Dodaj do ulubionych

Miss ze Skarzyska (podkreslenie moje)

22.01.07, 05:11
"Aleksandra Ogłaza została Miss Polski 2006
Aleksandra Ogłaza z Bychawy otrzymała tytuł Miss Polski 2006, a Joanna
Skrzyszewska została Miss Polski Nastolatek 2006 podczas gali finałowej
konkursu piękności, która odbyła się w niedzielę w warszawskim Teatrze
Dramatycznym.
Uznana za najpiękniejszą Polkę, Aleksandra Ogłaza ma 19 lat, blond włosy i
176 cm wzrostu. Studiuje turystykę i marzy o podróży do Chin. Nagrodą dla
Miss Polski jest samochód osobowy, a także pobyt w luksusowym ośrodku odnowy
biologicznej w Kudowie-Zdroju.

Pierwszą wicemiss została 20-letnia studentka politologii Agnieszka Ratyńska
z Lublina. Tytuł drugiej wicemiss otrzymała Anna Ścibiorek z Łodzi, 21-letnia
miłośniczka tańca. Miss Polski Nastolatek 2006, Joanna Skrzyszewska z
Kosieczyna ma 15 lat, blond włosy, niebieskie oczy i 180 cm wzrostu.

Najładniejsza nastolatka otrzymała w nagrodę skuter. Pierwszą wicemiss
została 16-letnia Adrianna Dankowska z Poznania, a drugą - także poznanianka
16-letnia Patrycja Laufer.

23 finalistki konkursu Miss Polski 2006 i 26 finalistek konkursu Miss Polski
Nastolatek zaprezentowało się publiczności m.in. w kostiumach kąpielowych i
sukniach wieczorowych.

W jury konkursu zasiedli m.in. projektantka Ewa Minge, aktor Rafał Mroczek i
prezenter Zygmunt Chajzer. Także widzowie mogli przez sms wybrać swoją
faworytkę. Miss Telewidzów została Ewelina Kołomańska ze SKARZYSKA-KAMIENNEJ.
Nagrodą dla niej jest wycieczka na Dominikanę".

No, a co z dziewczynami z Ostrowca ?

Obserwuj wątek
    • temp_nick Re: Miss ze Skarzyska (podkreslenie moje) 22.01.07, 08:13
      Niestety posucha w tym temacie, chociaz kiedys dziewczyny z Bronka (?)
      • chuchalscy Re: Miss ze Skarzyska (podkreslenie moje) 22.01.07, 10:44
        Temp_nick, co Ty piszesz, z Bronka? Nie do wiary !! Ty stary Chreptus takie
        rzeczy wygadujesz, hłe hłe hłe. Zobaczysz jak Ci brazilion odpali. Ale za to ja
        Ci odpiszę.... nigdy nic nie miałem przeciw dziewczynom z Chreptusa, jak sam
        wiesz zreszta, wprost przeciwnie.
        • Gość: wojtek_68 najlepsze dziewczyny z Ostrowca ... IP: 87.204.126.* 22.01.07, 11:50
          ... wyszły za nas zamąż!
          • Gość: neti Re: najlepsze dziewczyny z Ostrowca ... IP: *.telkonet.pl 22.01.07, 15:23
            A teraz trochę "patriotyzmu" bardzo "lokalnego". Dziewczyny z Chreptusa
            TRZYMAJCIE SIĘ!!!!( po prostu sama skończyłam to liceum...)
            • brazilion Do Neti 22.01.07, 19:41
              Dziewczyna, co prawda, nie jestem, ale za to absolwentem Chreptusa, w ktorym za
              moich czasow uczyly sie piekne dzewczyny - jak najbardziej. Jedna z nich omal
              nie zostala moja zona...
              Neti, w ktorym roku skonczylas nasze wysmienite liceum ?
              • Gość: neti Re: Do Neti IP: *.telkonet.pl 22.01.07, 20:35
                To miłe , co piszesz, "brazilion". Nie rozczaruj się , proszę tym rokiem mojej
                matury:1988.
                • brazilion Re: Do Neti 22.01.07, 21:24
                  Rozczarowany absolutnie nie jestem. Ale marna szansa, bysmy sie tam zetkneli,
                  bo ja robilem mature nieco (hm) wczesniej :)
                  • Gość: Wojtek_68 studniówka w Chreptusie 2007 IP: 87.204.126.* 22.01.07, 21:38
                    Widziałem ten kwiat młodzieży i było OK.
                    • chuchalscy Re: studniówka w Chreptusie 2007 23.01.07, 09:32
                      Doceniam urodę wszystkich dziewcząt z liceów ostrowieckich, czego nie można
                      powiedzieć o niektórych forumowiczach, hłe, hłe
                      • brazilion Zbyszku ? 23.01.07, 14:31
                        A do kogo Ty z ta uroda pijesz ?
                      • brazilion Do Zbyszka 23.01.07, 22:44
                        chuchalscy napisał:

> Doceniam urodę wszystkich dziewcząt z liceów ostrowieckich, czego nie można
                        > powiedzieć o niektórych forumowiczach, hłe, hłe

Moze scislej, kogo masz na mysli, mowiac: "czego nie można
                        powiedzieć o niektórych forumowiczach, hłe, hłe" ?

• chuchalscy Re: Do Zbyszka 24.01.07, 11:38
                          Max, coś Ty taki czepialski. Dej se spokój chopie. Dziołchy w naszych liceach
                          były ładne i już, może nie? Czasami tylko, jak pisze temp_nick, chłopakom z
                          Chreptusa podobały się te z Bronka, a tym z Bronka, jak np mnie, te z Chreptusa.
                          Byli też i tacy, co to bez względu na urodę dali by się poćwiartować za
                          dziewczyny ze swej budy, co nie?
                          • brazilion Re: Do Zbyszka 24.01.07, 15:40
                            Mnie jakos te z Bronka sie nie podobaly ;)

A powaznie, nawet teraz tez mi sie podobaja, niewazne z jakiego liceum.
                            • chuchalscy Re: Do Zbyszka 24.01.07, 16:43
                              Powiesz jeszcze Max, że coraz młodsze Ci się podobają, co? Chyba nie
                              Amerykanki, ale może się mylę i są tam ładne kobitki?
                              • brazilion Re: Do Zbyszka 24.01.07, 17:04
                                Moze nie CORAZ mlodsze, ale... te z "naszego" pokolenia juz jakos jakby mniej ;)

Amerykanki, hm, to zalezy. W ogolnym rozrachunku nie sa tak ladne, jak
                                Slowianki/Polki, ale umieja sie zrobic, sa najczesciej zadbane i nawet te nie
                                najpiekniejsze prezentuja sie atrakcyjnie. A zdarzaja sie i zjawiskowe
                                pieknosci, ale te maniery, to wychowanie, ta jazgotliwosc i prawie zupelny brak
                                kobiecosci...:(

NIE MA, JAK POLSKIE DZIEWCZYNY, OT CO !
                    • buksy Re: studniówka w Chreptusie 2007 23.01.07, 09:47
                      jak juz chcecie ogladać kwiat młodzieży ostrowieckiej to pewien fotograf podjał kontrowersyjny projekt handlowy i zamieścił zdjecia ze studniówek (Staszic&Chrpowicz) Ciekawe czy osoby zainteresowane wyraziły zgodę....
                      www.mac.blokowe.pl/studniowki/
                      • chuchalscy do Max-a 23.01.07, 21:40
                        Max, ja piję..... ale tylko piwo.
                      • temp_nick Re: studniówka w Chreptusie 2007 26.01.07, 16:04
                        Reklama dzwignia handlu -tydzien po studniowce zdjecia w Necie!

I pomyslec, ze nie mam ani jednego zdjecia ze swojej studniowki, nie mowiac juz
                        o filmie na video. Po prostu nie bylo fotografa, zreszta Internetu tez...

Mimo wszystko, to byly inne czasy -i wcale dzis wspolczesnej mlodziezy nie
                        zazdroszcze tych kreacji, tej techniki wizualnej oraz medialnego szalenstwa
                        wokol tej imprezy
                        • Gość: neti Re: studniówka w Chreptusie 2007 IP: *.telkonet.pl 26.01.07, 17:06
                          W pełni sie z Tobą zgadzam.Z sentymentem ogladam zdjęcia ze swojej studniówki w
                          Chreptusie i patrząc na ostatnie zdjęcia w Internecie tylko wzdycham:"Gdzie sie
                          podziały tamte Studniówki...niezapomniane.."
                          • skladak1968 Re: studniówka w Chreptusie 2007 26.01.07, 17:16
                            Zgadza się Neti :)
                      • Gość: MAC Re: studniówka w Chreptusie 2007 IP: *.blokowe.pl 20.02.07, 20:38
                        buksy : otoz to ja jestem tym kontrowersyjnym fotografem :P
                        Jesli czytales, w co watpie, ustawe o prawie prasowym i autorskim, jako
                        fotoreporter legitymujacy sie legitymacja prasowa wydana przez lokalna gazete,
                        nie potrzebuje zgody osob na publikacje zdjec - to raz.
                        A dwa - zgoda taka jest wymagana tylko w przypadku gdy na zdjeciu znajduje sie
                        jedna (slownie jedna) osoba. W przypadku conajmniej dwoch osob zgoda na
                        publikacje zdjecia nie jest wymagana.
                        Tak wiec pozdrawiam serdecznie ^_^
                        • dizzy81 Re: studniówka w Chreptusie 2007 21.02.07, 11:10
                          Ja sie nie znam, ale kiedyś ktoś pozwał kogoś o to, że w materiale o AIDS albo
                          coś pokrewnego, osoba pojawiła sie w kadrze kamery bez swojej zgody -
                          filmowanych było wiele osób. Nie wiem jak sie to skonczylo
                        • buksy Re: studniówka w Chreptusie 2007 21.02.07, 11:23
                          dzięki za wyjaśnienie :), prawo prasowe czytałem - ale twoja strona nie jest czasopismem ani innym rodzajem dziennikarstwa (co innego zdjęcie w GO lub jakims portalu info), jest czystą działalnością handlową wiec nie wiem czy ma zastosowanie akurat ta ustawa.....
                          Nie mniej jednak, jak widzisz zrobilem Ci małą reklamę, bo zdjecia masz niezłe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka