szaman31 13.11.06, 23:38 Witam, Szukam informacji o mozliwości dodania troche koni do Laguny 2.OT (benzyna 2 litry turbo, 170KM). Poszukuję rozwiązań sprawdzonych, profesjonalnych. Czy ktoś ma jakieś info? Pzdr Szaman Link Zgłoś Obserwuj wątek
klaczasty Re: Laguna 2.0T 14.11.06, 10:13 najlepiej pojedź do specjalistycznych garaży i ich o to spytaj płacisz i dostajesz czego potrzebujesz jeśli zależy ci by dostać kilka(dziesiąt) kucy więcej w prosty sposób to dostaniesz komputerek przekierowujący moc to jest łatwy i sprawdzony sposób i dość tani potrzebujesz więcej to spytaj ich ludzie tam pracujący napewno ci doradzą Link Zgłoś
szaman31 Re: Laguna 2.0T 14.11.06, 11:34 Dzieki. Czy masz jakiś namiar albo link? Pzdr. Szaman Link Zgłoś
el37 Re: Laguna 2.0T 23.01.07, 11:31 zapomnij...nikt ci tego silnika u nas nie zrobi...brak programów i czego kolkwiek..........swoją droga to te laguny wogule nie jeżdzą....ostatanio taka zwaliłem z lewego pasa jadąc Octavią 1.8T.....a wczesniej sadził sie niemiłosiernie Link Zgłoś
szaman31 Re: Laguna 2.0T 23.01.07, 18:49 el37 napisał: > zapomnij...nikt ci tego silnika u nas nie zrobi...brak programów i czego > kolkwiek Tu się z tobą zgadzam. Już to sprawdziłem. ALe dobre wyniki daje rozwiązanie firmy Powersystem (z Francji). Zastanawiam się nad tym. ..........swoją droga to te laguny wogule nie jeżdzą....ostatanio taka > zwaliłem z lewego pasa jadąc Octavią 1.8T.....a wczesniej sadził sie > niemiłosiernie Zdecyduj się, czy wogóle, czy tylko ta jedna. A moze jej kierowca znudził się zabawą na jezdni i cię puścił. Albo zona go opieprzyła. Albo doszedł do wniosku, ze stwarzacie zagrożenie dla innych i zadziałał rozsądek. Ja w trasie zostawiam każdą taka skodowkę jak twoja. A w mieście, jak to określiłeś, nie sadzę się. Link Zgłoś
Gość: grze Re: Laguna 2.0T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 18:56 jak sie nie da jak sie da!! wymieniajac podstawowe elementy jak chcby dolot wydech walki turbine intercooler wtryski to sie da i troche mocy to doda z tym ze tanie to nie jest:p Link Zgłoś