10.06.06, 19:29
Byłem dzisiaj nad zaporą, tylko ,że samochodem. Zatrzymałem się. Bardzo ładnie. Trochę wody przybyło i nie jest czerwona. Zrobiłem kilka zdjęć aparatem w telefonie, jakość słaba, ale może kiedyś tu wrzucę:). Podoba mi się to w tej zaporze jej kameralność, to że jest na bazie lokalnych surowców:). dlatego nazwę ją Zapora zrównowazona( okreslenie moje:). Ciekawe kiedy otworzą podziemne przejście. Na razie demontuja pozostałości po bazie pracowników firmy :ENERGOPOL:)Tam jest jeszcze wiele do zrobienia: infrastruktura turystyczno-rekreacyjna:)

Przy okazji zauważyłem, że ,dziewiątka,. jest bardzo zatłoczona jak na sobotę. Samochody jadą sznurem. Mówiłęm jednemu człowiekowi mającemu kontakty z GDDiA.
,że należało zrobić ją jak najszersza. Sami sobie strzelili gola
Obserwuj wątek
    • pathos_phobos Re: WIÓRY 10.06.06, 19:34
      Jakie podziemne przejście?
      • kszo.pany Re: WIÓRY 10.06.06, 19:40
        Równolegle do zapory i drogi na Kotarszyn. MOżna by było z niego oglądać
        wszystko od wewnątrz. Też się nie mogę doczekać.
        • pathos_phobos Re: WIÓRY 10.06.06, 19:41
          UUU-nie słyszałem.Wiadomo gdzie wejście i wyjscie?
      • brazylion3 Re: WIÓRY 10.06.06, 19:42
        Chłopie...nie wiesz i to TY pathosie:)? Tam jest taki fajny domeczek, jak sie wyjeżdza z drogi na tamie, zatrzymujesz się żeby zobaczyć czy prawa i lewa jest wolna, a na wprost jest taki demeczek i małe miejsce prakingowe. Tam własnie będzie się wchodziło zjazd pod ziemię i przejście jest pod samą zaporą, nie pamiętam na jakiej głębokości, ale dość znacznej, niemalże pod dnem lustra wody. .Wyjćie jest w tym nazwijmy to centrum na tamie. Może być ciekwa. Ale jak widze reklamy nie ma:) bo jak Pathos nie wiedział:)
        Widziałem to jak budowali rozmawiałem z pracownikiem i mówił że te sciany wwalili kupe jakiegoś specjalnego betonu o podobnym składzie i mieszance jak w schronach atomowych:)
        • pathos_phobos Re: WIÓRY 10.06.06, 19:44
          Właśnie się zastanawiałem,co w tym domku ma być,myślałem,ze jakiś sklep czy
          coś.Jak byłem w maju,to nic nie pisało.
          • brazylion3 I jeszcze jedno!!!!!!!!!!!!!!!!Wióry są nasze.... 10.06.06, 19:55
            A nie ,że w powiecie Starachowickim. Mentalnie i pod względem ciązenia są nasze powiatu ostrowieckiego:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka