Gość: Nieznajma12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 22:21 Chciałabym skontaktować sie z dziewczynami które usunęły ciąże. To ważne dla mnie. Proszę piszcie: sylwia.19.19@wp.pl Tylko proszę bez głupich tekstów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bmw Re: do dziewczyn! IP: *.opera-mini.net 29.01.08, 07:15 ja znam taka osobe. Dzis potwornie zaluje tego co zrobila i nie moze zajsc w ciaze. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: do dziewczyn! 29.01.08, 11:42 Napisz na forum o ciąży. Tam pewnie znajdziesz jakieś dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jghjg Re: do dziewczyn! IP: *.aster.pl 01.02.08, 16:01 moze sprobuj w wiekszym miescie,slyszlalam ze tu dr k. usuwa ale nie wiem czy to prawda.moze idz do ktoregos i po cichutku mu to powiedz albo napisz na kartce zeby nie myslal ze to ukryta kamera i program "uwaga". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznajma12 Re: do dziewczyn! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 15:16 jghjg - jeśli możesz to napisz do mnie maila! Bo dokładnie nie wiem o którego lekarza Ci chodzi. To PILNE! Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: do dziewczyn! 13.02.08, 08:16 Może dziewczyno zastanów się co robisz ? Możesz urodzić dziecko i oddać i nikt Cie za to nie potępi . A tym sama potępisz kiedyś siebie .Możesz dać wiele ...POMYŚL ! Odpowiedz Link Zgłoś
e_dyta71 Re: do dziewczyn! 13.02.08, 09:05 Przeciez ona wcale nie napisała, że chce usunąć ciąże. Może to jakaś dziennikarka i pisze artykuł na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: do dziewczyn! 13.02.08, 09:13 Napisać nie napisała . Edyta_71 dziennikarka ? to czemu też tego napisała ? Pilne .....pilny artykuł ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: do dziewczyn! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 10:11 A dlaczego artykuly nie maja byc pilnie napisane? Szef akceptuje temat i daje 2 dni, a dziewczyna chce byc rzetelna;) Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: do dziewczyn! 13.02.08, 10:23 Ależ mają jak najbardziej . Zresztą gdybać to sobie możemy :) i tak się nie dowiemy .Cóż zostaje OPTYMISTYCZNA wersja posta autorki . Odpowiedz Link Zgłoś