Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:33
    Wiem, że Nike to firma niemodna i w ogóle 'ble!' i 'fuuu!', jednak
    zaintrygowała mnie ostatnia reklama (z głośnikiem), gdzie pewna dama wyczynia
    ze swoim ciałem rzeczy bardzo ciekawe :) Ale nie wyczyny owej damy mnie tak
    zainteresowały (chociaż niewątpliwie sama chciałabym tak swe ciało wyginać),a
    jej ubiór. Ma bowiem na sobie niebieski top, który to przykuł moją uwagę. Czy
    orientujecie się może:
    - ile kosztuje takie cudo?
    - czy jest tak wygodne,na jakie wygląda i jak je opisują na stronie
    nikewoman.com (czyli bardzo)?
    Obserwuj wątek
      • black_magic_women Re: Top Nike 16.02.05, 13:35
        odwiedzilam http:/www.nikewomen.com dzisiaj rano i tez zastanawiam sie nad tym
        niebieskim topem z "wbudowanym"stanikiem.Mysle,ze naprawde moze byc wygodny
        pytanie tylko ile kosztuje....
      • ruda_80 Re: Top Nike 16.02.05, 13:40
        Wczoraj dostałam katalog Nike z cenami, z tego co pamiętam ten top kosztuje 179
        zł. Ale mogę sprawdzić dopiero po powrocie do domu, więc juto napisze ile na
        100% kosztuje.
        • Gość: baba Re: Top Nike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:32
          Wow, cenią się ;)
          No ale jeżeli rzeczywiście działa tak, jak to opisują, chyba warto. Bo pełny
          biust w czasie ćwiczeń jest raczej sprawą bolesną... poza tym może być
          przydatny niekoniecznie do ćwiczeń :)
        • hanureku Re: Top Nike 18.02.05, 18:34
          witam!
          przepraszam za pytanie, ale czy ten katalog jest tylko dla wybrancow czy mozna
          go gdzies zamowic? jestem bardzo zainteresowana nim, wiec bardzo prosze o
          odpowiedz :)
          pozdrawiam
      • Gość: Cathy Re: Top Nike IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 14:57
        Top nazywa się Tech Tank with Inner Bra i kosztuje 179zł. W katalogu Nike jest opisany - Tech Tank z wewnętrznym biustonoszem. Tkanina Fri-FIT. Rozcięcie na plecach ułatwiające chłodzenie ciała podczas ćwiczeń. Wewnętrzny biustonosz do intensywnych ćwiczeń. Wersje dla biustu średniego i pełnego we wszystkich rozmiarach od XS do XL.
        Tylko kto by w takim ćwiczył :-) Fajny jest..

Pozdrawiam
        • black_magic_women Re: Top Nike 16.02.05, 15:08
          wlasnie!szkoda go do cwiczen,a jak wam sie podoba sama strona nikewomen?dla mnie
          calkiem calkiem...
          • Gość: baba Re: Top Nike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:30
            tak, strona jest niezła... w szok wprawiły mnie kroki taneczne ;)
      • Gość: kajka Re: Top Nike IP: *.chello.pl 16.02.05, 18:35
        Ja też zwróciłam uwagę na ten topik...tylko się zastanawiam jak to z tym
        stanikiem , bo przymierzałam taki top ze stanikiem i tak nie bardzo . dla osób
        które mają mały biust to mało ważne ale jak jest dużo większy to chyba nie
        wygląda to za dobrze a poza tym nie trzyma..ale może ten jest inny chociaż
        tamten też był Nike:((((
        Mam prosbe czy mogłybyście sprawdzić w jakiej cenie są spodnie Fit traning
        workout pant i ta czarna bluzka 72 studio bez rekawa??????
        • Gość: Nadia Re: Top Nike IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.05, 21:48
          To prawda, dziewczyny nie mogace pochwalic sie hmmm...wiekszym biustem w takich
          topach z wbudowanym stanikiem wygladaja nieciekawie. Wiem to z autopsji.
          • Gość: baba Re: Top Nike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 10:25
            Ale tym które niestety moga się 'pochwalić' jest zazwyczaj bardzo niewygodnie.
            Chętnie bym oddała możliwośc chwalenia się za odrobinę wygody ;)
            • black_magic_women Re: Top Nike 17.02.05, 11:17
              jak w watku piersi impreza,bluzka;)pieknie byloby biec przed siebie;))
              • Gość: sanggw Re: Top Nike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 16:13
                ogladalam dzis ten top w sklepie duzo traci przy blizszym poznaniu.
                • Gość: baba Re: Top Nike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:57
                  Może we wrocławiu? Nie mam pojęcia, gdzie go znaleźc (w sklepie podanym na
                  stronie nie mają, a przynajmniej ja nie znalazłam). W jakim sensie traci?
                  Wyglądu, czy nie działa tak, jak powinien?
                • Gość: baba Re: Top Nike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:57
                  Może we wrocławiu? Nie mam pojęcia, gdzie go znaleźc (w sklepie podanym na
                  stronie nie mają, a przynajmniej ja nie znalazłam). W jakim sensie traci?
                  Wyglądu, czy nie działa tak, jak powinien?
      • Gość: aliganza Re: Top Nike IP: *.protonet.pl 10.03.05, 15:42
        kupił ktoś ten top ??
        jak sie prezentuje ??
        ile kosztuje ??
        w ogóle gdzie nowa kolekcja nike na śląsku ??

pozdrawiam
        • Gość: inga Re: Top Nike IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.05, 16:22
          bardzo lubię ciuchy i buty Nike.Posiadam wiele rzeczy w szafie tej firmy.A ta
          koszulka bardzo mi sie spodobała.Moze ją upoluję:)
      • Gość: g Re: Top Nike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 16:39
        Szukam takiego topu NIKE już od kilku tygodni.
        W firmowych slepach w moim mieście go nie ma. : (
        Z doświadczenia wiem, że tak specjalna odzież sprwawdza się! Mam top Reeboka
        (od dawna)i dzięki niemu mogę ćwiczyć w miarę bez problemów (może biust nie
        wygląda w nim korzystnie, ale jest mi wygodnie).
        Niestety duży rozmiar nie lubi sportu : (
        • Gość: baba Re: Top Nike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 18:31
          Właśnie problem w dużym rozmiarze :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka