 21.03.06, 11:19 To może Wilczyński, podobno fachowiec i głowe ma na karku!No ale błogosławieństwa Janka to on mial nie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś