wacek13 07.01.02, 22:45 Witam !! Czy ktos może wie co dzieje się z Bucem - uczył biologii w Mickiewiczu ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yahagi Re: Bucu !!! IP: *.kielce.tpsa.pl 15.01.02, 01:07 Ja też nie.....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Bucu !!! IP: 100.1.1.* 15.01.02, 07:23 Podobno był z niego niezły facio :)) jak dawał korepetycje w domu to w tym samym czasie moczył sobie nogi pod stołem w gorącej wodzie :))) Takich ludzi juz nie ma ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Wspomnienia IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 23:13 Ja pamiętam jak na lekcjach smarkał w brudne chustki, albo jak podchodził do umywalki i żłopał wodę prosto z kranu !!!!! A pierwsze ławki ( i siedzący przy nich ) były zawsze przez niego zaplute !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Wspomnienia IP: 100.1.1.* 17.01.02, 07:36 Gość portalu: borsuk napisał(a): > Ja pamiętam jak na lekcjach smarkał w brudne chustki, albo jak podchodził do > umywalki i żłopał wodę prosto z kranu !!!!! > A pierwsze ławki ( i siedzący przy nich ) były zawsze przez niego zaplute !! a jak dostał "krówke mordoklejke" to była jazda:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Aktualości IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 22:28 Słyszałem, że Bucu został Prawdziwym Polakiem, ROPowcem, zwolennikiem Padre Ben Rydzena , słowem nieżle mu od kilku lat wali w resztki mózgu. Bucowie mają aptekę na Aptecznej i tam często zasapanego Buca można ujrzeć. ( Polecam amatorom mocnych wrażeń !!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: back Re: Aktualości IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 00:10 A czymże poza piciem z kranu i fontannami śliny ten... hm, nie jestem pewny nazwiska, chyba Wysmoliński(?), tak się zasłużył, że doczekał się miejsca na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Re: Aktualości IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 22:28 To taki lokalny folklor !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Bucu !!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 00:05 Uczył kiedys moją starszą siostrę, Pamiętam jak strasznie bała się lekcji z nim. Podobno panował tam terror, zadawał masę materiału, potem odpytywał przez całe lekcje. Prawie nigdy nic sam nie wykładał. I ten jego hit - WODA Z KRANU !!! Miała wiara ubaw !!!! A kto chciał mieć dobrą ocenę musiał chodzić do niego na korki ! Odpowiedz Link Zgłoś
misiek31 Sensacja !!!! 29.01.02, 00:15 Czy wiecie, że Bucu , jak przystało na Prawdziwego Polaka, ma CZARNE wnuki ??? Naprawdę, widziałem !!! CZEKOLADKI !!!!!! I jak tu głosić hasła : POLSKA DLA POLAKÓW ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Zgadza się !!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 14:14 Sama widziałam !!!! Czekoladki takie ładniudkie !!! I podobne do dziadka . Zresztą gdy mnie Bucu uczył to już wtedy wyglądał jak wybielony murzynek Bambo : kręcone włosy i mięsiste murzyńskie wargi !!! Ech, wspomnienia .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roger Re: Sensacja !!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 00:59 A ja pomietam z ogólniaka, że Bucu był w PZPR !!!!! ( koniec lat 70tych ) !!! Odpowiedz Link Zgłoś