Dodaj do ulubionych

Panie Prezydencie Wilczyński

21.08.07, 09:19
Nie chciałem tego pisać, ale muszę! Jak najszybciej na siłownie, rower, basen! Cwiczyć, ćwiczyć jak najwięcej! Bo ostanio Pan troche zaniedbał swój wygląd! Chcemy mieć prezydenta przystojnego, szczupłego, w dobrej kondycji fizycznej!
Obserwuj wątek
    • aisablri Re: Panie Prezydencie Wilczyński 21.08.07, 09:35
      a mówią, że to kobiety glosują na podstawie kryterium wyglądu...
      • Gość: d81 Re: Panie Prezydencie Wilczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 09:36
        :)
        • Gość: se_nka Re: Panie Prezydencie Wilczyński IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.07, 11:37
          Czyli otwieramy tabele wagi ?Niech przykład idzie z góry :)))))
    • julka_ok Re: Panie Prezydencie Wilczyński 21.08.07, 12:13
      I mówić wyraźniej - nie przez zacisnięte usta.
      Fryzurkę zmienić.
      I nie krygować się tak, jak cnotliwe dziewczę.
      • Gość: neti Re: Panie Prezydencie Wilczyński IP: *.telkonet.pl 21.08.07, 13:04
        No nie bądźcie tacy "czepialscy".;)Grunt, że Prezydent nie popełnia
        już gaf językowych (częste kolokwalizmy).
        • Gość: taka_ja Re: Panie Prezydencie Wilczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 15:29
          prezydent lubi mówić "bynajmniej" w znaczeniu "przynajmniej". Koszmar!!!
          A i jeszcze, niech nie zakłada koszuli z krótkim rękawem do krawata, bo wygląda
          jak kierowca autobusu, a koszula z krótkim rękawem do garnituru to już w ogóle
          tragedia.
          • ewam_1977 Re: Panie Prezydencie Wilczyński 21.08.07, 16:23
            no tak jeszcze zacznie się odchudzać popadnie w bulimię lub anokreksje .Podobno
            ludzi otyli są weselsi . Pomyślcie czy ktoś z Was chciałby by być prezydentem ?
            Dodaktowe kilgramy kiedys znikną , teraz to pewnie z powdu stresu i nie
            urlugowalnego trybu życia .
            • chuchalscy do neti 21.08.07, 16:27
              Mam pytanko do Ciebie, nie dotyczy kolokwializmów pana prezydenta. Jeśli możesz
              się odezwać na mój mail, czyli oczywiście taki jak nick: chuchalscy@gmail.com
              Zbychu
          • ostrowiak_1982 Re: Panie Prezydencie Wilczyński 21.08.07, 18:07
            Krótkich gaci też ma nie nosić bo nie wypada?
            Jak jest gorąco to zakłada krótki rękaw i wygląda jak zwyczajny facet.
            To że jest prezydentem nie oznacza że musi chodzić w pełnym umundurowaniu to
            młody człowiek niech wprowadza trochę luzu.
            • Gość: taka_ja Drogi Osrowiaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 20:54
              Na plaży mu wypada, ale jak sie występuje oficjalnie jako prezydent miasta to
              nie. Taka jest nieelegancko i już. Widziałeś kiedyś jakiegoś polityka w
              telewizji w krótkich gaciach albo z krótkim rękawem? Słyszałaeś co to dress code?
              Pozdrawiam serdecznie
              • ostrowiak_1982 Re: Drogi Osrowiaku 22.08.07, 14:27
                Nie widziałem ale chętnie bym zobaczył :-)
                Ja osobiście nie przepadam za garniturami itp. ludzie w nich wyglądają jak
                sztywniaki.
                Nie słyszałem co to dress code? Może się dowiem :-)
                • Gość: d81 Re: Drogi Osrowiaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 14:29
                  Ja tez nie wiem co to, ale to ze do gajeru obowiązkowo długi rękaw to wiem! Stosuje się, choć wypadałoby zakupić jakis trendy nowy gajer
                • brazilion Re: Drogi Osrowiaku 22.08.07, 18:45
                  "Drogi OSROWIAKU"
                  zaczerpniete z naglowka, mam nadzieje, ze to
                  tylko "przeklawiaturowienie" (przejezyczenie odnosi sie bowiem
                  wylacznie do jezyka mowionego).
                  A "dress code" - to punkt regulaminu pracownika, ktory mowi o tym,
                  jaki ubior ma nosic na swoim stanowisku pracy.
                  • Gość: taka_ja Re: Drogi Osrowiaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 20:02
                    upss, rzeczywiście to "przeklawiaturowanie", bardzo przepraszam
              • good_man Re: Drogi Osrowiaku 22.08.07, 20:12
                dress code...hmm, jak zakładasz takie teorie jak w www.wizaz.pl/images/agatam/dress_code/ to dziekuje bardzo...pożegnam

"U mężczyzn bowiem niezależnie od "okazji" nie ma możliwości rezygnacji z garnituru. Jeżeli Panowie mają więcej swobody, mogą wówczas zrezygnować z krawata oraz w skrajnych sytuacjach zamienić koszulę na t-shirt lub golf."

degrengolada
          • good_man Re: Panie Prezydencie Wilczyński 22.08.07, 20:07
            ciekawe, jak rozpoznajesz, że pod garniturem facet ma krótki rękaw ?
            • Gość: taka_ja Re: Panie Prezydencie Wilczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 20:13
              ależ to bardzo proste, spod marynarki wystaje mu goła ręka, a powinien mankiet :)
              • good_man Re: Panie Prezydencie Wilczyński 22.08.07, 21:37
                ...i wtedy jest nieestetycznie..., dress code jest wymaganiem w korporacjach oraz w zawodach gdzie mamy szanse przebywac w klimatyzowanych przestrzeniach, (czy w UM są klimy ?), tak naprawdę "na świecie" taki standard jest zarezerwowoany dla ułamka procent meżczyzn (premier, prezydent, minister, zarząd dużych firm) .Dla mnie nie ma nic śmieszniejszego niż upocony handlowiec z krawatem, w marynarce przy 30 stopniowym upale , sprzedający wentylatory :)
                • skladak1968 Re: Panie Prezydencie Wilczyński 22.08.07, 22:03
                  Zgadzam się w 100% :)
    • ania7718 Re: Panie Prezydencie Wilczyński 24.08.07, 20:08
      Co do ubioru Pana Prezydenta to uważam że wygląda całkiem dobrze.Po
      co ma latem chodzić w koszulach z długim rękawem i na to jeszcze
      marynarka przy takim upale. Co do wyglądu to trzeba zauważyć że im
      człowiek starszy to tym gorszą ma przemianę materii i trudno mu
      zrzucić zbędne kilogramy. Duży wpływ ma też praca siedząca,
      nieregularne posiłki itd. Dużo ludzi na stanowiskach ma z tym
      problemy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się