IP: *.telkonet.pl 16.02.07, 21:13
Czy może znacie jakiś dobry zespół muzyczny na wesele w Ostrowcu jak tak to
prosze o jakieś dane. A tak wogóle to w jakich cenach sie to kształtuje.
Moze też znacie jakichś dobrych kamerzystów. Bardzo prosze o pomoc.Z góry
dziekuje
Obserwuj wątek
    • brazylion3 Re: wesele 16.02.07, 22:10
      No nie! nie piszcie mi o weselach:(:(
      własnie się dowiedziałem ,ze obiekt moich westchnień wyszedł za mąż:(:( Gdzie ja taką dziewczynę znajdę...
      --------------

KSAP - rusza rekrutacja :)
    • gedaro1 Re: wesele 16.02.07, 22:17
      Dobre zespoły na wesele to: Boys,Milano ten drugi polecam, ale oni to kosztują.
      Co do dobrych kamerzystów to nie znam, ale za to ja mogę napisać scenariusz.
    • ania7718 Re: wesele 17.02.07, 10:38
      Zespół Champion, fajnie grają,w Ostrowcu cena za noc grania do 4 rano tak do
      2000, dom weselny to przeważnie 120 zł za osobę, polecam "Wichrowe Wzgórze",
      foto to wydatek 800 zł gdzieś.Kamerzysta jest dobry na Zygmuntówce.
    • ania7718 Re: wesele 17.02.07, 10:39
      Brazylion3 trzeba się było lepiej postarać, może byłaby dziś twoją żoną.
      • Gość: xxyyyzzz Re: wesele IP: 195.116.34.* 17.02.07, 11:29
        Zdecydowanie zespół "Sukces" Rafała Adamusa
        • misiek7307 Re: wesele 17.02.07, 11:38
          popieram w 100%!!! "Sukces" Rafała Adamusa nie dość że fajnie gra to cała ekipa
          jest bardzo kontaktowa i można się z nimi spokojnie umówić co i jak ma
          wyglądać.

Jeśli chodzi o foto-video polecam Ryśka Patrasia z Opatowa. Ma zakład przy
          Rynku w Opatowie, robi fajne video, a jego żona fajne zdjęcia i też są
          kontaktowi i podatni na. Robił wiele imprez w Ostrowcu, Ćmielowie i całej
          okolicy i wychodziło to naprawdę fajnie - Polecam, jeśli potrzebne namiary to
          mogę puścić na początku przyszłego tygodnia na maila - pozdrawiam - Misiek
          • misiek7307 Re: wesele 17.02.07, 11:39
            oczywiście powinno być, że . . . są podatni na wszelkie sugestie i propozycje
            klientów:).
          • Gość: maciarewicz Re: wesele IP: 83.238.163.* 17.02.07, 13:32
            Tak, Tak, Sukces, swego czu grali na studniówkach, dobry też jest Riva Band
      • brazylion3 Re: wesele 17.02.07, 18:08
        widzisz Ania jak człowiek jest chwiejny, gapowaty to tak jest.Teraz pretensję to mogę mieć tylko do siebie.
        --------------

KSAP - rusza rekrutacja :)
    • ewam_1977 Re: wesele 17.02.07, 11:32
      a po co wesele małe przyjecie i podróz sobie jaką zafudować
    • Gość: maciarewicz Re: wesele IP: 83.238.163.* 17.02.07, 13:30
      Na wesele najlepszy jest K3 - prezentuje swojską mieszankę ludowych rytmów w
      połączeniu z soulowym brzmieniem gitary i klawesynu
    • ania7718 Re: wesele 17.02.07, 17:56
      Każdy robi jak chce i na co go stać, chce wesele to je urządza, przyjęcie
      również. Są różne poglądy na ten temat.
    • Gość: galaxa Re: wesele IP: *.telkonet.pl 17.02.07, 21:14
      a ja polecam zespół muzyczny IBIS BAND też fajnie grają. Właściwie to zagrają
      to co klient sobie zażyczy.Po za tym umieją zabawić i młodego i starszego
      jednym słowem potrafią dotrzeć do wszystkich. Naprawde jest sprawdzony
      • Gość: ania Re: wesele IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.13, 11:54
        Kochani Sukces i Ibis Band to jedna szkoła i co najfajniejsze to rodzina w Sukces śpiewa córka a w Ibis Band gra i śpiewa jej tata :)... I JEDEN I DRUGI ZESPÓŁ TO MISTRZOSTWO! Chciałam Sukces (bo na 2 weselach się przy nich bawiłam) na wesele, ale oni odmówili i polecili mi Ibis Band i tak się o wszystkim dowiedziałam. Na moim weselu zatem uświetnił zabawę Ibis i uważam, że dali z siebie 200%!!!! Drugi raz wybrałabym Ibis! Wykonanie Niemena (pierwszy taniec) przez Pana Andrzeja na zawsze pozostanie dla nas bezkonkurencyjne -szał! Wokal Pani Małgosi- NIEPOWTARZALNY!
        • szamciaa Re: wesele 02.07.13, 13:21
          Z KATEGORII NIE DISCO POLO.. dla bardziej wymagających polecam NOCNE ALIBI!!!!! Prawdziwy porządny NIE OSTROWIECKI zespół :) to oczywiście MEGA komplement, pozdrawiam
    • Gość: Artur Re: wesele IP: *.4web.pl 01.11.13, 22:22
      Witam. Ja osobiście polecam zespół Tender z okolic Strykowa woj. Łódzkie. Chłopaki Świetnie grają. Perkusista wymiana i przede wszystkim świetnie bawi gości. Ogromnym plusem jest to, że graja tylko i wyłącznie na żywo (wiem co mówię bo sam też jestem muzykiem)
      Polecam ich z całego serca :)
      Oto ich stronka : zespoltender.manifo.com/
      • Gość: prawda Re: wesele IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.13, 13:42
        Tylko w Świętokrzyskim są jeszcze udane, tradycyjne wesela. Jeśli więc ktoś takie preferuje to powinien szukać zespołu z naszego województwa. Te z innych części kraju nie czują już tego klimatu, są bardziej coverowymi zespołami niż weselnymi. Wygląda to trochę tak, jakby grali wesela z przymusu. Za stoły nie wychodzą, pod domem nie chcą grać itd. Może dlatego wiele naszych zespołów robi furrorę na weselach poza naszym województwem.
    • Gość: Aluśka Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.14, 16:02
      Witam.
      Jeżeli chodzi o oprawę muzyczną to fakt SUKCES BAND Rafała Adamusa ZDECYDOWANE TAK!!!
      Film: To polecam Górczyńskiego lub Gierczaka
      Natomiast jeżeli foto to: Pstryki, CoDwieGłowy, artfot, Andrzej Partyka, Łukasz Dziekan, ale nie rozumiem ania7718 skąd Ci się wzięło 800zł skoro ja ok. 2 lata temu zapłaciłam 1600zł min.
    • Gość: kakaraka zespół weselny ostrowiec IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 19.09.15, 16:01
      Zdecydowanie champion
    • Gość: Przemo69 Re: sukces band IP: *.146.3.150.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.01.16, 19:43
      Konkurencja dla zespołu Sukces? To co jest tu napisane podchodzi pod art.212§1 kk.Nie trzeba nikogo straszyć Zaiksem dlatego że kontrole lokali w Ostrowcu i nie tylko są coraz częściej i Zaiks ma prawo powiadomić inne instytucje państwowe o prowadzeniu działalności gospodarczej w celu weryfikacji, a Urząd Skarbowy jeżeli jest poinformowany przez kogoś "zyczliwego" lub instytucje to wzywa takiego delikwenta i wtedy mogą być kłopoty ponieważ ma prawo wszcząć postępowanie wyjaśniające czy dana osoba lub osoby wykonują pracę zgodnie z wymogami polskich przepisów prawnych oraz prawem podatkowym.A zdobyć dane czy ktoś działa legalnie czy nie to żaden problem wystarczy wejść w internetową bazę danych Ceidg i wszystko jasne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka