pathos_phobos 31.03.06, 18:09 w starym szpitalu na Focha.Ma być otwarte w 2 rocznicę śmierci papieza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brazylion3 Re: Za rok hospicjum 31.03.06, 18:11 Dobrze, bo ten budynek strasznie teraz wzglada Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Za rok hospicjum 31.03.06, 18:13 W weekend ma być kwesta w ostrowcu.mam nadzieję,ze nasi forumowicze się dorzucą. Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Za rok hospicjum 01.04.06, 00:14 pathos_phobos napisał: > W weekend ma być kwesta w ostrowcu.mam nadzieję,ze nasi forumowicze się dorzucą gdzie i kiedy konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Za rok hospicjum 31.03.06, 18:14 a tak przy okazji, to czemu sie w Polsszcze wielbi tzch generalskich francuzikow de Gaulle i Foscha Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Za rok hospicjum 31.03.06, 18:19 No wlasnie. Nie cierpie Francuzow. Za wyjatkiem Claude`a Debussy`ego, Maurice`a Ravela, Erica Satie, malarzy-impresjonistow, Juliusza Verne`a i J.-M. Jarre`a, no i jeszcze moze paru innych (to az tylu sie ich uzbieralo ?) Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Za rok hospicjum 31.03.06, 18:25 a co do budynku, tam chyba było pogotowie, to ten sam? jeśli tak, to sporo swego dzieciństwa tam spędziłam... niestety Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Za rok hospicjum 31.03.06, 18:27 pogotowie jest w budynku za starym szpitalem Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Za rok hospicjum 31.03.06, 18:31 Oj, znam znakomicie widok starego szpitala. Po pierwsze, tam sie urodzilem (choc tego nie pamietam). Po drugie, doslownie naprzeciwko, po drugiej stronie Kamiennej, domek mieli moi dziadkowie. A bywalem tam bardzo czesto. Ech, ta lawa hustana, ktora byla nieco dalej, w prawo i spacery po walach i torach kolejowych... Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Za rok hospicjum 31.03.06, 18:37 żal mi tej ławy,była fajniejsza niż ten betonowy i tak fajnie się huśtała. To tobie pesel sie musi najbiedniej od 6 zaczynać... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Za rok hospicjum 31.03.06, 18:39 i zobacz, Brazilionie, znowu o wieku! Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion O wieku... 31.03.06, 18:43 Jakos tak wychodzi. Moze juz zaczynam odczuwac to, ze dwudziestolatkiem raczej juz nie jestem ? Kto wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: O wieku... 31.03.06, 18:47 Jeszcze chwilka i ja też nie bedę :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: O wieku... 31.03.06, 18:49 "Vanitas vanitatum et omnia vanitas"... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: O wieku... 31.03.06, 18:53 Juz Sztaudynger pisal: "Nie umre wszystek, zostanie po mnie figowy listek !" Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Za rok hospicjum 31.03.06, 18:42 Dobra, dobra. Ty mi tu, Phobosie, peselami nie rzucaj. Czy to Twoja zasluga, ze Twoi rodzice wzieli sie do roboty troche pozniej, niz moi ? Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Za rok hospicjum 31.03.06, 18:43 Moja mama wcześniej nie mogła, bo się też w tych klimatach urodziła:-) No nie mów,że kryzys wieku średniego,bo się załamie... Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Za rok hospicjum 31.03.06, 18:46 Ja nie mowie, ze kryzys, bo nie wiem, jak on sie objawia /jestem w tym wieku dopiero po raz pierwszy w zyciu ;)/ Moze tylko coraz czesciej bywam troche zmeczony. Jakies rady na to, panie doktorze ? A moze to tylko przesilenie wiosenne ? Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Za rok hospicjum 31.03.06, 18:50 "kazdy ma prawo do orgazmu, orgazm wyzwala od marazmu, kazdy ma prawo do orgazmu, orgazm jest miarą entuzjazmu" Oto moja recepta. Zdrowo się odżywiaj, nie jedz tych amerykackich świństw mrozonych na których pisze best before 2150, nie pal, sport i będziesz zdrowy do zawału. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Za rok hospicjum 31.03.06, 18:54 A czy za duzo orgazmu tez moze zaszkodzic ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Za rok hospicjum 31.03.06, 18:44 ta dyskusja idzie w dziwnym kierunku... Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Za rok hospicjum 31.03.06, 18:46 No nie?Chciałem,żeby było poważnie irefleksyjnie,ale z wami ludzie sie nie da :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Za rok hospicjum 31.03.06, 18:47 refleksyjnie- to o wieku pasuje, prawda? a poważnie... hm, jutro 1 kwietnia.. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Za rok hospicjum 31.03.06, 18:51 Taaaa poważna sprawa... Nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś