Dodaj do ulubionych

Nawet jest miło

IP: *.telkonet.pl 14.06.07, 18:05
A tak wogóle to nawet jesteście do przyjęcia. Można, czytając Was, uśmiać się chwilami, zadumać czasem i dać się również ponieść emocjom - tym najbardziej skrajnym. Tak trzymajcie. Powiem Wam w tajemnicy :), że bardzo mi się spodobała taka forumowa rozmowa - tylko co na to powie moja córka? - wiem: mamo, no wiesz.
Obserwuj wątek
    • lachien Re: Nawet jest miło 14.06.07, 18:08
      I masz rację. To forum powoduje czasami embiwalentne uczucia w ludziach. Od
      radości, poprzez smutek po niewiadomo co. A córka co na to powie? Pokaż jej link
      do forum:)
      • brazylion3 Re: Nawet jest miło 14.06.07, 20:17

he he dzięki. Mocy i pary u nas ci dostatek. energiczne forum a to za sprawą jednego z gownych filarów tego forum d81 ostatnio zabłysnął opowiadaniami w seriach:D:D:D
        --------------

,,Dla wszystkich wolnych i mężatek (...) dobry kochanek z niego ponoć"
    • misiek7307 Witaj Kamilo:) 14.06.07, 20:33
      nie za bardzo mogłem to zrobić w środku dnia, więc teraz odrabiam zaległości:)
      Fajnie, że jesteś z nami i proszę nie zrażaj się tym co się działo na forum
      przez ostatnie kilka dni, bo tak ogólnie to wesoła z nas gromadka!:). Myślę, że
      zadomowisz się na dłużej i uważaj - to forum UZALEŻNIA!!!:)
      • chuchalscy Re: Witaj Kamilo:) 14.06.07, 21:48
        I zapisz się na stałe, bo cały czas jako gość występujesz. Fajnie, że jesteś.
        Powiem Ci w zaufaniu, że moje córki dawno zaakceptowały uzależnienie wapniaka od
        tego forum.
        • kszo.pany Re: Witaj Kamilo:) 14.06.07, 22:00
          Dobry wieczór Kamilo i czuj się jak u siebie w domu:)
      • evka16 Re: Witaj Kamilo:) 14.06.07, 22:44
        Zgadzam sie z Tobą Miśku(mam nadzieję że mogę się tak zwracać:))))To FORUM
        działa JAK NARKOTYK.
        Kamilko ja bym sie cieszyła gdyba moja mamuśka pisywała na forum. Tak trzymaj:))
        • Gość: misiek7307 Re: Witaj Kamilo:) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 15.06.07, 09:03
          jasne Ewo, że możesz!!!:)
      • Gość: Wojtek_68 Witam serdecznie, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 07:01
        Do zobaczenia na spotkaniu forumowym...
    • aisablri Re: Nawet jest miło 14.06.07, 23:35
      Fajnie, że jesteśmy do przyjęcia. Bo czasem to wielki ABSTRAKT:)
      Witaj.
      • Gość: bmw Re: Nawet jest miło IP: *.opera-mini.net 15.06.07, 05:02
        Witaj Kamilo:)Milo ze dolaczylas do grona forumowego.Zapros corke jeszcze:)To forum jest the best!Pozdrowienia ze wczesnej jeszcze stolicy od banity -BMWariata:)
        • Gość: se_nka Re: Nawet jest miło IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.07, 05:33
          Jak fajnie,ze nastepna powazniejsza osoba :))Witaj Kamilo,bedziemy miec oko na
          to rozbrykane grono ,,dzieciakow,,:))) Miłego dnia.
          • dizzy81 Re: Nawet jest miło 15.06.07, 09:04
            A co, reszta to niepoważna?
    • skladak1968 Re: Nawet jest miło 15.06.07, 07:39
      Witam serdecznie :)
      • dizzy81 Re: Nawet jest miło 15.06.07, 08:31
        Jakby podmienić Ci cyferki loginie to wyszłaby jedna z Nokii:D
        • dizzy81 Re: Nawet jest miło 15.06.07, 08:31
          To było do nowej userki:)
    • dizzy81 Re: Nawet jest miło 15.06.07, 09:07
      W sprawie deklaracja członkowskiej i forumowej opłaty aktywacyjnej kontaktuj się ze mną! W tym momencie Twoje IP jest ważne przez miesiąć, przedłużenie kosztuje 50 PLN :DDD
      • ewam_1977 Re: Nawet jest miło 15.06.07, 11:25
        Kamilo witam drugi raz :) Tu nie tylko nie jest miło tu czasami jest w rodzinie :)
        • Gość: Kamila2604 Re: Nawet jest miło IP: *.telkonet.pl 15.06.07, 16:24
          Witam. Mili jesteście, akceptując jedną z niewielu "wiekowych" na tym forum. Powiem Wam, że teraz, jak mam więcej czasu wolnego, stwierdzam, że od uzależnienia od komputera dzieli mnie krok, no może dwa. Córka moja, która kiedyś starała się przełamywać moje opory do internetu, cierpliwie (nie zawsze)ucząc mnie - krok po kroku wszystkiego co jest związane z tym "wynalazkiem" - teraz mówi: mamo - ty wiecznie siedzisz przy komputerze - szok.
          No faktycznie - szok. Własnie dziś przyjeżdża do domku - cieszę się bardzo - gdyż wczoraj zdała ostatni egzamin - teraz tylko praca o obrona. Pozdrawiam.
          • misiek7307 Re: Nawet jest miło 15.06.07, 16:42
            Kamilo, myślę, że wiek nie ma tu absolutnie nic do rzeczy - liczy się jaką
            jesteś osobą!!! Przyłączam się do apelu Zbyszka - może jednak będziesz chciała
            być forumowiczką zalogowaną, a nie gościem forumowym. Pozdrów od nas córkę -
            miłego weekendu - Misiek
            • natkaa66 Re: Nawet jest miło 15.06.07, 17:56
              misiek dobrze "gada" wiek nie gra roli,grunt to dopasowanie..!
      • Gość: se_nka ReKamila IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.07, 20:29
        nie sluchaj - zostań ,,cichociemną,, jak ja :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka