emdesign 25.11.06, 15:40 Gdzie w tym mieście można zorganizować imprezy okolicznościowe, zamówić ładne wiązanki kwiatów itd?? dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiek7307 Re: pytanie 25.11.06, 15:47 misiek7307 napisał: > imprezę - poleca sorki coś się poprzestawiało:( na imprezę polecam Restaurację-Zajazd Pod Różą na ul. Bałtowskiej - świetne jedzenie, lokal klimatyzowany, ładnie urządzony, a wiązanki - jak dla mnie najładniejsze w całym mieście kompozycje robi kwiaciarnia w Wąskiej Uliczce naprzeciwko Kościoła Św. Michała. Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: pytanie 25.11.06, 16:14 chodzi ci o catering? -------------- Jarosław Wilczyński Twoim Prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
tereska76 Re: pytanie 25.11.06, 16:15 a mnie mikołajki dla dzieci organizuje taka firma na ogrodach 5. Kwiaty chyba też tam robią, ale z tego co wiem na zamówienie dzień wcześniej bo niby wtedy są świerze, nie wiem, no ale fajna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: pytanie 25.11.06, 17:07 Jeśli kwiaty to polecam Adonis na Stawkach w pawilonikach koło PLUS-a, a catering to firma Pani Haliny Michalec na Kilińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: pytanie 25.11.06, 17:14 :) no własnie o to mi chodziło...Kilińskiego:) -------------- Jarosław Wilczyński Twoim Prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: pytanie 27.11.06, 07:41 Restauracja WENUS na Kilińskiego, miła obsługa, łądny wystrój no i catering:) Odpowiedz Link Zgłoś