Dodaj do ulubionych

Celsa pomoże siatkarkom

10.11.07, 10:47
W oparciu o porozumienie dotyczące sponsorowania ostrowieckiego sportu podpisane przez Dyrektora Generalnego Celsy Huty Ostrowiec - Angelo Pueyo i Prezydenta Miasta Ostrowca Św. - Jarosława Wilczyńskiego, zawarta również została umowa dotycząca sponsorowania AZS KSZO Ostrowiec Św.

Umowa ta jest umową wstępną i obowiązuje do końca bieżącego roku. W trakcie jej trwania zostaną określone konkretne warunki dalszej współpracy między innymi: długość jej trwania, oraz szczegóły dotyczące reklamy na strojach, bannerach i ewentualnym włączeniu członu Celsa do nazwy klubu.
Celsa Huta Ostrowiec w ramach umowy przekazywać będzie na konto klubu 20.000 złotych miesięcznie netto. Pierwsze pieniądze mają być przekazane najpóźniej do połowy listopada.

Zródło: www.azs.kszo.info

Szkoda, że lokalny ostrowiecki biznes nie istnieje
Obserwuj wątek
    • misiek7307 Re: Celsa pomoże siatkarkom 10.11.07, 10:54
      Wielka szkoda . . ., ale czapki z głów przed p. Pueyo. On naprawdę
      nie musi tego robic jako Prezes Celsy, a robi - cieszy mnie też
      postawa prezydenta miasta bo myślę że dobra dotychczasowa współpraca
      obu panów zaowocowała tym finansowym wsparciem AZS-u.
    • good_man Re: Celsa pomoże siatkarkom 10.11.07, 12:32
      może troche nie na temat, ale dobrze po paru latach poczytac sobie "jak to hutę sprzedawali"
      www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_030807/ekonomia/ekonomia_a_3.html
      • dizzy81 Re: Celsa pomoże siatkarkom 10.11.07, 12:33
        Był ten artykuł już kilkakrotnie tutaj, nie wiem jaki masz interes w promowaniu go tutaj:)
        • good_man Re: Celsa pomoże siatkarkom 10.11.07, 12:41
          1. b.dobrze, że hute Celsa kupiła, a nie mafia ostrowiecka
          2. nie chce mi sie liczyć, jaki to ułamek promila z zysku huty te 20 tys. zł....
          • dizzy81 Re: Celsa pomoże siatkarkom 10.11.07, 12:43
            Hmm, a jest coś w matematyce mniejszego od promila?
            • good_man Re: Celsa pomoże siatkarkom 10.11.07, 12:52
              czasami uzywa sie "ppm"
          • dizzy81 Re: Celsa pomoże siatkarkom 10.11.07, 12:44
            Poza tematem zapraszam na spotkanie forumowe, przyda sie świeża krew
      • dizzy81 Re: Celsa pomoże siatkarkom 10.11.07, 12:34
        I co? Źle ze jest Hiszpan? NIe ma teraz bumelanctwa, kiedyś 19 hutników spało, jeden robił (poprzedni system), teraz są zupełnie inne standardy:) Każdy chodzi jak w zegarku i kłapie zębami!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka