Dodaj do ulubionych

nawałnice

22.05.07, 18:36
jest coś w Ostrowcu? bo tu łupie, że coś strasznego... dobrze, że dobegłam o czasie.
Obserwuj wątek
    • skladak1968 Re: nawałnice 22.05.07, 18:38
      Na razie spokój i cisza :)
      • aisablri Re: nawałnice 22.05.07, 18:40
        zaraz umrę od tej pogody, ledwo chodzę...
        • aisablri Re: nawałnice 22.05.07, 18:48
          boję się burzy...
          • skladak1968 Re: nawałnice 22.05.07, 18:53
            Włącz WGB :) Pomoże :)
            • morfinka_12 Basiu, na łobzowie nie spadła ani kropla do tej po 22.05.07, 19:25
              do tej pory! mieszkam 2 kilometry od Ciebie a nie widze burzy, nie czuję,
              trochę słyszę tylko!
              • Gość: se_nka Re: Basiu, na łobzowie nie spadła ani kropla do t IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.07, 19:39
                Podlalo trawke ok 15, teraz cisza sloneczko swieci - cieplo i spokojnie.
              • aisablri Re: Basiu, na łobzowie nie spadła ani kropla do t 22.05.07, 19:43
                bokiem chyba poszło, bo godzinę temu na rynku grzmiało potężnie
                • Gość: se_nka Re: Basiu, na łobzowie nie spadła ani kropla do t IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.07, 19:47
                  Nie boj sie Basiu burzy - moze ,,Lesia ,, poczytaj :)))
                  • Gość: neti Re: Basiu, na łobzowie nie spadła ani kropla do t IP: *.telkonet.pl 23.05.07, 08:01
                    Mam jakieś niezdrowe przeczucie, że dziś nas ( Ostrowiec) burza nie
                    ominie.Wczoraj było spokojnie. Mój syn jest właśnie na wycieczce w Zakopanem i
                    dzwonił ,że wczoraj nad Morskim Okiem tak lało,że wszyscy wracali w
                    mokrusieńkich butach.Aisablri,ja też BARDZO boję się burzy. Będziemy bały się
                    razem...
                    • dizzy81 Re: Basiu, na łobzowie nie spadła ani kropla do t 23.05.07, 08:03
                      Uwielbiam buzre i nawałnice, dla mnie to niesamowite zjawisko atmosferyczne, wiatr, pioruny, strugi deszcze, lubię patzreć jak się niebo otwiera!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka