16.06.06, 08:45
Za dwie godziny zaczynamy zjazd maturalny od mszy w kościele na Piaskach.
Potem idziemy do Bronka na pogaduchy z belframi. Następnie program w
Bałtowie. Pozdrawiam serdecznie forumowiczów od mojej klasy "D" z lat 1972-
1976. To była i jest klasa ludzi pozytywnie zakęconych.
Obserwuj wątek
    • monika.dk Re: zjazd 16.06.06, 09:29
      udanych wrażeń
      nasza klasa też ma się zebrać jesienią, zobaczymy ...
      • chuchalscy pytanie 21.06.06, 13:46
        A czy inni forumowicze też spotykają się na zjazdach szkolnych czy klasowych?
        Bo narazie to widzę, że ja i monika.dk tylko.
        • bmwariat Re: pytanie 21.06.06, 14:00
          Właśnie miałem się zapytać o zjazd absolwentów THM-u. W końcu 8 lat temu
          kończyłem tą szkołe:))
          • bmwariat Re: pytanie 21.06.06, 14:04
            www.zs3ostrowiec.neostrada.pl/zjazd.htm
            Kita na tym zdjęciu "dowodowym" nieżle wyszedł:))
            Jest moja wychowawczyni Krystyna Walczyk "Główka". Kołodziejczak " mikrobi"
            vicedyrektor, zamotany, ale miło go wspominam:) Moskal- nie uczył mnie, ale
            pamiętam go ze studniówki jak tańczył z moją późniejszą dziewczyną:) Nieżle
            wywijał i podobno zarabisty kolo był i jest:)
            • dizzy81 Re: pytanie 21.06.06, 14:49
              No, Moskal przegosc jest! Był promotorem mojej pracy dyplomowej! Jak to fajnie brzmi - promotor w technikum
    • lopadko Re: zjazd 21.06.06, 14:07
      chuchalscy napisał:

> Za dwie godziny zaczynamy zjazd maturalny od mszy w kościele na Piaskach.

...że tez każdy Zjazd rozpoczyna się od mszy św. a poźniej program
      cmentarny...brr....
      • chuchalscy zgroza 21.06.06, 14:24
        Słuchaj lopadko, znowu zaczepiasz. Po pierwsze nie każdy zjazd się zaczyna od
        mszy, po drugie kolega z klasy został księdzem, po trzecie należy szanować
        prośby, nie ważne czy mniejszości czy większości. A ten dodatek z częścią
        cmentarną był nie na miejscu, Panie Kolego lopadko.
        Ps. O zmarłych, w naszym systemie wartości, należy pamiętać.
        • zielonooka_gusia Re: zgroza 21.06.06, 14:28
          hmm czy moze jest to klasa pani Chudzinskiej?
        • lopadko Re: zgroza, zgroza... 21.06.06, 14:51
          chuchalscy napisał:

> Słuchaj lopadko, znowu zaczepiasz. Po pierwsze nie każdy zjazd się zaczyna od
          > mszy, po drugie kolega z klasy został księdzem, po trzecie należy szanować
          > prośby, nie ważne czy mniejszości czy większości. A ten dodatek z częścią
          > cmentarną był nie na miejscu, Panie Kolego lopadko.
          > Ps. O zmarłych, w naszym systemie wartości, należy pamiętać.

Przeżyłem wiele zjazdów i wiem ze każdy zjazd zaczyna się od mszy i
          automatycznie obliguje do uczestnictwo w niej a poźniej o zgrozo patrzy się i
          komentuje "ten przyjął komunię a ten nie, ten był na mszy a ten nie"... zgroza,
          zgroza...
    • lopadko Re: zjazd 21.06.06, 15:10
      chuchalscy napisał:

> Za dwie godziny zaczynamy zjazd maturalny od mszy w kościele na Piaskach.
      > Potem idziemy do Bronka na pogaduchy z belframi. Następnie program w
      > Bałtowie. Pozdrawiam serdecznie forumowiczów od mojej klasy "D" z lat 1972-
      > 1976. To była i jest klasa ludzi pozytywnie zakęconych.

a potem seks,seks,seks!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15066&w=43920899
      • brazilion Re: zjazd 21.06.06, 18:14
        lopadko napisał:

>> a potem seks,seks,seks!
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15066&w=43920899

Lopadko, boj sie Boga (a moze w Twoim wypadku Antychrysta). Dlaczego Ty zawsze
        jestes taki paskudnie zlosliwy, krytyczny lub w najlepszym wypadku
        pesymistyczny ?
        Chcialbym choc raz uslyszec od Ciebie cokolwiek pozytywnego. No, moze poza
        zdaniem "Sloneczko dzis swieci", bo tak potrafi i przedszkolak...
        • lopadko Re: zjazd 21.06.06, 18:32
          > Lopadko, boj sie Boga (a moze w Twoim wypadku Antychrysta). Dlaczego Ty zawsze
          > jestes taki paskudnie zlosliwy, krytyczny lub w najlepszym wypadku
          > pesymistyczny ?
          > Chcialbym choc raz uslyszec od Ciebie cokolwiek pozytywnego. No, moze poza
          > zdaniem "Sloneczko dzis swieci", bo tak potrafi i przedszkolak...

Brazilionie, podoba mi się Twoja wypowiedź a dla Ciebie jest moja odpowiedź taka
          na która czekasz. Jestem heppy, jestem pozytywnie nastawiony, podładowany
          został mój akumulator...słońce świeci! Zawsze uważałem ze złośliwość z domieszką
          krytyki jest cechą ludzi inteligentnych, poniekąd mi to przypomniałeś.
          Pieprzycie czasem na forum, to się odzywam, ale fajno że jesteście i ze soba
          rozmawiacie.
          • chuchalscy Re: zjazd 21.06.06, 20:05
            Tak, w tej klasie uczyła się kiedyś pani Chudzińska, no wtedy nazywała się
            inaczej oczywiście.
          • brazilion Re: zjazd 22.06.06, 01:26
            lopadko napisal:

"Brazilionie, podoba mi się Twoja wypowiedź a dla Ciebie jest moja odpowiedź
            taka
            na która czekasz. Jestem heppy, jestem pozytywnie nastawiony, podładowany
            został mój akumulator...słońce świeci! Zawsze uważałem ze złośliwość z domieszką
            krytyki jest cechą ludzi inteligentnych, poniekąd mi to przypomniałeś.
            Pieprzycie czasem na forum, to się odzywam, ale fajno że jesteście i ze soba
            rozmawiacie".

Troche mi podkadziles, ale to nie zmienia mojej opinii. To, ze moze i
            pieprzymy, to pewnie prawda, ale zaloze sie, ze znacznie mniej i bardziej
            kulturalnie, anizeli gdzie indziej.
            Ja tez lubie krytyke z nutka (lub, jak kto woli - iskierka) zlosliwosci, ale
            wole, aby z krytyki cos sensownego wynikalo, poza czysta zlosliwoscia.
            W wiekszosci przypadkow Twoje komentarze sa (przynajmniej moim zdaniem) jednak
            malo czytelne i nie do konca wiem, o co Ci chodzi. Pamietaj, poprawic mozna
            tylko to, o czym wiemy, ze jest nie takie, jak trzeba ;)
            • lopadko Re: zjazd 22.06.06, 10:26
              > Ja tez lubie krytyke z nutka (lub, jak kto woli - iskierka) zlosliwosci, ale
              > wole, aby z krytyki cos sensownego wynikalo, poza czysta zlosliwoscia.
              > W wiekszosci przypadkow Twoje komentarze sa (przynajmniej moim zdaniem) jednak
              > malo czytelne i nie do konca wiem, o co Ci chodzi. Pamietaj, poprawic mozna
              > tylko to, o czym wiemy, ze jest nie takie, jak trzeba ;)

E..tam...pare razy bluznąłem. Raz wykpiłem zdjecie i tego nie żałuję,
              landszafcik (zdaje sie Twój) mi się podobał, obrzydliwy, w przypadku Lublińca
              makiawelizm nie, no i ten minorowy nastrój zjazdów szkolnych; za dużo w nim
              przemijania, kadzidła - punkt cieżkości poszedł w nie tę stronę.
              Czy jestem nadal za mało czytelny i wyrazisty?
              Pozdrawiam w ten poburzowy dzień.
              • brazilion Re: zjazd 23.06.06, 03:09
                No, teraz zdecydowanie lepiej i mniej jadowicie. TAK TRZYMAC !!! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka