Dodaj do ulubionych

Nawiedzone miejsca

IP: *.gprs.plus.pl 25.05.08, 20:15
Znacie takie lub o takich słyszeliście w Ostrowcu lub okolicach?
Obserwuj wątek
    • dizzy81 Re: Nawiedzone miejsca 25.05.08, 20:17
      Czasami to forum jest nawiedzane
    • Gość: janpierdzacy Re: Nawiedzone miejsca IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 25.05.08, 21:20
      Ulica Głogowskiego - Urząd Miasta.
    • Gość: bmw Re: Nawiedzone miejsca IP: *.opera-mini.net 25.05.08, 22:31
      ja slyszalem o szkole muzycznej,a wiem o Zochcinie i wawozie na Ruszkowcu.Aha, moje mieszkanie w Warszawie.Odczulem to juz na wlasnej skorze.
      • lachien Re: Nawiedzone miejsca 26.05.08, 06:42
        Będąc wychowankiem Szkoły Muzycznej w Ostrowcu dementuję pogłoskę o jej
        nawiedzaniu przez duszka.
        • lachien Re: Nawiedzone miejsca 26.05.08, 07:08
          Jeśli Krzyżtopór to okolice Ostrowca to tamoj grasuje wedle gadek tubylców
          duszek płci żeńskiej.
          • lachien Re: Nawiedzone miejsca 26.05.08, 07:10
            No i Kirkut. Tamoj grasuje na cmentarzu główka (bynajmniej nie nauczycielka fizy
            z THM). Sama główka, której to wedle gadek pozbawił się sierpem jakiś flustrat
            za czasów wojny.
            • lachien Re: Nawiedzone miejsca 26.05.08, 07:17
              Wracając do Krzyżtopora to autochtoni, którzy uraczyli mnie tą opowieścią
              raczyli się napojem winno-owocowym, po którym niejako można różnorakie duszki i
              zwierzątka widywać, więc......
      • Gość: Janek Re: Nawiedzone miejsca IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.08, 14:04
        Witam Was, drodzy użytkownicy tego forum. Chciałem się dowiedzieć, w którym
        dokładnie miejscu znajduje się ten dom w Zochcinie, w którym podobno straszy.
        Z góry dziękuję za odpowiedź.
        Pozdrawiam!
        • Gość: bmw Re: Nawiedzone miejsca IP: *.opera-mini.net 19.06.08, 14:15
          nie dom,a ponoc w lasku czasami slychac placz dziecka.Lasek jest niedaleko tej wspolnoty.
          • Gość: Janek Re: Nawiedzone miejsca IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.08, 14:28
            A o nawiedzonym domu nie słyszałeś? Nie jestem pewien, ale chyba na forum Gminy
            Sadowie czytałem, że jest jakiś (podobno) nawiedzony dom przy drodze krajowej nr 9.
            Pozdrawiam!
            • Gość: Autor Re: Nawiedzone miejsca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.08, 09:39
              Nie lubię spamu, ale jeśli szukasz nawiedzonych miejsc to zapraszam na moją
              stronę pełno tam tego www.nawiedzony.com
              • Gość: gosciu Re: Nawiedzone miejsca IP: 194.181.130.* 23.06.08, 19:09
                Ja słyszałem z opowieści ojca, a on z opowieśći dziadka, że dosc straszny jest
                budynek na ul. Bałtowskiej, tam gdzie teraz jest sklep spożywczy, a na ścianie
                jest namalowany sprayem-uwaga zaskoczenie-duch ;) (łatwo można dzieki temu
                dostrzec budynek z daleka). Podobno miał już kilkoro właścicieli, ktorzy szybko
                się wyprowadzali bo cos rzekomo po strychu łaziło i takie tam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka