bmwariat 08.05.06, 08:21 do której według Was można się zapisać? chcę zrezygnować z "opieki" jednej przychodni. Narazie nie będe wymieniał której, ponieważ może ona paść w Waszych wypowiedziach, a wtedy napisze dlaczego chce się wypisać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dizzy81 Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 09:22 E, ja Ci nic nie doradze! Sam jestem zapisany do tej na Słonecznym, tam w srodku osiedla w poblizu budowlanki!Ale ostatni raz tam byłem 3 lata temu! Ogolnie to korzystam z pomocy lekarskiej srednio raz na 5 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 09:24 Ja jestem w medyku na pułankach, tam koło lodów zarzeckich. Raczej nie narzekam, ale faktem jest, że nieczęsto korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
17a3 Re: Przychodnie w Ostrowcu 09.05.06, 09:34 Ty to Boga zostaw w spokoju dupku !!!!!!! jak nie wiesz to sie nie odzywaj a jak ci nie pasuje to sie lecz w Morawicy!!!!! tam napewno wyjdziesz UZDROWIONY z dodatkiem zoltych papierow!!!!!!!!!! a pozatym jestem pacjentem tej przychodni a bylem w wielu i ta przychodnia jest najlepsza w Ostrowcu!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sound_system Re: Przychodnie w Ostrowcu 09.05.06, 09:45 Możesz mnie też zrugać? Jestem masochistą! Dawaj śmiało! Wyzwij mnie! Bo tylko to Ci wychodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
17a3 Re: Przychodnie w Ostrowcu 09.05.06, 12:47 No siema to znowu ja... gadałem sobie ze znajomymi i mi wytlumaczyli ta na sienkkiewicza to wiem co to za przychodnia, ale ona podobno jest Żywczyków i z tego co wiem jest jeszce gorsza niz MEDYK, takze ze nie polecaj jak nie wiesz ;] Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Do 17a3 09.05.06, 14:53 Kolezko narwany ! Nie obrazaj mi tu BM-a ! Jesli napisal tak, a nie inaczej, to znaczy, ze ktos widocznie wyprowadzil go z rownowagi. A za ponizsze hasla powinienes sie od razu pojsc sie wyspowiadac: "Ty to Boga zostaw w spokoju dupku !!!!!!! jak nie wiesz to sie nie odzywaj a > jak ci nie pasuje to sie lecz w Morawicy!!!!! tam napewno wyjdziesz UZDROWIONY" Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Do 17a3 09.05.06, 15:24 Mam wrażenie, że ktoś tu sobie jaja robi... Odpowiedz Link Zgłoś
kszo1980 Re: Przychodnie w Ostrowcu 09.05.06, 11:49 Siemano wszytskim. Czytalem Wasze wypowiedzi i niektorzy tutaj naprawde udaja debilow. Ja jestem w przychodni Medyk juz kilkanascie lat i nigdy nie mialem zadnych problemow z lakarzami ktorzy tam przyjmuja. Znalazl sie jeden debil i gada na ludzi a biorac pod uwage teraz ze mozna za oszczerstwa pozwac do sadu wiec gowniarstwo niech uwaza co pisze. Pozdrawiam wszytskich i piszcie przynajmniej prawde a nie glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
polock2 Re: Przychodnie w Ostrowcu 09.05.06, 11:52 chłopcze, przychodnia MEDYK nie jest kilkanaście lat, a raptem KILKA. Więc zastanów się co piszesz. Popytaj się w szpitalu co sądzą o lekarzach z MEDYKA, a także ludzi. Należe do tej przychodni i zastanawiam sie tak jak założyciel tego wątku nad zmianą. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszg13 Re: Przychodnie w Ostrowcu 09.05.06, 11:55 Witam. Popieram cię Kszo1980 masz rację ja tez jestem w przychodni Medyk i jestem zadowolony z tego jak mnie tam przyjmują. Zreszta zapisani są też tam moim rodzice, dziadkowie i brat z siostra i Wszyscy mówią że lekarze są tam przyjemni i pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
polock2 Re: Przychodnie w Ostrowcu 09.05.06, 11:55 loguj sie loguj nadal,coraz nowsze nicki masz:) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 09:44 Michał widziałęś 2 R-ki pod naszym blokiem pod ostatnią klatką? Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 10:37 Nie pierwszy raz się spotykam z taką opinią wypowiadaną konkretnie na temat lekarzy, których wymieniłeś, mógłbym dodać jeszcze dwa nazwiska osób, o których mówi się podobnie, ale wolę nie, bo sam nie miałem z nimi kłopotów, pewnie dlatego, że nie często choruję. Jest za to jedna lekarka w tej przychodni, Śniechowska się nazywa, którą lubię, moja dziewczyna tylko do niej chodzi, no i w sumie jest ok. Ale sytuacja, którą opisujesz daje do myślenia... Karetek nie widziałem, ale słyszałem. Oczywiście życzę Twojej dziewczynie szybkiego wyzdrowienia i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 10:43 właśnie tego niemilucha miałem na myśli Śniechowska! Z ryjem na wstępie wylatuje, bo ma jakieś humorki niewiadomo skąd. A co do karetek Hałasową zabierali, podobno zapaść miała..SZOK, fajna z niej babka jest Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 10:51 No i patrz, ilu ludzi tyle opinii, no bo akurat tylko Śniechowską lubimy;) Szkoda babki, miejmy nadzieję, że wróci do zdrowia... Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 11:11 Hałasową miałem na myśli z tym powrotem do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 11:02 Ja leczę się sam ;-) Niestety nie znam ostrowieckich przychodni ale przychylam się do opinii j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
kuala3 Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 13:19 ja jestem zapisana do LEKARZA na 11 listopada a właściwie na stawkachi polecam tą przychodnię bo...moja mama tam pracuje!:) ale tak poważnie to wielu ludzi chwali sobie tą właśnie przychodnię. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 13:23 Tam pracuje Doktor Mularczyk, jeden z niewielu lekarzy którzy dbają o klienta i godnie wypełniają przysięgę Hipokratesa Odpowiedz Link Zgłoś
kuala3 Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 13:52 tak tak tylko on pracuje na specjalistyce a poradnia Lekarz to dr Bień- super babka ale trudno się dostać, dr Podgórska, dr Składanowska i dr Drabikowa a pediatrzy to dr kowalska i dr majewski Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 14:02 a kto jest tam okulistą? tam pracuje też chyba dr. Stanisławek Odpowiedz Link Zgłoś
kuala3 Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 15:09 Tak jest tam dr Stanisławek a okulistką jest dr Prudłowa Jest jeszcze Osmala reumatolog i Eysymontt ginekolog :) Odpowiedz Link Zgłoś