Dodaj do ulubionych

Domowe Przedszkole i Krasnal (C)hałabała

08.03.07, 09:47
Wczoraj oglądałem, noi jestem zniesmaczony, krasnal po liftingu prezentuje się okropnie, jest jakiś taki inny, bardziej lalusiowaty! Poza tym gada jakimś nowym głosem, zupełnie beznadziejnym i zachowuje się jak idiota! Ten z lat 80 i 90 wymiatał!!!No i jakoś sztucznie jest! Nie ma Pani Uli, ani tej od ręcznych robótek! Pani przedszkolanka jakaś sztuczna taka a dzieci, no coż, też jakies takie mniej ętelegentne
Obserwuj wątek
    • Gość: d81 Drugi kultowy program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 09:55
      youtube.com/watch?v=MeoMi8zchew
      Ach ta muzaaaaaaaaaaaaaa! Dać DJ do obróbki!!!!!!!
    • Gość: d81 Współczesna czołówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 09:57
      www.youtube.com/watch?v=F2NGiXuxiFY
      Dla mnie i tak wymiata ten gość w słuchawkach co śpiewał
    • Gość: d81 Jej, posikałem się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 09:58
      www.youtube.com/watch?v=TI0Wi-4nDlg
    • dizzy81 Fasolki 08.03.07, 10:02
      Niech cała didżejka się uczy

www.youtube.com/results?search_query=fasolki&search=Search
    • dizzy81 Kto to była Rozamunda??????? 08.03.07, 10:04
      I kto nadał Procefurę prof. Ciekawskiemu?
    • aisablri Re: Domowe Przedszkole i Krasnal (C)hałabała 08.03.07, 10:28
      Pi i Sigma to jest to!!! A Zając Poziomka rządził:)
      przedszkole długo oglądałam i lubiłam, ta nowa czołówka jest jakaś... głupia.
      • ewam_1977 Re: Domowe Przedszkole i Krasnal (C)hałabała 08.03.07, 10:43
        już za chwileczkę już za momencik piątek z Pankracym zacznie się kręcić

5-10 -15 zaraz się zacznie , koty za płoty kto nie ma ochoty, już nie czekamy
        już zaczynamy.Start start :D:D
        • dizzy81 Re: Domowe Przedszkole i Krasnal (C)hałabała 08.03.07, 10:45
          Nie lubiłem tej częsci dla 15 latków, za poważna dla mnie była, najlepiej czułem się wtedy wsrod dziesiecolatek
          • ewam_1977 Re: Domowe Przedszkole i Krasnal (C)hałabała 08.03.07, 10:52
            hehe a krecik w wieczorynce do rej pory go oglądam :)
            • dizzy81 Re: Domowe Przedszkole i Krasnal (C)hałabała 08.03.07, 10:53
              Tik-Tak - Środowy program dla dzieci o charakterze muzycznym. Program wszedł na ekrany w okresie stanu wojennego i z powodu aktorskiego bojkotu telewizji początkowo był wyłącznie kukiełkowy. Dopiero około dziesiątego odcinka pierwszy aktor dowarzył się pokazać w nim twarz. Bohaterami Tik-Taka byli m.in Zając Poziomka (wywołujący alergię i sadystyczne skłonności u widza), Ciotka-Klotka (za młoda na ciotke) , Profesor Ciekawski( dorosły a głupek) i radosny zespół taneczno-wokalny Fasolki. Program zaczynała głupawa piosenka "Ja jestem pan Tik-Tak, ten zegar to mój znak Tak,tak, tak to pan Tik-Tak, a to jest jego znak".
            • dizzy81 Re: Domowe Przedszkole i Krasnal (C)hałabała 08.03.07, 10:54
              Wiesz, ten krecik to jakiś wizjoner, w SK oglądałem jak przesunał autostradę
              • dizzy81 Krecik ratuje Rospude 08.03.07, 11:10
                www.youtube.com/watch?v=L8JK4tvUbF0
            • dizzy81 Re: Domowe Przedszkole i Krasnal (C)hałabała 08.03.07, 10:58
              Kiedyś widziałęm nowe przygody krecika, taką książeczke, w któej krecik robił kupe a mysza rodziła, albo odwrotnie
              • ewam_1977 Re: Domowe Przedszkole i Krasnal (C)hałabała 08.03.07, 11:47
                hehehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka