Dodaj do ulubionych

Sen na jawie

IP: *.opera-mini.net 01.04.07, 21:44
zdarza Wam sie budzic po snie i zastanawiacie sie czy faktycznie to co Wam sie wlasnie snilo mialo miejsce,choc nie mialo?Albo dlaczego odczuwa sie bol w trakcie snu np.jak ktos do Was we snie strzela,trafia w np.noge, budzicie sie i faktycznie odczuwacie w tym miejscu ogromny bol?.Dlaczego tak sie dzieje?
Obserwuj wątek
    • brazylion3 Re: Sen na jawie 01.04.07, 21:55
      hehee BMW miałem tak raz śniło mi się jak jade w Karpatach nadlatuje helikopter i strzela we mnie a ja przyspieszam i hamuje, przyspieszam i hamuję i nagle spadam w przepaść. Lecę , wrzeszczę uderzam o ziemię, to wszystko autentyczne. Na łóżku aż podskoczyłem ,tak reagowałem jakby działo się to live.Obudziłem się patrze przez okno nie to nie Karpaty, to Niemcy:D Bardzo podobają mi się sny erotyczne:D tylko rzadko mi się śnią:( ale ostatnio miałem mocny:D hardstyle:D

--------------

Ta strona po prostu ma łączyć...
      • kszo.pany Re: Sen na jawie 01.04.07, 21:57
        Jak to mówił jeden sekretarz partyjny: sny się spełniają - śni mi się kiedyś,
        że jestem na zjeździe partii, budzę się i jestem na zjeździe partii:)
    • aisablri Re: Sen na jawie 01.04.07, 22:21
      Sen jest lepszy czasem niż rzeczywistość. Oczywiście pomijam ten sen, gdy wybuchła na horyzoncie bomba atomowa.

Dlaczego tak? Bo we śnie przeżywamy ponownie nasze życie, modyfikujemy je i oswajami, więc są żywe.
      • kszo.pany Re: Sen na jawie 01.04.07, 22:25
        Pewien staruszek poskarżył się kiedyś w tramwaju poecie Arturowi Marii
        Swinarskiemu, ze wypadły mu wszystkie zęby, a on na to mu odpowiedział -
        dobrze, że to nie stało się we śnie, bo to mógłby być bardzo zły znak:)
    • Gość: d81 Re: Sen na jawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 07:35
      Zdecydowanie tak! Miałem kilka razy taki senny odjazd że, szok! Zdarzyło mi się wyjść z łóżka, obudziś się i jeszcze żyć snem, nie wiedząć do końca co się stało!
      • bmwariat Re: Sen na jawie 02.04.07, 07:42
        heh, u mnie bywa i tak, że we śnie zdarza mi się coś lub kogoś kopać lub
        odruchowo kopać nogą. Wtedy dość często przywalam w ściane, a że łóżko mam przy
        ścianie nośnej( gipsowej) to jest huk i zawsze coś w kuchni zlatuje ze ściany:))
        • lachien Re: Sen na jawie 02.04.07, 08:23
          Za dużo Panowie piją alkoholu i palą papierosów. Dlatego mózgi we śnie zamiast
          odpoczywać, roją sobie chore i niecne mary. Bryluje w tym oczywiście mister B3,
          który oprócz wojny śni także o rozkoszach cielesnych - a jako, że nie napisał z
          kim te rozkosze przeżywa - mniemam, że ze zwierzątkami. Wstyd, hańba i
          niegodzieństwo. Na wczorajszej mszy świętej ksiądz mówił dużo o takich
          obywatelach i radził, jak omijać ich mamiące opowieści, by w zgodzie z samym
          sobą pozostać czystym. Do interYnetu nie kazał wchodzić, co też skwapliwie
          czynię. Nigdy w interYnecie nie byłem, nie wiem co to za twór i nie mam zamiaru
          poznawać. Żegnam Panów.
    • mario_pulanki Re: Sen na jawie 02.04.07, 12:54
      Ostatnio mi się nic drastycznego nie śni! Czasem miewam tak, że leże wpół świadomy, coś tam kumam! Nagle ! Jeb! Jedna wielka drgawka, taki pojedynczy wstrząs ogarnia moje ciało! Kilka razy miałem tak, że nie mogłem ruszyć się wcale, panika strach, po chwili przechodzi!
      • lachien Re: Sen na jawie 02.04.07, 13:11
        Po prostu szczytowałeś Dizzy. Po co panika? Umyj sie.
        • mario_pulanki Re: Sen na jawie 02.04.07, 13:14
          Chłopie, jest po trzynastej, myłem się już!!!
          • lachien Re: Sen na jawie 02.04.07, 13:37
            Ale po szczytowaniu należy jeszcze raz sie obmyć - albo obetrzeć przynajmniej o
            ręcznik. Wylazłeś z domu bez tych czynności? Będziesz lał i sobie majteczki
            odciągniesz, a tam penisek doklejony do materiału. Możesz sobie krzywdę zrobić!!!
            • mario_pulanki Re: Sen na jawie 02.04.07, 13:47
              A skąd Ty wiesz że przyklejony?
              • lachien Re: Sen na jawie 02.04.07, 14:01
                Bo zakochałem sie w Tobie i sledze Cię. Widziałem jak sikasz.
                • mario_pulanki Re: Sen na jawie 02.04.07, 14:03
                  Gdzie?
                  • lachien Re: Sen na jawie 02.04.07, 14:05
                    No jszczałes jak piesek koło 12 na Słonecznym. Juz nie pamiętasz? Żeś niby
                    zakopywał potem ale i tak wszedłem/.
                    • Gość: d81 Re: Sen na jawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 14:06
                      Cytat z Prison Break: " W Fox River nie ma dziury w którą byś nie wszedł" :DDD
                      • ewam_1977 Re: Sen na jawie 03.04.07, 07:51
                        a czemu nie na Kawasaki , Suzuki , Hondzie ? o sen na ścigaczu mógłby być szybki
                        i z ekstra doznaniami :D
                        • bmwariat Re: Sen na jawie 03.04.07, 07:54
                          Dziś mi się śniło, że dostałem w nocy smsa...
                          budzę się i faktycznie - sms przyszedł o 0:47:)))
                          • ewam_1977 Re: Sen na jawie 03.04.07, 07:56
                            ja wam nie powiem co mi się śniło :D
                            • mario_pulanki Re: Sen na jawie 03.04.07, 07:57
                              W weekend sniła mi sie akcja w Transicie, wjechali my do jakiejs Galerii, zamknęli się na budzie i ...jazda:D Nie powiem z kim:)
                              • aisablri Re: Sen na jawie 03.04.07, 08:24
                                a mnie się śnił Ostrowiec
                                • lachien Re: Sen na jawie 03.04.07, 08:42
                                  Mi się śniło, że spałem.
                                  • ewam_1977 Re: Sen na jawie 06.04.07, 09:43
                                    A mi się dziś śniło, że się ubieram szybko bo zaspałam budzę się patrze 3.45 a
                                    ja w całym opakowaniu :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka