banan9991 09.10.06, 06:15 Moze nasza forumowa brac wpisze sie i poprosi kandydatow do nowych wladz Ostrowca o dzialania w sprawie dofinansowania szpitala wpiszmy sie na forum potem to wkleimy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chuchalscy Re: Szpital Ostrowiec 09.10.06, 09:55 miasto nie może dofinansowywać szpitala, to jednostka powiatowa Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Szpital Ostrowiec 09.10.06, 14:05 moze miasto i gminy powiatu np kupic aparature i np remonty itp i np dzialac aby cos zyskac z funduszy z uni i tak sie dzieje ale na mala skale Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Szpital Ostrowiec 09.10.06, 15:02 Szanse na wykonywanie w ostrowieckim szpitalu zabiegów koronarografii są coraz większe. Zimą rozpocznie się remont pomieszczeń, w których będzie oddział hemodynamiki, a latem przyszłego roku już będą wykonane pierwsze zabiegi. mozna oddzial za oddzialem tak dosprzetowic Odpowiedz Link Zgłoś
renmik Re: Szpital Ostrowiec 09.10.06, 20:02 Suer, tylko mam takie małe pytanie dlaczego mieszkańcy Ostrowca jeżdża do oklicznych miast po poradę lekarską np. do ortopedy do Staszowa lub do Buska, do laryngologa do Staszowa, po cos jedzie sie do Iłży itd. Po zdjagnozowaniu mojego dziecka w Ostrowcu i kilku dniach paniki, w Kielcach wysmiali diagnoze. Mała ma 5 lat i zdrowa jak rzepa. Sprzęt nic nie załatwi potrzebni sa inni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Szpital Ostrowiec 09.10.06, 20:06 tu tez moze cos zrobic samorzad i sprzet i ludzie z lublina mozna sciagac bo tam jet wielu fachowcow i chca sami podejmowac decyzje moze u nas Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Szpital Ostrowiec 09.10.06, 20:10 jak wszędzie ludzie dziś to podstawa. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Szpital Ostrowiec 10.10.06, 13:24 ja się juz nie wypowiadam-przejrzyjcie sobie moje wcześniejsze wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś