Gość: p0ziomka IP: *.telkonet.pl 08.12.08, 20:26 Jeżeli byliście na sylwestrze lub innej imprezie w lokalu Wichrowe Wzgórze podzielcie się wrażeniami(obsługa,jedzenie,zabawa).Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bmw Re: Sylwester w Wichrowym Wzgórzu IP: *.gprs.plus.pl 08.12.08, 20:29 na weselu byłem. Dwa wesela jednocześnie wtedy były, jedzenie ok,a do tańców sala mogłaby być większa Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: Sylwester w Wichrowym Wzgórzu 08.12.08, 23:18 Moje wesele było właśnie na Wichrowym i byłam bardzo zadowolona. MIałam mniejszą salę bo ta duża nadaje się na wesele powyżej 100 gości. Obsługa bardzo fajna,potrawy bardzo smaczne.Jest bardzo ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Sylwester w Wichrowym Wzgórzu IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.08, 13:01 Ja wybieram się w tym roku na Sylwestra do Wichrowego Wzgórza...wybór raczej przypadkowy...rekonesansu żadnego nie przeprowadzałam :-) Jak pojechałam płacić trochę zaskoczyło mnie to wnętrze...hmmm no co tu dużo mówić mógłby ktoś troszkę popracować nad wystrojem...ale nie to jest najważniejsze a zabawa :-) Ale pomimo tego też byłabym wdzięczna za jakieś opinie :-) Odpowiedz Link Zgłoś