chuchalscy Re: ALE zimno 05.06.06, 08:36 Współczuję, tu coraz cieplej, zapraszam na Wybrzeże. Tylko mi tam dopilnujcie ładnej pogody na piątek 16 czerwca, chodzi o Ostrowiec i Bałtów. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: ALE zimno 05.06.06, 09:53 No wreszcie moge sie pochwalic moim gustownym sweterkiem zimowym! Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: ALE zimno 05.06.06, 09:57 A to wszystko przez kurdupli! Ktoś oglądał Kube W. wczoraj? Albo kabareton w sobote? Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: ALE zimno 05.06.06, 10:03 Ja już w najbliższy piątek jadę na wybrzeże- baaardzo liczę na pogodę .Zbyszek może coś pokombinujesz z ciepełkiem co by morze nie odstraszało.... Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy załatwione 05.06.06, 10:12 Masz załatwione w.kielanowska, ale musisz mi się odwdzięczyć dobrą pogodą na południu, plisssssssss Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: ALE zimno 05.06.06, 22:00 Ale ponoć już to ciepełko napływa.... Przypomina mi się rok temu długi majowy weeekend.Zapowiadali w Polsce wtedy afrykańskie upały.Byliśmy we Władku i co: 1 dzień całkiem niezła pogoda, reszta to lepiej nie gadać...W innych regionach Polski i owszem było ciepło,ale napewno nie było to ciepło afrykańskie....A ja tak lubię polskie morze.... Odpowiedz Link Zgłoś