Dodaj do ulubionych

Moze sie uda i...

IP: *.opera-mini.net 02.08.07, 16:43
jutro popykalbym z Wami w gale.Daloby rade o 16-17?.Michal Ty idziesz?.Nie deklaruje sie na 100% bo nie wiem co bede po poludniu robil.W tych godzinach pasi. Wracam do Ostrowca wlasnie.Pozdrowienia z Radomia:)
Obserwuj wątek
    • michal13w Re: Moze sie uda i... 02.08.07, 17:19
      Idę jak zawsze. Ale gramy na sztucznej trawie przy kolejowej, od 18.30-20.00,
      tak mamy wynajęte boisko. Jeśli Ci pasuje to wpadaj! :)
    • Gość: bmw Re: Moze sie uda i... IP: *.opera-mini.net 03.08.07, 08:49
      na 80% bede, tylko Michal przylazbys po mnie ?. Odpale bicykla.Tylko ostrzegam w pilke gralem 5 lat temu na hali i bylem 20 kg mniejszy.Kondycja minimalna ale na bramke mnie nie postawicie:). Jakis stroj obowiazuje?napisze na forum cafe kontakt do mnie.
      • Gość: d81 Re: Moze sie uda i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 08:55
        O 18 pod Campio:)
    • dizzy81 Re: Moze sie uda i... 06.08.07, 11:04
      Calkiem dobry wystep biorac pod uwage, ze jestes straszy o te 20 kg:)
      • bmwariat Re: Moze sie uda i... 06.08.07, 11:52
        e tam chłopcze dobry występ.. 5 lat przerwy robi swoje.Już nie mówie o
        kilogramach, bo to nie taki wielki problem( zawsze można zrzucić:))). Kondycja
        mój drogi -8, jakbym tak trenował, popykał jak kiedyś to by było lepiej. Moją
        pozycją był rozgrywający i atak, strzały z dystansu, dogrania.. Nie miałem
        butów na tą murawe( już o stroju nie wspomne):)). Nie wiem kiedy będzie okazja
        znów z Wami popykać. Tommur zdąża z Warszawy jak jedzie, ja niestety nie..
        Szkoda, że nie jedzie Puławską w stronę Piaseczna( i tam ewentualnie odbić) to
        mógłbym się zabierać za jego zgodą i oczywiście za opłatą. Ja wychodzę o 14 z
        pracy, czasami 15- 30 minut wcześniej i raczej nie wyrobiłbym się na Pragę
        zwłaszcza teraz jak jest remont torów na Aleji.. zresztą nie znam też za dobrze
        tamtej strony Wisły..W Wawie brakuje mi ruchu.. pytałem się ludzi z pracy czy
        pograliby.. to nie bardzo, bo daleko, bo nie ma czasu.. Tu każdy cholera
        zagoniony!Popykałbym..nawet jak początki trudne:). W sobote chodziłem jak
        robot:))
        • dizzy81 Re: Moze sie uda i... 06.08.07, 11:53
          Wszsytko ok, tylko mam prosbe, nie mow do mnie "chłopcze"
          • Gość: bmw Re: Moze sie uda i... IP: *.opera-mini.net 06.08.07, 12:08
            a to z przyzwyczajenia bo do wszystkich tak mowie:)nic zlosliwego.sory
            • lachien Re: Moze sie uda i... 06.08.07, 12:13
              Chłopcze, czemu sie wkurzasz na BMW, on do mnie mówi per cizia:)
        • tommur1 Re: Moze sie uda i... 06.08.07, 12:52
          Ja oczywiście bardzo chętnie Cię zabiorę. Żeby zdążyć na 18:30 wychodzę trochę
          wcześniej z pracy ok. 15:30 i jadę tak jak kiedyś pisałem - bo tą trasę znam i
          wiem czego się spodziewać (przynajmniej w wakacje żadnych korków). Wariant
          przez Piaseczno jest również do przyjęcia ale słyszałem o remontach na
          Puławskiej i korkach od Wyścigów do Piaseczna, a póżniej w kierunku Góry
          Kalwarii. Myślę, że lepszym rozwiązaniem byłaby droga przez Konstancin - wtedy
          mógłbym Cię zabrać np. z Wilanowa.
          • Gość: bmw Re: Moze sie uda i... IP: *.opera-mini.net 06.08.07, 13:05
            tylko skad dokladnie z Wilanowa?jakis punkt zaczepny gdzie moglbym sie pojawic?.Ja pracuje tuz za Sluzewcem za torem wyscigow.Korow raczej nie ma wielkich nie wiem jak dalej w Piasecznie bo zawsze bokiem jechalismy i w grojcu wyjezdzalismy.
            • tommur1 Re: Moze sie uda i... 06.08.07, 13:17
              Prześlij mi proszę numer telefonu do siebie to pogadamy
              tommur1@NOSPAM.gazeta.pl
              • lachien Re: Moze sie uda i... 06.08.07, 13:42
                Z Piaseczna się nie jedzie przez Górę Kalwarię. Skręcasz w Piasecznie w prawo na
                skrzyżowaniu i wypadasz w Sękocinie. Jest jeszcze jedna wersja, w której
                wyjeżdżasz w kudźwa zapomniałem nazwy miejscowości. Przez Kalwarię to porażka
                jest ta trasa.
                • tommur1 Re: Moze sie uda i... 06.08.07, 13:55
                  Wariant z Sękocinem raz przerabiałem rok temu - samo przebicie się Puławską
                  zabrało mi dużo czasu, a potem musiałem swoje odstać, żeby skręcić w "7" (to
                  już przez Janki było chyba szybciej. Lepszy jest wariant z wyjazdem w Grójcu.
                  Ja natomiast ostatnio omijam "7" ze wzgledu na remont za Białobrzegami i jeżdżę
                  przez Kozienice, a że pracuję na Pradze to wyjazd Wałem Miedzeszyńskim jest
                  optymalny (jest to tylko wariant wakacyjny, bo jak jeżdżę z rodziną muszę
                  wyjeżdżać z drugiej strony i jeżdżę "7"). Wariant z przejazdem przez Konstancin
                  i Górę Kalwarię zaproponowałem jako alternatywę do zakorkowanej Puławskiej.
                  • Gość: obserwator_FIFA Re: Moze sie uda i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 13:57
                    dla mnie to co piszecie jest wielkim abstraktem:)
                    • lachien Re: Moze sie uda i... 06.08.07, 14:02
                      No tak jeśli pracujesz na Pradze to najlepiej walic Wałem, to fakt. Jest jeszcze
                      opcja z jazdą na Lublin Grochowską, ale tez ją raz przerabiałem i nie pamiętam
                      co i jak. Ja zawsze jeżdżę, z racji mieszkania na Bródnie przez Grota, wylatuje
                      pod Zachodnim i potem Grójecka, Krakowska i Janki.
                      • Gość: bmw Re: Moze sie uda i... IP: *.opera-mini.net 06.08.07, 14:31
                        wyrobilbym sie na rondo waszyngtona w 90 minut?nie wiem jak wyglada sytuacja w centrum w zwiazku z remontem,bo do centrum to metrem szybko.Tela podam jak sie zaloguje bo z telefonu pisze wlasnie to jak bede mial dostep do kompa
                        • dizzy81 Re: Moze sie uda i... 06.08.07, 14:32
                          A rowerem ile bys jechal?
                        • tommur1 Re: Moze sie uda i... 06.08.07, 15:01
                          Bez problemu.
                          Z Bankowego w okolice Teatru Powszechnego (Al. Zieleniecka, Targowa) jedzie się
                          tramwajem np. 26 ok 10 min. W związku z remontem Al. Jerozolimskich tramwaje na
                          Śląsko- Dąbrowskim są uprzywilejowane i nie stoją w korku, a dodatkowo jeżdżą
                          też inne linie skierowane z Jerozolimskich np. 9.
                          • lachien Re: Moze sie uda i... 06.08.07, 15:10
                            Co do tramwajów na moście, to bym polemizował, bo ostatnio jechałem przezeń 23 i
                            pie..c z warszawską rejestracją sie wnizał między tramwaj a osobówkę.
                            Zabrakło debilowi wyobraźni, więc tramwaj wlókł go jeszcze z 20 metrów po
                            torach. Linia na żółto wymalowana widać nie stanowi bariery. Może jakby
                            zaminowali most to coniektórym troszke by oleju do łba wpłyneło. Z Bankusa masz
                            na Zieleniaka 32 (przesiadka), 23 (przesiadka), 4 (przesiadka)i zapomniałem więcej.
                            www.ztm waw.pl
                            • lachien Re: Moze sie uda i... 06.08.07, 15:12
                              www.ztm.waw.pl tak miało być
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka