matush5 03.07.07, 09:28 cze bylem w ostrowcu na weekend biore do reki brukowca i widze oczom nie wierze. Atak na wladze nie rozumiem przeciez kazdy widzi jaki jest kon spadam do roboty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lachien Re: Ostrowiecka zmienia front 03.07.07, 09:33 Ostrowiecka to cała powinna się zmienić. Nie tylko front:) Pozdrawiam serdecznie najlepszego redaktora muzycznego pod słońcem, Pana Słowika. Tak 3mać Piotrze. Dział muzyczny GO jest najlepszym działem pod słońcem. Nie ma takiego drugiego, nigdzie!!! Nobel!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Ostrowiecka zmienia front IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 09:53 Ostro wczoraj GO pojechała Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Ostrowiecka zmienia front 03.07.07, 10:29 Dizzy, lubisz red Rucińską? Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Ostrowiecka zmienia front 03.07.07, 10:29 Dlaczego pytasz? Jej nikt nie dogodzi Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Ostrowiecka zmienia front 03.07.07, 10:35 Ciekaw jestem Twojej opinii, jako człowieka dialogu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit czy ktos wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 11:11 co oznacza napis na pierwszej stronie GO u gory, o ile pamietam to bylo chyba "Rok LVI"?. 2007 to raczej nie jest bo byloby MMVII Odpowiedz Link Zgłoś
noveltea Re: czy ktos wie 03.07.07, 12:10 od czwartku zaczynam tam praktyki i w tym celu zakupiłam numer GO (jak, ze ostatnio nie miałam możliwosci śledzić na bieżąco tego , co sie w naszym mieście dzieje-ok, nigdy specjalnie nie sledziłam)- tez chętnie poznam wasze opinie na ten temat-czyli temat linii GO Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: czy ktos wie 03.07.07, 12:13 poszperaj po starych wpisach,wiele juz zostało tu napisane na ten temat.Generalnie nie ma tu osób zachwycajacych się pozimem ostrowieckiego dziennikarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
noveltea Re: czy ktos wie 03.07.07, 12:16 wolałabym poznać opinie na temat tzw. zmiany linii gazety ostrowieckiej, jaka była to każdy widzi Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: czy ktos wie 03.07.07, 12:22 Podobno do tej pory GO mocno faworyzowała i wychwalała TOS i nowego prezydenta. Tekst p. Rucińskiej z nowej GO ma podobno oznaczać zmianę linii, jako że ww. zjechała dotychczasowych faworytów. Podobno. Odpowiedz Link Zgłoś
noveltea Re: czy ktos wie 03.07.07, 12:26 tak czytałam ten tekst i trochę się zdziwiłam, bo jest bardzo ..szczery- nie spodziewałam się, że w ogóle w GO ktoś może tak szczerze i wprost wyrażać opinie Odpowiedz Link Zgłoś
noveltea Re: czy ktos wie 03.07.07, 12:28 miałam zaściankową opinię na temat regionalnej prasy Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: czy ktos wie 03.07.07, 12:29 O tym to się dopiero przekonasz w redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
good_man Re: czy ktos wie 03.07.07, 13:31 a czy bedziesz relacjonowała na forum co się dzieje w redakcji ? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek_68 zmiana linii wewnętrzną rozgrywką w PIS TOS ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 13:59 trwa walka o wpływy i chyba GO załapała się pod jeden ze sztandarów... To właśnie kryzys w koalicji powoduje zmianę frontu. Niestety nie da się dłużej jechać na negacji poprzedniego układu (choć był ewidentnie i dogłębnie zły), czas tworzyć swój pomnik i miejsce w historii regionu. A z tym cieniutko jakoś... Odrobibna igrzysk nie poprawi wizerunku. Przez sezon ogórkowy trzeba skonsolidować szeregi, przemyśleć strategię i do ataku... Powodzenia życzę, bo musi nastąpić "nowe otwarcie" aby znów zyskać poparcie mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
good_man Re: zmiana linii wewnętrzną rozgrywką w PIS TOS ? 03.07.07, 14:19 w zasadzie to juz można odtrąbić przegraną w następnych wyborach obecnej władzy...mogę sie założyć o dobry trunek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek_68 nie zgadzam się z tą oceną... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 14:22 ale musi nastąpić jakaś dynamika działań, bo jest marazm. Zbyt wcześnie by ustąpić pola. W końcu po wakacjach czas na jakąś solidną szarżę. tracimy entuzjazm a przecież bez niego trudno o spojrzenie przez "różowe okulary". Odpowiedz Link Zgłoś