Dodaj do ulubionych

Przychodnie w Ostrowcu

08.05.06, 08:21
do której według Was można się zapisać? chcę zrezygnować z "opieki" jednej
przychodni. Narazie nie będe wymieniał której, ponieważ może ona paść w
Waszych wypowiedziach, a wtedy napisze dlaczego chce się wypisać.
Obserwuj wątek
    • dizzy81 Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 09:22
      E, ja Ci nic nie doradze! Sam jestem zapisany do tej na Słonecznym, tam w srodku osiedla w poblizu budowlanki!Ale ostatni raz tam byłem 3 lata temu! Ogolnie to korzystam z pomocy lekarskiej srednio raz na 5 lat!
    • michal13w Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 09:24
      Ja jestem w medyku na pułankach, tam koło lodów zarzeckich. Raczej nie narzekam,
      ale faktem jest, że nieczęsto korzystam.
      • bmwariat [...] 08.05.06, 09:37
        Treść postu jest niedostępna.
        • 17a3 Re: Przychodnie w Ostrowcu 09.05.06, 09:34
          Ty to Boga zostaw w spokoju dupku !!!!!!! jak nie wiesz to sie nie odzywaj a
          jak ci nie pasuje to sie lecz w Morawicy!!!!! tam napewno wyjdziesz UZDROWIONY
          z dodatkiem zoltych papierow!!!!!!!!!! a pozatym jestem pacjentem tej
          przychodni a bylem w wielu i ta przychodnia jest najlepsza w Ostrowcu!!!!!!!!!!!
          • sound_system Re: Przychodnie w Ostrowcu 09.05.06, 09:45
            Możesz mnie też zrugać? Jestem masochistą! Dawaj śmiało! Wyzwij mnie! Bo tylko to Ci wychodzi!
          • 17a3 Re: Przychodnie w Ostrowcu 09.05.06, 12:47
            No siema to znowu ja... gadałem sobie ze znajomymi i mi wytlumaczyli ta na
            sienkkiewicza to wiem co to za przychodnia, ale ona podobno jest Żywczyków i z
            tego co wiem jest jeszce gorsza niz MEDYK, takze ze nie polecaj jak nie wiesz ;]
          • brazilion Do 17a3 09.05.06, 14:53
            Kolezko narwany ! Nie obrazaj mi tu BM-a ! Jesli napisal tak, a nie inaczej, to
            znaczy, ze ktos widocznie wyprowadzil go z rownowagi. A za ponizsze hasla
            powinienes sie od razu pojsc sie wyspowiadac:

"Ty to Boga zostaw w spokoju dupku !!!!!!! jak nie wiesz to sie nie odzywaj a
            > jak ci nie pasuje to sie lecz w Morawicy!!!!! tam napewno wyjdziesz
            UZDROWIONY"

• michal13w Re: Do 17a3 09.05.06, 15:24
              Mam wrażenie, że ktoś tu sobie jaja robi...
        • kszo1980 Re: Przychodnie w Ostrowcu 09.05.06, 11:49
          Siemano wszytskim. Czytalem Wasze wypowiedzi i niektorzy tutaj naprawde udaja
          debilow. Ja jestem w przychodni Medyk juz kilkanascie lat i nigdy nie mialem
          zadnych problemow z lakarzami ktorzy tam przyjmuja. Znalazl sie jeden debil i
          gada na ludzi a biorac pod uwage teraz ze mozna za oszczerstwa pozwac do sadu
          wiec gowniarstwo niech uwaza co pisze. Pozdrawiam wszytskich i piszcie
          przynajmniej prawde a nie glupoty
          • polock2 Re: Przychodnie w Ostrowcu 09.05.06, 11:52
            chłopcze, przychodnia MEDYK nie jest kilkanaście lat, a raptem KILKA. Więc
            zastanów się co piszesz. Popytaj się w szpitalu co sądzą o lekarzach z MEDYKA,
            a także ludzi. Należe do tej przychodni i zastanawiam sie tak jak założyciel
            tego wątku nad zmianą.
        • lukaszg13 Re: Przychodnie w Ostrowcu 09.05.06, 11:55
          Witam. Popieram cię Kszo1980 masz rację ja tez jestem w przychodni Medyk i
          jestem zadowolony z tego jak mnie tam przyjmują. Zreszta zapisani są też tam
          moim rodzice, dziadkowie i brat z siostra i Wszyscy mówią że lekarze są tam
          przyjemni i pomogą.
          • polock2 Re: Przychodnie w Ostrowcu 09.05.06, 11:55
            loguj sie loguj nadal,coraz nowsze nicki masz:)
            • dizzy81 Re: Przychodnie w Ostrowcu 09.05.06, 11:57
              :) Monolog?
      • bmwariat Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 09:44
        Michał widziałęś 2 R-ki pod naszym blokiem pod ostatnią klatką?
        • michal13w Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 10:37
          Nie pierwszy raz się spotykam z taką opinią wypowiadaną konkretnie na temat
          lekarzy, których wymieniłeś, mógłbym dodać jeszcze dwa nazwiska osób, o których
          mówi się podobnie, ale wolę nie, bo sam nie miałem z nimi kłopotów, pewnie
          dlatego, że nie często choruję. Jest za to jedna lekarka w tej przychodni,
          Śniechowska się nazywa, którą lubię, moja dziewczyna tylko do niej chodzi, no i
          w sumie jest ok.
          Ale sytuacja, którą opisujesz daje do myślenia...
          Karetek nie widziałem, ale słyszałem.

Oczywiście życzę Twojej dziewczynie szybkiego wyzdrowienia i pozdrawiam!
          • bmwariat Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 10:43
            właśnie tego niemilucha miałem na myśli Śniechowska! Z ryjem na wstępie
            wylatuje, bo ma jakieś humorki niewiadomo skąd. A co do karetek Hałasową
            zabierali, podobno zapaść miała..SZOK, fajna z niej babka jest
            • michal13w Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 10:51
              No i patrz, ilu ludzi tyle opinii, no bo akurat tylko Śniechowską lubimy;)
              Szkoda babki, miejmy nadzieję, że wróci do zdrowia...
              • bmwariat Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 10:54
                a co jej jest?
                • michal13w Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 11:11
                  Hałasową miałem na myśli z tym powrotem do zdrowia.
    • pathos_phobos Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 11:02
      Ja leczę się sam ;-) Niestety nie znam ostrowieckich przychodni ale przychylam
      się do opinii j.w.
    • kuala3 Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 13:19
      ja jestem zapisana do LEKARZA na 11 listopada a właściwie na stawkachi polecam
      tą przychodnię bo...moja mama tam pracuje!:)
      ale tak poważnie to wielu ludzi chwali sobie tą właśnie przychodnię.
      • bmwariat Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 13:23
        Tam pracuje Doktor Mularczyk, jeden z niewielu lekarzy którzy dbają o klienta i
        godnie wypełniają przysięgę Hipokratesa
        • kuala3 Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 13:52
          tak tak tylko on pracuje na specjalistyce a poradnia Lekarz to dr Bień- super
          babka ale trudno się dostać, dr Podgórska, dr Składanowska i dr Drabikowa a
          pediatrzy to dr kowalska i dr majewski
          • bmwariat Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 14:02
            a kto jest tam okulistą? tam pracuje też chyba dr. Stanisławek
    • kuala3 Re: Przychodnie w Ostrowcu 08.05.06, 15:09
      Tak jest tam dr Stanisławek a okulistką jest dr Prudłowa
      Jest jeszcze Osmala reumatolog i Eysymontt ginekolog :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka