Dodaj do ulubionych

!!!!!!!!!!!!!!!ZNÓW ZA 5PLN Z CHORZOWEM!!!!!!!!!!!

09.05.06, 11:17
PAN Stasiak obnizyl cene bileótw, wszyscy na stadion, pomoć naszych
piłkarzom, NIECH NAWJAZNIESZJY BEDZIE DUCH WALKI, A NIE CHAMSTWO, WYGONMY
CHAMSTWO z polskich stadionów! wszyscy, KTORZY SA przyadkowymi kibicami niehc
nie przychodza, bo pozsataje po nich s*****ód! zeby atakowac trenera to juz
gruba przesada, nie graja za dobrze, ale kazdy po cichu liczy , ze sie
przelamią! w koncu do 3 razy sztuka;P, milego dnia zycze !
Obserwuj wątek
    • dizzy81 Re: !!!!!!!!!!!!!!!ZNÓW ZA 5PLN Z CHORZOWEM!!!!!! 09.05.06, 11:28
      Ja powiem tak: Selekcja kibiców wzmocniona ochroną! W obuwiu sportowym i dresach niewpuszczamy!
      • chuchalscy Re: !!!!!!!!!!!!!!!ZNÓW ZA 5PLN Z CHORZOWEM!!!!!! 09.05.06, 13:51
        A może tak nie obniżać ceny, bo znowu Stasiak zapeszy?
        • michal13w Re: !!!!!!!!!!!!!!!ZNÓW ZA 5PLN Z CHORZOWEM!!!!!! 09.05.06, 14:04
          No to ja-jako przypadkowy kibic- się niestety nie kwalifikuję. Jestem tylko ciekaw czy ktoś był i widział KTO obrzucał po ostatnim meczu piłkarzy i trenera różnymi rzeczami. Tak się składa, że ja widziałem i śmiem twierdzić, że przypadkowi kibice to to nie byli. Z chamstwem na stadionach trzeba się rozprawić, ale tak się składa, że w chwili obecnej ONO TAM MIESZKA, a nie wpada ot tak kiedy bilety są po 5zł.
          • dizzy81 Re: !!!!!!!!!!!!!!!ZNÓW ZA 5PLN Z CHORZOWEM!!!!!! 09.05.06, 14:18
            Tutaj musze wtrącis swoj głos! Na mecze KSZO regularnie chodzę(chodziłem) od 1996 i nigdy na meczu nie zdarzyło się żeby ktoś został obrzucony butelkami! Było zdecydowanie mniej chamstwa, i atmosfera była bardziej rodzinna!Przychodziło się na mecz 2,5 godziny przed, zeby zajac dobre miejsce! Wtedy cały Ostrowiec żył meczem! Wszycscy krzyczelismy, biliśmy brawa(mówię o zwykłych kibicach) Niestety ostatnio już tak nie jest! Na pierwszy plan wysuwa sie LOŻA SZYDERCÓW (sektor L obok prasowego). Zdarzyło mi sie tam kilka razy być! No i zgrozo, nawet jak KSZO gra mądzre, prowadzi, to wyzwiska są tu codziennością!Prym wiodą sfrustrowani emeryci i "ludzie pracy" Dostaje sie też trenerom gosci, no bo przeciez oni tu są tylko po to aby ich zespol sie polozyl, a trenerowi nie wolno opierdzielic swoich pilkarzy!Czasami człowiek krew zalewa, taki obciacg potrafią zrobić! Natomiast jesli chodzi o sektor F!, tu nie mogę sie jakoś wypowiedziec bo nie jestem za bardzo zorientowany, ale tam zdecydowanie za dużo jest 12-14 letniego gówniarstwa!
            nie pamietam teżsytuacji aby na stadionie dochodzilo do burd w stylu tych z Radomiaka I Korony! Oczywiscie przyjezdzala Legia, Widzew było gorąco! Ale nie zeby ktos biegal po murawie i ogolnie!
            Podsumowując, od momentu gdy zacząłem chodzic na mecze, duzo sie zmieniło u nas w OStrowcu! i nie mozna powiedziec jednoznacznie czy na gorzej czy lepiej! Na pewno są fantastyczne oprawy, również doping!No lae jest też masa chamstwa!Ze strony staryych i młodych!
            • michal13w Re: !!!!!!!!!!!!!!!ZNÓW ZA 5PLN Z CHORZOWEM!!!!!! 09.05.06, 14:38
              No niestety ale jak wodzirejami dopingu na cały stadion są ludzie, którzy po 15 minutach meczu zamiast dopingować swoich, krzyczą: je..ać koronę! no to nie ma co się dziwić jakie są skutki. Musi być jakiś przykład do naśladowania, jakaś grupa, która by to pociągnęła w prawdziwie sportowym stylu. No ale do kogo tu mieć pretensje, jeśli ci, którzy zwą się 'klubem kibica' (przynajmniej tak spiker o nich mówił) są tak samo tępi i mają tak samo małe pojęcie o prawdziwym dopingu, jak i emeryci wyzywający wszystkich na prawo i lewo.
              Jeszcze raz powtórzę, chamstwo nie wpada na stadion od święta, kiedy bilety są po 5 zł, ono tam mieszka i jest na codzień, pod postacią pseudokibiców.
              • dizzy81 Re: !!!!!!!!!!!!!!!ZNÓW ZA 5PLN Z CHORZOWEM!!!!!! 09.05.06, 14:58
                No z tym jebaniem Korony się zgodzę! Tez mnie szlag trafia! A druga sprawa to 5 zł! Otóż taka cena biletu, generuje wielu kibiców z przypadku, którzy przychodzą się polansować a także zrealizować od tej chamskiej strony! Oczywisice nie mówię tu o wszytkich i nie uogólniam oczywscie , bo nie chciałbym kogos u razić. Na pewno dla mnie jest to bardzo zachęcająca cena, bo 5 zł to nie duzo, a na 20 zł mnie na razie nie stac!Ech, troche sie zamieszałem, no niewazne! Pozdrawiam prawdziwych i kulturalnych kibiców, którzy są z drużyną na dobre i na złe
            • bmwariat Re: !!!!!!!!!!!!!!!ZNÓW ZA 5PLN Z CHORZOWEM!!!!!! 09.05.06, 14:50
              Prawdą jest co ów człowiek rzecze. Tak było. Pamiętny stary stadion, mnóstwo
              ludzi na trybunach. Wcześniej na mecz się przychodziło, by miejsce sobie zająć.
              Atmosfera była zabójcza. Siedziałem lub stałem tam gdzie jest ławka trenerska,
              blisko trybuny dla niepełnosprawnych. Ostatni raz na meczu byłem gdy KSZO grało
              z Górnikiem Zabrze w 1 lidze..to chyba dawno:)a wcześniej- niemalże co mecz:)
            • sound_system Re: !!!!!!!!!!!!!!!ZNÓW ZA 5PLN Z CHORZOWEM!!!!!! 09.05.06, 15:42
              Dobrze gada! Dać mu wódki! Mnie w tamtych czasach ojciec zabierał! A teraz te szczeniaki co są darmo wpuszczane, wchodzą z dziadkami, ze niby wnuczki ! Powinni sprawdzać tożsamość opiekunów! Albo klub powinien wydawać jakies zaswiadczenia dla tych szczeniaków, z kim może wejsc za darmo na mecz i powinno to być potem weryfikowane na bramce! A ochroniarze powinni reagowac na wyzwiska pod adresem trenerów i piłkarzy i zdejmować takich delikwentów z trybuny! Nauczyłoby sie towarzystwo kultury!
              • bmwariat Re: !!!!!!!!!!!!!!!ZNÓW ZA 5PLN Z CHORZOWEM!!!!!! 09.05.06, 15:45
                ja wtedy w dorosłość wchodziłem(1996):))czasami się zwalniało ze szkoły by na
                mecz iść:)z śp. ojcem byłem na meczu w 3 lidzie KSZO- Hetman Zamość (0:3) ,
                wtedy Zamość do 2 ligi wchodził. Pamiętam jakie były dymy po tym meczu..
                A pamięta ktoś jak na KSZO odbywały się popisy kaskaderskie?:)) byłem ze 2 razy
                na takich:))koniec lat 80-tych i początek 90-tych:))To były czasy- Ostrowiec w
                kwiecie:))
                • dizzy81 Re: !!!!!!!!!!!!!!!ZNÓW ZA 5PLN Z CHORZOWEM!!!!!! 09.05.06, 15:57
                  Heh, ja tez mialem isc na ten mecz, ale nie mialem opiekuna pod ręką! Pamietam ze to była niedziela i mial ten mecz być w godz przed lub popoludniowych! Mecz Zamosciu skonczyl sie na 0:0! Wogole mój pierwszy mecz to mecz z Radomiakiem znacznie wczesniej! Wygralimy 3:1 a grali tam Dyman, Wrona, Gądek, Gaweł, Otręba!Ech! Co za czasy! A i jeszcze wracając do lat pozniejszych, to jak szedlem sobie miejsce stojące rezerwowac, to przede mną taka cala rodzina zajmowala laweczki, na kazdym meczu ktos inny rozkladal kocyk! I taka kobieta, blondyna po 40 tez kibicowala!
                  • bmwariat Re: !!!!!!!!!!!!!!!ZNÓW ZA 5PLN Z CHORZOWEM!!!!!! 09.05.06, 16:04
                    No i Marek Pastuszka- snajper:)) nie pamiętam czy wtedy grał też Marek Graba, a
                    trenerem był chyba Witalij Kwarczany:)
                    • dizzy81 Re: !!!!!!!!!!!!!!!ZNÓW ZA 5PLN Z CHORZOWEM!!!!!! 09.05.06, 16:05
                      Nie, Graba to już inna bajka!
            • blade_master Re: !!!!!!!!!!!!!!!ZNÓW ZA 5PLN Z CHORZOWEM!!!!!! 10.05.06, 19:35
              Przepraszam - to na mecze nie mogą przychodzić ludzie 14-16 letni? Gówniarstwo, żeś dowalił, jestem zniesmaczony.
      • michal13w Re: !!!!!!!!!!!!!!!ZNÓW ZA 5PLN Z CHORZOWEM!!!!!! 12.05.06, 19:58
        Chyba sobie jaja robicie. Czy ktoś z Was naprawdę wierzy, że KSZO przegrywa bo
        bilety są po 5zł?
    • brazilion Re: !!!!!!!!!!!!!!!ZNÓW ZA 5PLN Z CHORZOWEM!!!!!! 09.05.06, 14:36
      Przelamac sie moga - byle nie W POL...
    • bmwariat Re: !!!!!!!!!!!!!!!ZNÓW ZA 5PLN Z CHORZOWEM!!!!!! 09.05.06, 16:45
      Przede wszystkim Tomek Żelazowski- to mój kuzyn:) Darek Brytan. Obydwaj
      postrachem bramkarzy- ponad 50 bramek razem w 2 lidze:)
    • dizzy81 Re: !!!!!!!!!!!!!!!ZNÓW ZA 5PLN Z CHORZOWEM!!!!!! 10.05.06, 20:03
      Brak słów, 1:3 w dupe do przerwy! Co sie dzieje, trace cierpliwośći motywacje do czegokolwiek:(
      • bmwariat 1:4...kompromitacja:(( 11.05.06, 06:18
        KSZO to tylko zespół II ligowy, są za słabi na 1 lige:( a teraz powoli KSZO
        kształtuje sie na klub środka:(
        • buksy komentarz z forum... 11.05.06, 08:52
          BILET 5 ZL. DROGA NA STADION 30 MIN. POCZUC SIE ZROBIONYM W CHUJA....BEZCENNE
    • aisablri Re: !!!!!!!!!!!!!!!ZNÓW ZA 5PLN Z CHORZOWEM!!!!!! 10.05.06, 22:34
      nawet nie będę komentować wyniku..
      • brazilion No, i widzicie, co sie dzieje, jak tylko... 11.05.06, 05:03
        ...obnizyli ceny biletow. Dwie obnizki - dwie kiepskie przegrane KSZO.
        Widocznie chlopakom za mniejsza kase nie oplaca sie jednak grac... Brak im
        motywacji ;)
        • chuchalscy Re: No, i widzicie, co sie dzieje, jak tylko... 11.05.06, 10:35
          Pisałem na początku - nie obnizać. I co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka