dizzy81
22.08.07, 12:29
www.zs3ostrowiec.neostrada.pl/internet.htm
"Wyróżnione w konkursie szkoły w nagrodę otrzymały stacjonarne aparaty telefoniczne i encyklopedie multimedialne PWN (4 płyty CD). Prezenty zostały wręczone naszym uczniom na konferencji prasowej w budynku Telekomunikacji Polskiej S.A., na którą zostali zaproszeni wraz z dyrektorem szkoły i promotorem pracy."
Nie dostaliśmy płyt, jedynie koszulki z napisem TP, jedną mam do dziś! Szkoła otzrymała jeden aparat telefoniczny z faksem.
"Jeden z wyróżnionych w konkursie uczniów, Mariusz Kucharczyk, wykonał także pracę na Ogólnopolski Konkurs SEP na Najlepszy Program Komputerowy. Praca pt. "Osiągnięcia informatyczne szkoły" zajęła I miejsce w edycji wojewódzkiej konkursu w kategorii programów użytkowych. Praca wykonana została w formie prezentacji multimedialnej w programie MS PowerPoint 2000 omawiającej dotychczasowe osiągnięcia Zespołu Szkół Hutniczych na polu informatycznym oraz prezentującej możliwości wykorzystania internetu w szkołach. Praca stanowi cenny przewodnik dla nauczycieli i uczniów innych szkół jak można zbudować i rozbudować szkolny węzeł internetowy oraz jak wykorzystać internet na zajęciach dydaktycznych Wymieniona praca została zgłoszona do etapu ogólnopolskiego. Opiekun pracy był mgr inż. Zbigniew Kaleta."
Niestety nie jestem autorem tej pracy, a mój szanowny kolega TK!