Dodaj do ulubionych

Wczoraj....

19.03.07, 21:43
P.Lepper (polskie buty za 1200) u Kuby Wojewódzkiego...
Nawet potrafili ze sobą rozmawiać...
Bosak przed tygodniem po prostu tragedia albo faktycznie taki laluś....
Obserwuj wątek
    • brazylion3 Re: Wczoraj.... 19.03.07, 22:01
      Niech nadejdzie czas końca tego gościa, tyle ludzi juz oszukał i oszukuje. Rozmawiałem z kilkoma działaczami Samo o coś tam, jakie ten koleś wałki robi. Takie rzeczy tylko u nas. W jakim cywilizowanym państwie debil może zasiadać i piastowac wysokie funkcje panstwoe, jaki to autorytet, co on sob a prezentuje! gwałci kobiety, praca za seks, upychanie swoich miernych wiernych, ośmieszają to panstwo!Na całej linii. Ktoś zaraz powie,że został wybrany w demokratyczny sposób, swoje nakradł, zarobił,niestety wielu ludzi oszukał Hojarska, ta od ku..ków, łyżwiński, sułek co to za elity!? Mam dla was tylko jedno słowo: Wypie..ć!!
      --------------

Ta strona po prostu ma łączyć...
    • ania7718 Re: Wczoraj.... 20.03.07, 00:50
      Wczoraj w programie Kuba się hamował i tyle i nie był sobą, Bosaka potraktował
      po chamsku, fakt, że Krzyś jest taki trochę lalusiowaty jakby nie z tej ziemi
      ale pewne zasady kultury powinny obowiązywać, dla mnie w programie z Bosakiem
      Wojewódzki przegiął. W programie z Lepperem się bał przegiąć, cały czas się
      kontrolował, on wie co może i do kogo.
    • Gość: d81 Re: Wczoraj.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 07:39
      Młody Koterski jest przegość, a od patrzenia na ten wielki ryj L. rzygać mi sie chcę
      • ania7718 Re: Wczoraj.... 20.03.07, 10:17
        Dla mnie Koterski to zwykły głupek. Od patrzenia jak robi z siebie idiotę robi
        mi się niedobrze.
        • w.kielanowska Re: Wczoraj.... 20.03.07, 10:20
          To jest taki polski Jaś Fasola.....Rozwalił mnie,gdy miał spotkanie z Madgą
          Gessler,z Pudzianowskim też dał popis...
        • Gość: d81 Re: Wczoraj.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 10:22
          NIe zgadzam się z Tobą, no ale szanuje Twoją opinię, dla mnie gość jest solidnie odjechany:DDD
    • aisablri Re: Wczoraj.... 20.03.07, 10:25
      Zdarzyło się, że akurat tv był włączony i przeszkadzał mi w tym czasie w nauce. Niestety- cham i prostak, żenujące to było. Aż przykro słuchać takich "żarcików". Widać znowu podejście do kobiet, a ludzie się dobrze bawią.
    • ania7718 Re: Wczoraj.... 20.03.07, 10:27
      Wojewódzki i Koterki rżnięciem głupa próbują ukryć swoje kompleksy.
      • dizzy81 Re: Wczoraj.... 20.03.07, 10:44
        Jakie kompleksy?
        • w.kielanowska Re: Wczoraj.... 20.03.07, 12:26
          nio to Was sprowokowałam...
          • ewam_1977 Re: Wczoraj.... 20.03.07, 12:32
            oj no co wy chcecie Endrju ma boską opaleniznę, Wojewódzki ma nogi jak łania :D
    • aisablri Re: Wczoraj.... 20.03.07, 18:55
      to się da określić jednym słowem: PROSTACKIE. Jak opinia publiczna, jak gusta społeczeństwa.
      • w.kielanowska Re: Wczoraj.... 20.03.07, 20:55
        aisablri napisała:

> to się da określić jednym słowem: PROSTACKIE.

To jak w takim razie nazwać propagandę wokół Kononowicza...
        • aisablri Re: Wczoraj.... 20.03.07, 21:02
          Tak samo. Tylko to jest prostackie w inny sposób. Dwóch panów sobie radośnie rechocze na tematy około seksualne. Jeden jest wicepremierem dużego państwa w centrum Europy, drugi znanym dziennikarzem mającym wpływ na ludzi, z tegoż państwa.

Wybaczcie, ale do mediów zaprasza się w tym momencie tylko takich ludzi, którzy potrafią wokół siebie zrobić szopkę. Powyższych, albo takich jak choćby kilku polityków- Rokita, Niesiołowski, Senyszyn, Beger, albo tzw "gwiazdy" czy aktorów serialowych lub udające, że umieją śpiewać półnagie nastolatki. Dzięki, to jest tzw rozrywka w tym kraju. Jak podejrzewam, lepsza już była Niewolnica Izaura, serio.
          I przerażające jest to, że ludzie niby inteligentni, wykształceni to lubią i akceptują. Poranna rozmowa zwykle: "A bo wczoraj Rokita cośtam, a tamta ma nowego kochanka mówili w Tańcu z gwiazdami". Dzięki. Jak się próbuje rozmawiać o książce, czy teatrze, to nie ma z kim.
          Mam to gdzieś, bo mnie to nie bawi, tylko smuci- bo ogłupia ludzi.
    • temp_nick Re: Wczoraj.... 20.03.07, 21:13
      Współczuje Wam, że musicie to oglądac -Ja już tego nie oglądam (zresztą nigdy
      Wojewódzkiego) od ponad 4 lat -po prostu nie mam TV -żona troche narzeka, ale
      mimo wszystko nie nudzimy sie!
      • ania7718 Re: Wczoraj.... 20.03.07, 22:00
        To niespotykane w dzisiejszych czasach żeby nie mieć telewizora, ja osobiście
        niewyobrażam sobie bym nie oglądała telewizji.
      • temp_nick Re: Wczoraj.... 20.03.07, 22:09
        Wiec wyobraz sobie, że nie narzekam i nie zazdroszcze tym co oglądają---
        • ania7718 Re: Wczoraj.... 20.03.07, 22:13
          Każdy człowiek jest inny, każdy co innego lubi, w telewizji można czasem
          obejrzeć co interesującego i wartościowego.
        • temp_nick Re: Wczoraj.... 20.03.07, 22:54
          Osiagnąłem wyjątkowy spokój ducha, kiedy sie zorientowalem, że nie musze
          oglądać tego szamba! Mamy przez to wiecej czasu na ksiażki, które żona czyta
          (niektore fragmenty oczywiście) czyta mi na głos, szczególnie Łysiaka,
          Głowackiego, Jasienice czy Kapuścińskiego -i na internet na ten przykład, ale
          zaczynam obserwowac pewne uzależnienie od tego ostatniego i prawdopodobnie z
          tego zrezygnujemy również. Ale to są tematy na osobne wątki podejrzewam---
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka