ozolo 27.04.06, 13:48 Witam, Podobno w Ostrowcu ma być otwarty oddział ING Banku Śląskiego. To prawda ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dinowar Re: ING Bank Śląski 27.04.06, 14:43 Niewykluczone, że będzie na miejscu BPH. Nie sądzę, żeby po przejęciu przez Unicredit BPH SA w Ostrowcu było miejsce dla trzech oddziałów Pekao SA (tym bardziej, że dwa z nich byłyby blsko siebie - Wardyńskiego i Polna). Ale konkurencja jest dobra. Jedne banki znikają (BIG BANK, Bank Zachodni), ale są nowe, choćby ostatnio Eurobank czy Getin Bank. Prawdodpodbnie wejdzie też do Ostrowca grecki Polbank. Odpowiedz Link Zgłoś
marcmal Re: ING Bank Śląski 27.04.06, 14:47 I tu się nie zgadzam z szanownym przedmówcą, nie od dziś wiadomo, że stopień ubankowienia naszego kraju jest dużo niższy niż reszty cywilizowanego świata. A co do BPH to na razie nie wiadomo co z nim będzie. Ja np sam z niego uciekłem he he he. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: ING Bank Śląski 27.04.06, 14:54 Straszny jest BPH..to co robią z kontem mojej mamy przeraża Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: ING Bank Śląski 27.04.06, 15:26 A z moim jest spokój-ja na razie zostaję. Odpowiedz Link Zgłoś