aisablri 22.05.07, 18:36 jest coś w Ostrowcu? bo tu łupie, że coś strasznego... dobrze, że dobegłam o czasie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aisablri Re: nawałnice 22.05.07, 18:40 zaraz umrę od tej pogody, ledwo chodzę... Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Basiu, na łobzowie nie spadła ani kropla do tej po 22.05.07, 19:25 do tej pory! mieszkam 2 kilometry od Ciebie a nie widze burzy, nie czuję, trochę słyszę tylko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se_nka Re: Basiu, na łobzowie nie spadła ani kropla do t IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.07, 19:39 Podlalo trawke ok 15, teraz cisza sloneczko swieci - cieplo i spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Basiu, na łobzowie nie spadła ani kropla do t 22.05.07, 19:43 bokiem chyba poszło, bo godzinę temu na rynku grzmiało potężnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se_nka Re: Basiu, na łobzowie nie spadła ani kropla do t IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.07, 19:47 Nie boj sie Basiu burzy - moze ,,Lesia ,, poczytaj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neti Re: Basiu, na łobzowie nie spadła ani kropla do t IP: *.telkonet.pl 23.05.07, 08:01 Mam jakieś niezdrowe przeczucie, że dziś nas ( Ostrowiec) burza nie ominie.Wczoraj było spokojnie. Mój syn jest właśnie na wycieczce w Zakopanem i dzwonił ,że wczoraj nad Morskim Okiem tak lało,że wszyscy wracali w mokrusieńkich butach.Aisablri,ja też BARDZO boję się burzy. Będziemy bały się razem... Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Basiu, na łobzowie nie spadła ani kropla do t 23.05.07, 08:03 Uwielbiam buzre i nawałnice, dla mnie to niesamowite zjawisko atmosferyczne, wiatr, pioruny, strugi deszcze, lubię patzreć jak się niebo otwiera! Odpowiedz Link Zgłoś