Dodaj do ulubionych

Ostrowiecka zmienia front

03.07.07, 09:28
cze

bylem w ostrowcu na weekend biore do reki brukowca i widze oczom nie wierze. Atak na wladze nie rozumiem przeciez kazdy widzi jaki jest kon

spadam do roboty
Obserwuj wątek
    • lachien Re: Ostrowiecka zmienia front 03.07.07, 09:33
      Ostrowiecka to cała powinna się zmienić. Nie tylko front:) Pozdrawiam serdecznie
      najlepszego redaktora muzycznego pod słońcem, Pana Słowika. Tak 3mać Piotrze.
      Dział muzyczny GO jest najlepszym działem pod słońcem. Nie ma takiego drugiego,
      nigdzie!!! Nobel!!!
      • Gość: d81 Re: Ostrowiecka zmienia front IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 09:53
        Ostro wczoraj GO pojechała
        • michal13w Re: Ostrowiecka zmienia front 03.07.07, 10:29
          Dizzy, lubisz red Rucińską?
          • dizzy81 Re: Ostrowiecka zmienia front 03.07.07, 10:29
            Dlaczego pytasz? Jej nikt nie dogodzi
            • michal13w Re: Ostrowiecka zmienia front 03.07.07, 10:35
              Ciekaw jestem Twojej opinii, jako człowieka dialogu.
    • Gość: pit czy ktos wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 11:11
      co oznacza napis na pierwszej stronie GO u gory, o ile pamietam to bylo chyba
      "Rok LVI"?. 2007 to raczej nie jest bo byloby MMVII
      • pathos_phobos Re: czy ktos wie 03.07.07, 11:19
        To rok wychodzenia tytułu
        • noveltea Re: czy ktos wie 03.07.07, 12:10
          od czwartku zaczynam tam praktyki i w tym celu zakupiłam numer GO (jak, ze
          ostatnio nie miałam możliwosci śledzić na bieżąco tego , co sie w naszym mieście
          dzieje-ok, nigdy specjalnie nie sledziłam)- tez chętnie poznam wasze opinie na
          ten temat-czyli temat linii GO
          • pathos_phobos Re: czy ktos wie 03.07.07, 12:13
            poszperaj po starych wpisach,wiele juz zostało tu napisane na ten
            temat.Generalnie nie ma tu osób zachwycajacych się pozimem ostrowieckiego
            dziennikarstwa.
            • noveltea Re: czy ktos wie 03.07.07, 12:16
              wolałabym poznać opinie na temat tzw. zmiany linii gazety ostrowieckiej, jaka
              była to każdy widzi
              • michal13w Re: czy ktos wie 03.07.07, 12:22
                Podobno do tej pory GO mocno faworyzowała i wychwalała TOS i nowego prezydenta.
                Tekst p. Rucińskiej z nowej GO ma podobno oznaczać zmianę linii, jako że ww.
                zjechała dotychczasowych faworytów. Podobno.
                • noveltea Re: czy ktos wie 03.07.07, 12:26
                  tak czytałam ten tekst i trochę się zdziwiłam, bo jest bardzo ..szczery- nie
                  spodziewałam się, że w ogóle w GO ktoś może tak szczerze i wprost wyrażać opinie
                  • noveltea Re: czy ktos wie 03.07.07, 12:28
                    miałam zaściankową opinię na temat regionalnej prasy
                    • michal13w Re: czy ktos wie 03.07.07, 12:29
                      O tym to się dopiero przekonasz w redakcji.
                      • noveltea Re: czy ktos wie 03.07.07, 12:31
                        juz tam dzis byłam
                        • good_man Re: czy ktos wie 03.07.07, 13:31
                          a czy bedziesz relacjonowała na forum co się dzieje w redakcji ? :)))))))
    • Gość: Wojtek_68 zmiana linii wewnętrzną rozgrywką w PIS TOS ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 13:59
      trwa walka o wpływy i chyba GO załapała się pod jeden ze sztandarów...

To właśnie kryzys w koalicji powoduje zmianę frontu.

Niestety nie da się dłużej jechać na negacji poprzedniego układu (choć był ewidentnie i dogłębnie zły), czas tworzyć swój pomnik i miejsce w historii regionu.

A z tym cieniutko jakoś...

Odrobibna igrzysk nie poprawi wizerunku. Przez sezon ogórkowy trzeba skonsolidować szeregi, przemyśleć strategię i do ataku...
      Powodzenia życzę, bo musi nastąpić "nowe otwarcie" aby znów zyskać poparcie mieszkańców.
      • good_man Re: zmiana linii wewnętrzną rozgrywką w PIS TOS ? 03.07.07, 14:19
        w zasadzie to juz można odtrąbić przegraną w następnych wyborach obecnej władzy...mogę sie założyć o dobry trunek:)
        • Gość: Wojtek_68 nie zgadzam się z tą oceną... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 14:22
          ale musi nastąpić jakaś dynamika działań, bo jest marazm.

Zbyt wcześnie by ustąpić pola. W końcu po wakacjach czas na jakąś solidną szarżę.

tracimy entuzjazm a przecież bez niego trudno o spojrzenie przez "różowe okulary".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka