Gość: mysza Re: WSTAWAĆ MADAMY DO CHOLERY !!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.08.02, 06:30 wstalam :))ale dlaczego ty nie spisz rzulwiu ?? swit blady przeciez :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: WSTAWAĆ MADAMY DO CHOLERY !!!!! 18.08.02, 06:31 JAK TO CZEMU ????? FORUM PILNUJĘ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: WSTAWAĆ MADAMY DO CHOLERY !!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.08.02, 06:37 to ci sie chwali,ale prawde powiedziawszy,nie bardzo jest czego,jakis zastoj od czwartku,moze jednak bys podrzemal ?? ja troche popilnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: PILNOWANIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.08.02, 06:53 ok.pilnujmy,robie kawe zeby nieco ozywiona byc i juz pilnuje,tobie twz polecam rzulwiu bo widze ,ze cala noc pilnowales :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: PILNOWANIE 18.08.02, 07:02 no to fajowo, jateż robie kawuchę ! tym barciej fajowo sze my som zfieszaki, tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykidajlo Re: PILNOWANIE IP: *.rrcnet.com 18.08.02, 07:15 rzulw napisał: > no to fajowo, jateż robie kawuchę ! > tym barciej fajowo sze my som zfieszaki, tak ? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: PILNOWANIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.08.02, 07:34 rzulw napisał: > no to fajowo, jateż robie kawuchę ! > tym barciej fajowo sze my som zfieszaki, tak ? > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw PILNOWANIE 18.08.02, 07:36 albo też nie spał całą noc, myśląc co by tu napisać mądrego i oto efekt :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: PILNOWANIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.08.02, 07:40 to raczej brak koncepcji,no ale mozna to wytlumaczyc pora wczesna,albo tym ze mial duzo pracy,wykidajlo to ciezki kawalek chleba :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: MYSZKOWANIE :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.08.02, 07:47 niestety,chyba mamy to samo-od kilku dni nie sypiam i faktycznie myszkuje,ale moze przejdzie,nie zagladalam tu w nocy a szkoda,pomyszkowali bysmy razem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw MYSZKOWANIE :) 18.08.02, 07:49 O ! bezsenność ? polecam gorąco temat : "Usypianka" kilka postów w dół :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: MYSZKOWANIE :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.08.02, 07:53 bylam jedna z pierwszych , ktora wyrazila opinie :))przenioslam to sobie na inny nocny watek,te owieczki mnie nie usypiaja,ale wybitnie poprawiaja humor :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw no tak 18.08.02, 07:56 nie jedną z pierwszych, tylko pierwszą jak babcię kocham. no to jestem zamulonym rzyltymrzulwiem bagiennym, żem siem nie połapał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: no tak IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.08.02, 08:03 nie ma sie czym martwic ,a zamulonym nie jestes raczej ozywionym :)))))tak trzymaj - dzieki za wspolna kafffffke i do zobaczenia wieczorem to jednak duuuuzooo ciekawsza pora.pozdrawiam i dobrego dnia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Ja se iść musza z tąd 18.08.02, 07:59 wiesz co myszko, niestety muszę się wautować i to pilnie, ale zapraszam dziś w nocy. Jak bedziesz niespała :), to se pomyszkorzulwiujemy, tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Ja se iść musza z tąd 18.08.02, 08:01 a resztę MADAMÓW to obsztorcój ode mnie, że se spiom, tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rannyptaszek Re: Ja se iść musza z tąd IP: *.tkb.pl / *.euro-net.pl 18.08.02, 08:18 rzulw napisał: > a resztę MADAMÓW to obsztorcój ode mnie, że se spiom, tak ? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Ja se iść musza z tąd IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.08.02, 08:05 no to sie nam wystukalo to samo :)))zajrze chetnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko To się rzułw z rana zerwał.... IP: *.chello.pl 18.08.02, 09:26 ......jak się wczoraj PÓŁ DNIA przespało to teraz się można z rańca awanturować, czekusie budząc? ;) czeko co to za krzyki pod oknem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Rzulwik amore mio!!!!! IP: *.ewave.at 18.08.02, 10:47 I tak polazles do chalupy spac o tej porze.Ty jestes jednak na noce bezkonkurencyjny.I nie podrywaj mi tu jakiejs tam myszy bo zrobie awanture! zazdrosna jestem....jak cholera...no!>:(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Rzulwik amore mio!!!!! IP: *.chello.pl 18.08.02, 10:50 Vika mi jest smuuuuuuutno.................................................................... ................................................................................ .................. Odpowiedz Link Zgłoś