Dodaj do ulubionych

Przed meczem.

02.07.07, 14:20
Najwyższa pora rozpocząć przygotowania do kolejnej potyczki z drukarzami. Tym
razem musi się obejść bez kompromitacji, nasze morale muszą być wysokie,
motywacja niezachwiana.

I będziemy strzelać takie bramki:
youtube.com/watch?v=6R_iYLca2gc&mode=related&search=
Obserwuj wątek
    • dizzy81 Re: Przed meczem. 02.07.07, 14:22
      No ból pachwin powoli ustępuje, ale zaczęło coś prawe kolano dokuczac, niemniej jednak zapewniam że na piatek będe gotowy!
      • pathos_phobos Re: Przed meczem. 02.07.07, 14:24
        moge ci polecić fizjoterapeutke
      • michal13w Budujemy motywację. 02.07.07, 14:25
        1. Bramkarz - ktokolwiek nim będzie [ :D ] prosimy o nie powtarzanie ostatniego
        występu, który można porównać jedynie z tym: youtube.com/watch?v=ubuytNCrp0E

Jeśli unikniemy wpadek na tej pozycji, to już będzie dobrze.
        • dizzy81 Re: Budujemy motywację. 02.07.07, 14:26
          Stanąłbym, ale umówmy się, że po czwartej straconej bramce ktoś mnie zmieni
          • michal13w Re: Budujemy motywację. 02.07.07, 14:36
            2. Obrona - problemem są kontuzje. Najlepszy środkowy obrońca w drużynie -
            misiek - nie mógł ostatnio pomóc drużynie, gdyż po kwadransie zmogła go
            niedoleczona kontuzja mięśnia dwugłowego uda. Jeśli tylko misiek będzie w pełni
            zdrowy stanie się on zarówno ostoją defensywy jak i całego zespołu, tak jak to
            miało miejsce w pierwszym spotkaniu, przed feralnym urazem:
            www.youtube.com/watch?v=6qYRS_mY6AI&mode=related&search=
        • Gość: ost Re: Budujemy motywację. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 20:05
          fakt, bramkarz nie był waszym najmocniejszym punktem, ale też nie zniekształcił
          wyniku :)
        • michal13w Re: Budujemy motywację. 03.07.07, 11:41
          3. Boczni obrońcy - na lewej stronie niezmiennie Tomek, gracz o nastawieniu
          defensywnym, praktycznie nie włącza się do akcji ofensywnych koncentrując się na
          powstrzymywaniu rywali, dzięki czemu okresowo możliwa jest zmiana ustawienia
          formacji całej drużyny z podstawowego 4-4-2 na 3-5-2, przy prawym obrońcy
          przechodzącym na bardziej ofensywną pozycję prawego skrzydłowego. Alter ego
          Tomka: youtube.com/watch?v=ZIUCmh35KeI

Na prawą obronę po tygodniu nieobecności powraca Jurand. Jest to gracz
          uniwersalny posiadający umiejętności zarówno defensywne, jak i ofensywne, co
          potwierdził zdobywając bramkę w meczu nr 2. Wraz z jego powrotem prawa strona
          boiska powinna być jedną z silniejszych stron dryżyny. Jurand gra jak ten pan:
          www.sporting-heroes.net/files_footballworldcup/CAFU_20020603_GH_L.jpg
          • michal13w Re: Budujemy motywację. 04.07.07, 12:51
            4. Pomoc. Tutaj sprawa jest prosta - nie ma nikogo. Najbardziej potrzebujemy
            takiego gracza: youtube.com/watch?v=B8trSvfnSbo Oczywistym jest, iż z
            racji imidżu najbardziej nadaje się na polskiego Gattuso dizzy...

...no ale jakby tak po wyglądzie oceniać to ja bym się nadawał tylko na:
            www.lodziana.pl/img/pinokio.jpg albo
            www.projectmessiah.com/x4/images/gallery/taron/Scarecrow.jpg
    • dizzy81 Re: Przed meczem. 02.07.07, 14:28
      Ale czad! Liczyłeś ile podań wymienili? Czy nam się udało chociaż 3 podania celne wymienić ostatnio?:D
    • Gość: ost Re: Przed meczem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 17:42
      wy to ci w białych?? :)
      • ewam_1977 Re: Przed meczem. 02.07.07, 18:52
        oni to raczej kolorowi :)byli
        • Gość: Zbychu Re: Przed meczem. IP: *.85-237-187.tkchopin.pl 02.07.07, 19:09
          Cholera, nie można przekupić sędziego? Obiecuję, że nic tym razem nie powiem
          chłopakom z CBA, hahahaaaa.
      • michal13w Re: Przed meczem. 17.07.07, 13:59
        No dobra, trzeba się wziąć za siebie.

Pojawiły się plotki mówiące, że Drukarze są lepsi, bo mają własne stroje, a
        przede wszystkim trenera. Chciałbym te plotki z tego miejsca zdementować i
        zapewnić, że w Polsce - podobnie jak od polityków - od trenerów piłkarze są, z
        zasady, mądrzejsi. Dlatego my trenera nie potrzebujemy.

Doskonale poradzimy sobie bez tego typu porad:
        youtube.com/watch?v=1rZGqGObS6I

...w powyższym klipie, w akcji trener aktualnego wicemistrza Polski.
        • Gość: ost Re: Przed meczem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 07:28
          prawdą jest że jesteśmy lepsi:) oraz że mamy własne stroje. Ale trenera jeszcze
          nie mamy ...
    • Gość: misiek7307 jedna z przyczyn wysokich porażek . . . IP: 212.2.101.* 03.07.07, 08:01
      Wg mnie oczywiście oprócz taktyki,zgrania itp. potrzebny jest przede wszystkim SĘDZIA! W pierwszym meczu kiedy sędzia był nasza obrona dość szybko nauczyła się grać w linii i Drukarze w drugiej połowie strzelili tylko jedną bramkę a mieli sporo pozycji spalonych! Tak jak napisałem nie jest to jedyna ale jedna z kilku przyczyn porażek.
      • dizzy81 Re: jedna z przyczyn wysokich porażek . . . 03.07.07, 09:55
        Czy piątkowy mecz sie odbędzie, zapowiadają obfite opady
        • Gość: misiek7307 do tej pory . . . IP: *.gprspla.plusgsm.pl 03.07.07, 10:13
          aura była dla nas naprawdę łaskawa i oby tak zostało! Wyczytałem we wczorajszej GO że boiska na Kolejowej mają być dostępne dla mieszkańców miasta za FREE! Ciekawe czy rzeczywiście tak będzie?!
          • Gość: d81 Re: do tej pory . . . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:20
            Dla mieszkańców tak, ale nie dla zorganizowanych grup :DDD

Ale jak będzie deszcz i błoto to mozemy na sztucznej zagrac
            • ewam_1977 Re: do tej pory . . . 03.07.07, 16:09
              będzie zimno , burze , gradobicia :)
              • misiek7307 Re: do tej pory . . . 03.07.07, 16:12
                ewam_1977 napisała:

> będzie zimno , burze , gradobicia :)

czyli Ewa, będziesz miała okazję pierwszy raz w takich warunkach porobić
                ekstremalnie fajne fotki:)

• ostrowiak_1982 Re: Przed meczem. 03.07.07, 19:12
      Chłopaki poćwiczcie strzały :-D
      poszkole.pl/gry.php?co=1&co2=play&idm=15621
      • Gość: ost Re: Przed meczem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 20:00
        raczej muszą poćwiczyc grę zespołową, i znaleźć dobrego rozgrywającego no i
        oczywiście bramkarza. Ale tak poza tym to sympatyczna drużyna, nawet za bardzo
        nie kopią po nogach :)
        • dizzy81 Re: Przed meczem. 04.07.07, 07:28
          Ja mam za to dwie olbrzymie siwe bulwy na obu nogach
    • michal13w Re: Przed meczem. 05.07.07, 15:00
      Dziś w ramach przygotowań skoncentrujmy się na tym jak NIE grać. A więc nie
      wolno nam robić tak: youtube.com/watch?v=wN6eJcV0NoM
      i to też odpada: youtube.com/watch?v=T3jxN42V2mY
      • ostrowiak_1982 Re: Przed meczem. 05.07.07, 15:57
        Myślałem że spadnę z krzesła :-D
      • Gość: jurand_pl Re: Przed meczem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 17:51
        ale czad więcej takich filmików może czegoś się nauczę :) nie mogłem ze śmiechu
        • ewam_1977 Re: Przed meczem. 05.07.07, 20:07
          Na pewno tak jutro nie grajcie bo będę musiała pampersa zabrać i dla Basi też :)
      • misiek7307 Michałłłłłłł !!!!!!!!!!! 05.07.07, 22:07
        mało się nie popłakałem ze śmiechu - rewelacja!!! Ale jedna sprawa mnie
        niepokoi, czy budowanie motywacji nie powinno odbywać się w drugą stronę???,
        czyli ostatnie filmiki nie powinny być na początku?!:) Tak czy siak cała
        motywacja rewela!!! ja odczuwam cały czas kontuzję, ale może na
        jutro "usztywnie mięśnie" i spróbuję zawalczyć!!!! Będzie dobrze!!!
        • brazylion3 Re: Michałłłłłłł !!!!!!!!!!! 05.07.07, 22:11
          przegoście:) może kumpel zagra ten co na hali:) , ale, ale! Nie wiem czy do meczy dojdzie, bo pogoda kiepska!!!!!!
          --------------

,,Dla wszystkich wolnych i mężatek (...) dobry kochanek z niego ponoć"
          • Gość: ost Re: Michałłłłłłł !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 22:24
            tak, z tą pogodą to może być problem, ale trzeba byc twardym nie mniętkim :)
            Kumpel z hali to może byc jeszcze za mało.
            • misiek7307 do ost-a 05.07.07, 22:28
              a ja się uparłem i chcę sędziego - gwiżdżącego każdego spalonego!!!:) Ciekawe
              czy wtedy nasze porażki, a Wasze zwycięstwa też byłyby takie wysokie?!:) Bo z
              tego co widziałem to biegacie z przodu daleko za linią obrony!!!
              • dizzy81 Re: do ost-a 06.07.07, 07:09
                Gdzie można kupić jakąś blokadę na kolano i część piszczela?
              • Gość: ost Re: do ost-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 08:05
                po prostu nasi napastnicy są tak szybcy, że wydaje się Wam, że są na spalonym:)
                • Gość: misiek7307 Re: do ost-a IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.07.07, 08:16
                  Szybcy są to fakt! . . . i do tego często na spalonym!:)
                  • Gość: ost Re: do ost-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 08:25
                    mam kandydata na sędziego: www.youtube.com/watch?v=YPQ_N4imYVE
    • misiek7307 ja chyba dziś odpadam . . . :( 06.07.07, 12:30
      Pomimo szczerych chęci i głodu gry raczej nie zagram w dzisiejszym meczu:( - mam niezaleczoną kontuzję, a byłaby dla mnie samobójstwem gra na śliskiej nawierzchni-jak nic zerwałbym mieśnie:( Nawet nie wiecie jak jest mi z tego powodu żal, ale tak podpowiada rozsądek:(.
      • michal13w Re: ja chyba dziś odpadam . . . :( 06.07.07, 15:00
        Wpadniesz chociaż na boisko? Misiu trzeba coś zrobić z tymi mięśniami! The team
        needs you
      • ewam_1977 No to zdrówka :) 06.07.07, 15:14
        i wszystkiego naj z okazji jutrzejszych urodzin :)
    • michal13w Re: Przed meczem. 12.07.07, 16:32
      Misiek walczysz jutro ?
      • misiek7307 i chyba znowu . . . 12.07.07, 17:42
        d..a zbita z mojej gry - chyba się załamię:( Rozmawiałem dzisiaj z lekarzem i
        doradził mi jeszcze min. tydzień przerwy z uzupełnienie magnezu i elektrolitów
        w tle (i z zaleceniem póki co basenu na stopniowe rozciągnięcie mięśni).
        Zaczynam się wkurzać, bo liczyłem że jutro pobrykam sobie z Drukarzami, a
        wygląda, że jednak nici z tego. Jedynym plusem jest to, że Zbychu w moich
        (pożyczonych:)!) korkach gra coraz lepiej i strzela kolejne bramki - oby tak
        dalej!!! Sorki chłopaki, ale jeszcze ten tydzień chyba dam z piłką na luz:(
        • ewam_1977 Re: i chyba znowu . . . 12.07.07, 21:29
          misiek zdrówka ! A wam chłopaki powodzenia bo jutro 13 ty !
          • misiek7307 Re: i chyba znowu . . . 12.07.07, 21:39
            dzięki, dzięki - bo jeszcze do tego jakiś wirusik w formie oprychy mnie bierze:
            ( Mam nadzieję, że Wasza "babska":) nasiadówka się udała i byhło naprawdę
            fajnie - kurcze co ja piszę - nie, mam nadzieję tylko JESTEM PEWNY!!! A i
            jeszcze jedno - znowu się pomyliłem bo nasiadówka była mieszana, wszak chyba
            Idzi też brykał po Rynku?!:)
            • ewam_1977 Re: i chyba znowu . . . 12.07.07, 21:44
              jasne nasiadówka :d chłopcy też nas odwiedzili :)
              Misiek szok Idzi był wyjątkowy spokojny ale teraz nadrabia :D
              Misiek kuruj się , bo nam się rozsypiesz chłopie
              • misiek7307 Re: i chyba znowu . . . 12.07.07, 21:48
                Ewa-urlopu mnie trzeba - urlopu !!! Jeśli nic się nie sypnie to od 29 lipca mam
                2 tygodnie free - już się doczekać nie mogę. A co do sypnięcia - może jeszcze
                nie przyszła na mnie pora - wszak trzeba wreszcie kiedyś Drukarzom
                wtłoczyć!!!:)

PS. Idzi chyba nie szaleje tak bardzo, bo widzę że nie dostał jeszcze w swoję
                ręce klawiaturki?!:)
              • brazylion3 Re: i chyba znowu . . . 12.07.07, 21:50
                :) ojej Miśko! Kiepsko, zdrowie najważniejsze. Koreczki Twoje w bagażniku wożę, kumpel będzie jutro ten co ostatnio, rozkręcimy środek, przydałby się taki gość, ten z 6 od drukarzy , który ostatnio nas wsparł.

--------------

• misiek7307 Re: i chyba znowu . . . 12.07.07, 21:54
                  b3 - niechaj Ci pożyczone koreczki przyniosą strzelone brameczki!!!:) W końcu
                  ich kiedyś rozmontujemy - z pomocą "szóstki" czy bez!!!:)
                  • Gość: . Zmiana godziny ma 18.30 IP: 195.164.68.* 13.07.07, 10:44
                    zmieniła się godzina

ciekaw jestem czy skłąd sie stawi
                    • Gość: ; Re: Zmiana godziny ma 18.30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:46
                      no ja będe, czyli co kropeczko, o 18 pod campio?
                      • michal13w Re: Zmiana godziny ma 18.30 13.07.07, 10:51
                        tych co możesz to poinformuj chociaż smsem, ekipa bankowa powinna wiedzieć chyba
                        • michal13w Re: Zmiana godziny ma 18.30 13.07.07, 10:53
                          Ciekawe czy zawodnik z Lublina dojedzie:D

Misiu dobrze, że chociaż do lekarza poszedłeś! Wylecz się do końca i będziem
                          walczyli, tylko od tej pory rozgrzewka i rozciąganie musi być, no!:D Liczymy na
                          Ciebie od przyszłego tygodnia:)
                          • michal13w Formacja 13.07.07, 15:03
                            Dzisiaj słów kilka o taktyce. A więc proponuję ustawienie najbardziej klasyczne
                            z możliwych, czyli 4-4-2. Wygląda to mniej więcej tak:
                            img182.imageshack.us/my.php?image=formacjafa4.png

I teraz:
                            -OBRONA - dwaj środkowi obrońcy, zajmują się kryciem, nie włączają się do akcji
                            ofensywnych. Boczni obrońcy w miarę rozwoju wydarzeń na boisku, a także
                            możliwości fizycznych, włączają się do ataków po skrzydłach, dośrodkowują etc.
                            -POMOC - W środku od zawsze mamy problemy, stąd proponuję ustawienie, które może
                            pomóc je rozwiązać. Bezpośrednio przed obrońcami gra jeden, defensywny pomocnik,
                            zajmujący się głównie destrukcją, wspomagający obronę, rozgrywający. Przed nim,
                            również na środku, aczkolwiek nie za blisko siebie, bliżej skrzydeł dwaj
                            środkowi pomocnicy - oni są bardzo ważni w tej formacji, do ich zadań należy
                            przede wszystkim rozgrywanie piłki, ale również krycie przeciwników i
                            uniemożliwianie rozgrywania, kiedy rywale są przy piłce. W miarę potrzeby
                            schodzą oni również na skrzydła. Przed nimi gra jeden ofensywny pomocnik, Młody,
                            to pozycja stworzona dla niego. Do jego zadań należy zagrywanie prostopadłych
                            piłek do napastników, drybling, strzały z dystansu w miarę okazji.
                            ATAK - nasza drużyna z racji braku podań z głębi pola, w ogóle słabego
                            rozgrywania nie potrzebuje z przodu klasycznej "9". Dlatego też w tym ustawieniu
                            w ataku gra dwóch zawodników, ustawionych bliżej lini bocznych, bardziej na
                            skrzydłach, z tej pozycji powinni wbiegać w pole karne, ale również jeśli jest
                            taka potrzeba dośrodkowywać. BEZWZGLĘDNIE obaj napastnicy powinni angażować się
                            w rozgrywanie, a nie tylko czekać na podania.
                            • misiek7307 Michał . . . 13.07.07, 16:57
                              . . . jestem pod wrażeniem tego co pokazujesz w tym wątku - stary Ty się
                              minąłeś z powołaniem - szkoła trenerów i zawód współczesnego dobrze
                              przygotowanego do zawodu trenera to Twoje powołanie. Poza tym, to jest coś co
                              Cię nakręca i z każdym tygodniem coraz lepiej grasz i coraz lepiej analizujesz -
                              ODJAZD TOTALNY - SZACUNEK dla CIEBIE!!!
                              • brazylion3 Re: Michał . . . 13.07.07, 20:53
                                przegość z Ciebie michał ale analza:D:D:D trochę dzisiaj wielkśc boiska sie zmieniła:)

--------------

• dizzy81 Re: Przed meczem. 18.07.07, 08:06
      To co, gramy?
      • michal13w Re: Przed meczem. 30.07.07, 12:49
        Uczmy się od gości w białych koszulkach:
        www.dailymotion.com/video/x2n9gr_asian-cup-finale-iraqksa-first-half_sport

W akcji reprezentacja...IRAKU !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka