IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 29.04.09, 20:44
w dniu dzisiejszym przejeżdżając obok tego czerwonego przybytku postanowiłam
coś wrzucić na ruszto.I musiałam maczać sobie chlebek w żurku, aby go ugryźć.A
nie zamawiałam sucharów.
Smacznego było chyba powiedziane dla jaj pływających w talerzu.
Obserwuj wątek
    • Gość: grześ Re: Hotel Red IP: 81.6.191.* 30.04.09, 08:33
      Smakoszu, to był chlebek, który został z wczorajszej kolacji w DPS,
      został podany na staropolski zwyczaj jako maczanka!
      • lachien Re: Hotel Red 30.04.09, 08:49
        Tak parafrazując denność tej sytuacji - może to był żurek w chlebie, który w
        takim wydaniu jest niejadalny? Kiedyś byłem na weselu i kolo siedzący obok mnie
        próbował kąsać chleb, w którym podany był gulasz. Radości mej nie było końca,
        delikatnie się posikałem, ale tak by plamkę było widać na kroczu acz nie na udzie.
      • Gość: Gość hotelu Re: Hotel Red IP: *.blokowe.pl 29.07.09, 11:33
        Jakiś czs temu bylismy wraz ze znajomymi w hotelu REd na kolacji.Zupełnie mnie
        nie interesuje kto jest tego lokalu włascicielem, każdemu wolno....Piękne
        wnętrza robia wrazenie,ale obsługa fatalna, pani kelnerka nie do końca
        zorjetowana co jest dostępne z kart menu, nie potrafiła takze odpowiedziec na
        pytanie jak długo trzeba czekac na dania.Co rusz to biegała do kuchni i pytała
        kucharza.Wreszcie po jakims czasie już wiemy co mozna skonsumować, wiec
        zamawiamy, czekamy ok. 30 minut(dobre jedzenie potrzebuje czasu na
        przygotowanie, wkońcu nie jestesmy w MC Donaldsie , ok)w międzyczasie robia się
        drinki, niestety jeden w trakcie mieszania laduje na bluzce kelnerki(w trakcie
        mieszania otworzył się shejker :( czekamy dalej.I wreszcie nadchodzi moment, gdy
        zamówione dania ląduja na stole, zdziwienie mieszało sie z
        rozczarowaniem.Kuchnia słabiutka!!!!!!!!, a szkoda, bo lokal na poziomie, byłam
        raz i za więcej dziekuje.Nie chcę niczego reklamowac, ale u konkurencji w
        pałacyku, moze nie ma tak ekskluzywnych wnetrz(własciwie to zupełnie inny styl),
        ale obsługa ok, kuchnia na 5,szczerze polecam, bo sprawdziłam.
        • dizzy81 Re: Hotel Red 29.07.09, 15:36
          na głupie frytki czekałem w pałacyku ponad 40 minut:/
          • unhollyseth Re: Hotel Red 29.07.09, 15:45
            Dizzy...ale tam się nie chodzi "tylko na frytki":P Ja byłem na kolacji. Na dania
            czekałem 20 min, a uwierz mi, że warto było czekać na piersi z kurczaka z miodem
            i orzechami z talarkami z ziemniaków...mniam!
            • dizzy81 Re: Hotel Red 29.07.09, 15:48
              nie lubie miodu
    • rotarepo Re: Hotel Red 29.07.09, 21:37
      Może to były grzanki .....
      • Gość: ostrowianka Re: Hotel Red IP: *.net.telkonet.pl 29.07.09, 22:03
        smakosz powinien zapytać o pomieszczenie dla klientów protetycznych
        (a takie też są)
        • Gość: radek Re: Hotel Red IP: *.blokowe.pl 13.08.09, 13:18
          Może zamówienie było źle sprecyzowane?
          Obsługa jest na stażu to nie rozpoznają co podać
    • Gość: takasobieja Re: Hotel Red IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 02.09.09, 09:45

Miałam tam niedawno wesele i jestem bardzo zadowolona. Jedzenie super w smaku,
      ilość wystarczająca jeszcze na poprawiny zostało. Obsługa super!!!. Nie było
      mowy żeby coś na stole brakowało. NA tarasie można sobie odpocząc od weselnego
      zgiełku, ładny widoczek. Jeżeli miałabym robić wesele drugi raz a na to sie nie
      zanosi to robiłabym tam jeszcze raz i nieprawdą jest, że jest drogo. Ogólnie
      bardzo polecam.
      • Gość: Sanepit Re: Hotel Red IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.09, 10:49
        NA tarasie można sobie odpocząć od weselnego zgiełku, ładny widoczek.

Tia ładny na hurtownie - od razu po treści postu widać, że pisały to paluszki
        personelu.
        • lachien Re: Hotel Red 02.09.09, 11:57
          Coś w tym jest. Zdanie - jedzenia zostało z wesela na następny dzień bardzo mi
          się podoba. Odgrzewane kartofle? Wędlinki? Tak nawiasem tanio nie jest dla
          mieszkańca Ostrowca.
      • Gość: grażynka Re: Hotel Red IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 23:54
        nie wydaje mi się,żeby to pisał personel, wątpie żeby sami tak o
        sobie pisali.Byłam tam na chrzcinach u dziecka kuzynki i było
        naprawdę wszystko jak należy.Wszyscy byli zadowoleni.
      • Gość: pożywna zupka Re: Hotel Red IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 03.09.09, 11:30
        www.youtube.com/watch?v=wtwcBrWHjIY#t=03m16s
    • dorota_klara Re: Hotel Red 21.02.20, 15:31
      Dziś organizowałam w tym hotelu ważną konferencję i jestem zbulwersowana. To najgorszy hotel z jakim miałam do czynienia ever!!! Chamstwo, arogancja i buta począwszy od właściciela, poprzez panią menedżer, a na recepcjonistkach kończąc. Pan właściciel nie ma zwyczaju odbierać niewygodnych telefonów, jest tak zadufany w sobie, że wróżę mu szybki upadek tego przybytku!!! Przestrzegam wszystkich, a zwłaszcza przedsiębiorców, którzy chcieliby zaufać takiemu podwykonawcy. Omijajcie tego pana szerokim łukiem, bo profesjonalizm to dla tego pana słowo pochodzące ze słownika wyrazów obcych. A biorąc pod uwagę jego bufonadę nie sądzę aby to kiedykolwiek się zmieniło u tego skądinąd młodego człowieka... Nigdy więcej nie skorzystam z tego hotelu, nawet gdybym musiała zapłacić więcej. Takich ludzi wpisuje na swoja własną czarna listę: Z tym panem nie współpracujemy!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka