pathos_phobos 20.05.06, 19:50 na wakacje agroturystyczne i sanatoria-komu się to podoba?Ja zdecydowanie wolę dostać bon towarowy-nie kazdy musi chcieć jechać na wieś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buksy Re: Bony wakacyjne 21.05.06, 06:59 czysty socrealizmu - już dawno wynaleziono pieniądze (nawet się przyjął ten pomysł), a nasza władza co jakiś czas uparcie wymyśla "coś lepszego". Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_s Re: Bony wakacyjne 21.05.06, 08:44 Twoja firma chce miec pewnosc, że odpoczniesz i po powrocie będziesz jeszcze bardziej wydajniejszy :) i będziesz brał więcej nadgodzin Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Bony wakacyjne 21.05.06, 21:13 Ja na wsi się męczę-ja na urlop jadę do Krakowa!A co z ludźmi,którzy mieszkają na wsi?Poza tym,to uderzy ludzi prowadzących małe pensjonaty-takie z kilkoma pokojami-bo oni się nie łapią na bony. Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Bony wakacyjne 21.05.06, 21:34 jeszcze na terenie miasta nie ma szans dostac bona a jak 100 metrow dalej jest juz poza nim to jest przywilej pensjonaty tez powinny miec ulgi a potem jeszcze ktos a facet powiedzial ze on poprowadzi gospodarstwo agroturystyczne jak dostanie 100 % doplaty na poczatek za remont Odpowiedz Link Zgłoś