dizzy81 09.07.07, 10:44 Czy prezydentowa jest czarownicą? Głosujcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania7718 Re: Plebiscyt 09.07.07, 11:17 Nazwanie każdej kobiety bez względu na wiek czy urodę czarownicą jest uwłaczające i się nie ma z czego śmiać i plebiscytów robić. Odpowiedz Link Zgłoś
good_man Re: Plebiscyt 09.07.07, 12:38 a może ojciec TR , czarownicą nazwał prezydentową w sensie, że z niej wróżka ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 a po co ten plebiscyt ? 09.07.07, 13:15 czarownice tudzież wróżki to ludzie obdarzeni od urodzenia szczególnymi zdolnościami wykorzystującymi je w złym lub dobrym celu w życiu codziennym. O to chodzi ? czy jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek_68 więcej czaru i wdzięku miała jej poprzedniczka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 13:15 ...czyli Jolanta Kwaśniewska. Obecna Prezydentowa raczej mało ma czaru w sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: więcej czaru i wdzięku miała jej poprzedniczk 09.07.07, 14:44 Na wygląd pani Kwaśniewskiej zapracowało wielu stylistów itd. Kto popatrzy na jej zdjęcia z przeszłości zanim mąż został po raz pierwszy prezydentem i wcześniej to zobaczy jaka jest różnica. Moim zdaniem duża. Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: Plebiscyt 09.07.07, 14:41 Akurat ten epitet w odniesieniu do pani prezydentowej był obraźliwy. Kulturalny człowiek nigdy nie nazwie tak kobiety choćby nie wiem jak brzydka była. Nikt sobie wyglądu nie wybiera,a prawie każdy chciałby być piękniejszy. Ojca Rydzyka "szlak trafił" bo pani prezydentowa ośmieliła się wypowiedzieć,stanąć po drugiej stronie barykady,a nie przy nim. Dla mnie to nie jest osoba duchowna ani godna szacunku i nie ze względu na ten skandal bo tutaj to przeszedł samego siebie ale ze względu na inne sprawy z przeszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos zagadka 09.07.07, 14:45 jaka jest różnica między czarodziejka i czarownicą? Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: zagadka 09.07.07, 14:47 Czarodziejka w bajkach zawsze działała przy użyciu dobrej "białej magii", a czarownica "czarnej i złej" I zawsze ta pierwsza była piękna i młoda. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: zagadka 09.07.07, 14:51 Ewaś,byłaś blisko-różnica to jakieś 40 lat :-D Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: zagadka 09.07.07, 14:57 to jeszcze 30 i przepoczwarzę się w wiedźme Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: zagadka 09.07.07, 14:58 Kobiety z okolic Świętego Krzyża robią to automatycznie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: zagadka 10.07.07, 09:26 Przezornie swe uczucia lokuję po drugiej stronie Wisły hie hie hie Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Przede wszystkim jest kobietą ! 09.07.07, 18:12 a kim jeszcze jest to jej sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Przede wszystkim jest kobietą ! 09.07.07, 18:24 Witam wszystkich. Jestem Czarownicą z Wólki Milanowskiej i jak mi ktos podpadnie z jakimś głupim tekstem, to mu miotłę w d...e wsadzę tak głęboko, aż mu czarodziejka czapa wyskoczy. I jesli ktokolwiek jeszcze raz pójdzie do HOKUS POKUS to wylezie z tamtąd na czworakach. Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: Plebiscyt 09.07.07, 22:32 Jakiś czas temu miałam przyjemność rozmawiać z koleżanką,która pracuje w pałacu prezydenckim...O osobie P.Prezydentowej wypowiadała się bardzo przyzwoicie,natomiast co do pana prezydenta -sądzę,że lepiej tego nie pisać na otwartym forum...Co do porównania P.Kwaśniewskiej i P.Kaczyńskiej w temacie kontaktów personalnych niestety bądź "stety" p.Jola odbiegała od p.Marii na niekorzyść... Bardzo złe co się stało to to,że większość ludzi (m.in. od wizerunku),którzy pchali maszynę i robili to dobrze została wymieniona na nieudaczników i tych co nie mają zielonego pojęcia co to etykieta.... Co do słów Rydzyka-on nie może zmanipulować Marii i dlatego w ten sposób atakuje...Uważam,że ta kobieta ma ogromną moc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo... moż być ex Re: Plebiscyt IP: *.acn.waw.pl 10.07.07, 06:27 Ja tam omijam Toruń szerokim łukiem odkąd Ojciec Dyktator urządziła tam sobie gniazdko.Swoją drogą może by tak całą tą rodziną RM zajęła się FBI...toż to sekta jest pani kochano, sekta.... Odpowiedz Link Zgłoś