Dodaj do ulubionych

cyfrowy polsat- problem

IP: *.opera-mini.net 22.12.08, 14:08
Nie mam zadnych kanalow z sieci polsatu. Dzwonilem,kazali mi antena ruszac. Szukam od kilku godzin i nie znajduje mi sieci cyfrowego polsatu,lecz Astre. Mial ktos taki problem?
Obserwuj wątek
    • Gość: pit Re: cyfrowy polsat- problem IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.08, 15:37
      ja mialem w sobote czarny ekran na wszystkich kanalach. pomoglo wyjecie wtyczki
      dekodera z sieci, wyjecie i wlozenie karty i ponowne podlaczenie.
    • toro.pl Re: cyfrowy polsat- problem 22.12.08, 16:49
      Tak, ale taki manewr trzeba zrobić zanim poruszymy anteną, bo później może być
      ciężko znaleźć programy HD, jeśli posiadasz...
    • bmwariat Re: cyfrowy polsat- problem 22.12.08, 20:52
      no przecież mnie k..a strzeli!!!
      znalazłem sieć polsatu na 12284, zainstalowało mi kanały, ale nadal BRAK SYGNAŁU!!
      • rotarepo Re: cyfrowy polsat- problem 23.12.08, 10:30
        No nie ma już problemu ? Bo tak się zastawiam nad cyfrą zamiast kablówki.
        • bmwariat Re: cyfrowy polsat- problem 23.12.08, 13:44
          zadzwoniłem po człowieka od anten i czekam na niego. Według mnie jest wszystko
          ok.. Nie mam pojęcia co się stało. A na infolinii Polsatu - mam antene ustawiać..
    • toro.pl Re: cyfrowy polsat- problem 23.12.08, 16:32
      Myślę że to kwestia ustawienia anteny bmw. Kiedyś jak miałem zwykły dekoder to
      udawało mi się zawsze znaleźć sygnał wolno przesuwając antenę poziomo lewa-prawa
      powoli od góry coraz niżej tak samo z pionem na dowolnym kanale. Mam Cyfrę+ od
      paru lat ale myślę że zasady są te same z Polsatem i po jednym ustawieniu jest
      cały czas ten sam sygnał, a z cyfry jestem zadowolony.
      • Gość: bmw Re: cyfrowy polsat- problem IP: *.opera-mini.net 23.12.08, 20:52
        byl czlowiek,zbadal. Antene mialem prawidlowo ustawiona. Wina dekodera. Nie lapie polaryzacji i trzeba konwerter przestawiac. Traf chcial ze tydzien temu skonczyla mi sie na niego gwarancja. Niedawno podlaczylem na nowo i goli wszystko. Zglupialem,albo dekoder mial slabosc. Ciekawe czy kablowka dziala na dalekim Henrykowie
    • b.szym Re: cyfrowy polsat- problem 23.12.08, 20:08
      Być może masz źle ustawioną antenę satelitarną. Jak sam mówisz, znajduje Ci
      astrę, lecz polsat jest na Hot Birdzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka