Dodaj do ulubionych

Ostrowiec na cenzurowanym

26.05.09, 23:24
Nie wiem, czy ktoś jeszcze oprócz mnie zauważył, że na stronie Gazety
Ostrowieckiej usunięto materiały o śmierci Michała. Pod dwoma artykułami było
około 300 wpisów ludzi i teraz nic nie ma. I wpisów, i artykułów...
Obserwuj wątek
    • Gość: obudzony pies Re: Ostrowiec na cenzurowanym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 23:53
      Wystarczy trochę poszukać. A może nauczyć się obsługiwania internetu?

Especially for you (żebyś nie musiał/musiała się męczyć):

www.ostrowiecka.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2385&Itemid=2
      • Gość: kotttt Re: Ostrowiec na cenzurowanym IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.09, 13:40
        Dziękuję
      • Gość: kottt_podbudowany Re: Ostrowiec na cenzurowanym IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.09, 13:44
        Ale wiesz co, mimo wszystko, tekstu wczoraj nie było. Bo szukałam przez opcję
        "Najczęściej czytaliście" i nie było go, a dziś już tam jest. No i widnieje
        uwaga, że tekst był 26.05. maja zmieniany, więc mogli go zdjąć na parę godzin.

Więc jednak umiem się posługiwać internetem :).
      • Gość: kotttttt_znowu Re: Ostrowiec na cenzurowanym IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.09, 13:46
        Już wiem dlaczego tekstu nie było wczoraj. Zablokowali możliwość wpisywania
        komentarzy, redakcja podziękowała za dyskusję - ostatnie wpisy - i koniec.
        • Gość: obudzony pies Re: Ostrowiec na cenzurowanym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 15:13
          Proszę bardzo. Polecam się na przyszłość kotku.
          • Gość: Ciekawy Re: Ostrowiec na cenzurowanym IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.09, 11:50
            Widzę że znowu usunięto wątek o śmierci chłopca-Michała-,musi komuś bardzo
            zależeć aby większe grono nie dociekało do informacji.Przypuszczam że to wina
            ostatnich wypowiedzi sugerujących obecność dziewczyny.
            • lachien Re: Ostrowiec na cenzurowanym 31.05.09, 11:56
              Źle przypuszczasz. Jeśli śledziłeś skarbie treść wątku plus pomówienia, jakie w
              nim sie pojawiały - powinieneś wiedzieć dlaczego został usunięty. A ze swojej
              strony powiem tak - jeśli ta dziewczyna o której była mowa okaże się winna
              (śledztwo - te sprawy sąd) to pierwszy napiszę wątek o tej sprawie. Już lepiej
              czy gorzej? Znów nazwiska padną zasłyszane od dalekich znajomych?
              • lachien Re: Ostrowiec na cenzurowanym 31.05.09, 11:59
                A jak chcecie snuć podobne domysły na temat nazwisk to polecam udać się do
                Gazety Ostrowieckiej , powiedzieć, że od znajomej słyszeliście że taka to a taka
                miała w tym swój udział. A potem nadstawić się i czekać, aż redaktor naczelny da
                Wam takiego kopa, że dolecicie na komendę. Albo lepiej na targowicę w tę samą
                stronę.
                • Gość: Ciekawy Re: Ostrowiec na cenzurowanym IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.09, 12:06
                  Dlatego to forum i GO z takimi ludżmi jak ty jest tego udziałem-CENZURA.Żegnam
                  • lachien Re: Ostrowiec na cenzurowanym 31.05.09, 12:07
                    Ja również.
                    • lachien Re: Ostrowiec na cenzurowanym 31.05.09, 12:13
                      Widać nie uczyli w szkole, że szafowanie nazwiskami bez potwierdzonych
                      informacji to zwykłe ploty. A nie CENZURA. Ale z kim tu gadać.
                      • lachien Re: Ostrowiec na cenzurowanym 31.05.09, 12:14
                        Bosze z jakiego pipidówka ja się wywodzę. Co za mentalność co za
                        małomiasteczkowa zawiść.
                        • Gość: ostrowianka Re: Ostrowiec na cenzurowanym IP: *.telkonet.pl 31.05.09, 17:41
                          nikt inny tylko Ty tak zaciekle bronisz tej plotki.Jak mi wiadomo,to
                          właśnie tak broni się krewnych.Wybacz ale innego tłumaczenia nie
                          widzę dla Twojego przekonania.
                          • unhollyseth Lachien! 31.05.09, 18:10
                            Ty świnio!! Jak się właśnie dowiedziałem, jesteś spokrewniony z prezydentem!!
                            Jak mogłeś?! Nigdy Ci tego nie wybaczę...
                            • lachien Re: Lachien! 31.05.09, 19:25
                              Haqhahahahahahaha:)
                              • dizzy81 Re: Lachien! 31.05.09, 19:25
                                Po prostu lachien jest córką prezydenta...podobno...
                                • lachien Re: Lachien! 31.05.09, 19:27
                                  Przekroję sobie cyca by się nią stać.
                                  • lachien Re: Lachien! 31.05.09, 19:28
                                    Uwielbiam to forum i tych kochanych ludzi z mózgiem większym od księżyca:)
                                    • ostrowiak_1982 Re: Lachien! 31.05.09, 19:33
                                      W pełni czy zaćmieniu :)
                                      • lachien Re: Lachien! 31.05.09, 19:41
                                        No jakże - oczywiście, że w pełni:) Zaćmienie to ja mam. Głupim jak but.
                                        • unhollyseth Re: Lachien! 31.05.09, 21:25
                                          I na dodatek jesteś córką prezydenta. Dla mnie to osobisty szok. Ale ja od
                                          początku wiedziałem Lachien, że jest w Tobie coś takiego...kobiecego. Czy
                                          mógłbyś poprosić tatusia prezusia, żeby mi z 1000 zł przesłał na konto?
                                    • Gość: ostrowianka Re: Lachien! IP: *.telkonet.pl 31.05.09, 22:03
                                      Lchien Ty potrafisz wszystko,pokroic też bo obróbka skrawaniem
                                      o czymś świadczy.A kto Ciebie przypisuje do córki....to przeczytaj
                                      uważnie i temu komuś prześlij "życzenia".
                                      • Gość: Ciekawy Re: Lachien! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 23:20
                                        A widzisz Lachien,jednak miałem rację że w każdej plotce jest trochę prawdy,na
                                        marginesie wszystkie biura w Ostrowcu związane z UM powtarzaja tą niby
                                        plotkę.Jednak z tobą szkoda czasu polemizować.
                                        • neti69 ...Ciekawy.... 01.06.09, 07:13
                                          ...skoro wszystkie biura , związane z UM tę plotkę powtarzają, to NA
                                          PEWNO jest ona prawdziwa. Masz rację, Ciekawy. ;)......Co za ludzie-
                                          jak u Orwella - cholera jasna!
                                          • lachien Re: ...Ciekawy.... 01.06.09, 18:01
                                            Jeśli szkoda czasu - to nie polemizuj albo naucz się wreszcie czytać małpiatko.
                                            Ile razy mam pisać, że jeśli jest to prawda - dana osoba powinna beknąć. Jeśli
                                            nie - to ohydne są takie teksty. Ile razy mam ku... mówić, że wiadomości
                                            usłyszane od kogoś to ploty.ILE RAZY MAM TO MÓWIĆ. Normalnie z analfabetami gadka.
                                            • lachien Re: ...Ciekawy.... 01.06.09, 18:03
                                              Widzę, że wszyscy uwierzyli GOSI - skądinąd znanej osobistości jak napisała, że
                                              od znajomej słyszała coś niecoś. GOSIU - pisz więcej - masz tutaj świetny
                                              posłuch. Radzę napisać by Ci wpłacano na konto po 100 od łebka - uwierzą i będą
                                              wpłacać. Pisz ja bym pisał jakby mi tak święcie wierzyli. Paranoja.
                                      • unhollyseth Re: Lachien! 31.05.09, 23:51
                                        Mam nadzieje, że o mnie nie wiecie tak dużo jak o Lachienie...bo to jest trochę
                                        przerażające:/
                                        • lachien Re: Lachien! 01.06.09, 06:16
                                          Wiedzą wiedzą i kiedy przyjdzie na to czas i jeszcze będzie kasa by opłacić
                                          rachunki za internet - napiszą o tym. Mówię Ci to - wiem od rodziny (prezydent):):)
                                          Ciekawy - jak Ci wygodnie to dla Ciebie mogę być spokrewniony nawet z Hitlerem.
                                          • Gość: smutne to Re: Lachien! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 08:03
                                            ....wydaje Wam się obrońcy, że jesteście świetni ..... a prawda jest
                                            inna , ale nie stać Was na odwagę cywilną i to smutne .... a cenzura
                                            to normą na tym forum ... wszyscy maja myśleć jak Wy :(
                                            • Gość: badboy Re: Lachien! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 08:05
                                              oj, co tu się będzie działo jak ruszy kampania wyborcza...a może już ruszyła?
                                              • tdx Re: Lachien! 01.06.09, 08:26
                                                Na pewno ruszyla. Przestancie pierd... i ciagnac ten watek. Chlopakowi to i tak
                                                zycia nie przywroci. Wezcie sie do roboty. Ktos tu widzial jakies plakaciki
                                                "wybrancuf" narodu? Bo ja nie ;]
                                                • lachien Re: Lachien! 01.06.09, 17:56
                                                  Co tu sie będzie działo jak ruszy kampania? Otóż to co roku od lat 4. Będą
                                                  wyzwiska, będzie pełno plot i tak dalej. Ogólnie można powiedzieć, że będzie
                                                  baardzo nieładnie. A ja będę sobie podpuszczał co ciemniejszych by mieć z tego
                                                  niezły ubaw. Jak co roku:)
                                                  • Gość: Ciekawy Re: Lachien! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 19:09
                                                    .....i rzekł do ludu <głąb kapuściany>...to co wiedział.AMEN
                                                  • lachien Re: Lachien! 01.06.09, 19:19
                                                    Nie pyskuj pierdoło bo Ci zrobię z dupy jesień średniowiecza.
                                                  • lachien Re: Lachien! 01.06.09, 19:21
                                                    Albo przedstaw się i spróbuj na żywca wyskoczyć z głąbem kapuścianym do mnie.
                                                  • lachien Re: Lachien! 01.06.09, 19:33
                                                    Kolejny kutafon przysrał sie do mnie. Znikniesz po wyborach maniaku. Za malusi
                                                    jesteś by mi robić loda cioto.
                                                  • lachien Re: Lachien! 01.06.09, 19:38
                                                    Nie zapominaj plebsiku kogo jestem "krewnym" według plot które rozsiewasz,
                                                    Znajdę twoją marną rodzinkę, przysram tak, że na gó... będziecie mówić papu.

• lachien Re: Lachien! 01.06.09, 19:43
                                                    I teraz podpucha zadziała jak nic. Naaa wielu z plebsiku:) Hej plebsiku
                                                    odpowiadajcie:))))) Podpuszka gotowa. Cioty zasrane:)
    • unhollyseth Naprawdę dajcie sobie spokój 01.06.09, 19:53
      Dajcie sobie do cholery spokój. Mówię do obydwóch stron. Idźcie pooglądajcie
      jakiś film, względnie M jak miłość. Idźcie do dzieciaka i zapytajcie jak mu
      dzień minął w szkole. Przytulcie bliską Wam osobę.
      Czy aby naprawdę nie macie nic innego do roboty?
      Aż mnie nawet nie chcę się pisać tutaj nic... a to już jest coś nie tak...
      • Gość: ciekawa Re: Naprawdę dajcie sobie spokój IP: *.telkonet.pl 03.06.09, 20:38
        Dlaczego lachien jest taki wulgarny? czy poprzez lżenie ludzi sam
        chciałby o czymś zapomniec?
        • unhollyseth Re: Naprawdę dajcie sobie spokój 03.06.09, 20:44
          Może. Nie wnikam w to, bo zupełnie mnie to nie obchodzi. uwierz mi mam inne
          zmartwienia i problemy niż wulgarność lachiena ( bez urazy lachien). Ty też
          zajmij się czymś zupełnie innym niż lachien.
          • Gość: ciekawa Re: Naprawdę dajcie sobie spokój IP: *.telkonet.pl 03.06.09, 21:34
            unholly.. może a i chyba masz racje,ale problemy każdy z nas ma.
            Nie pogodzę sie nigdy z tym,że za takie samo "przewinienie" ja i Ty
            możemy byc ocenieni różnie,powróce raz jeszcze do tragicznej śmierci
            Michała.Każdy dobrze wie,że przy tym zajściu była córka
            prezydenta,syn nauczycielki (zasłużonej w krzewieniu sportu),syn
            pracownicy sądu i syn strażnika.Czy Ty gdyby Ciebie dotknęła taka
            sytuacja,mógłbyś się pogodzic z faktem,że osoby przyglądające się
            biciu i nie reagujące - są niewinne i należy ich oszczędzic nie
            doprowadzając do zatrzymania?Takie sprawy powinny byc nagłaśniane
            a nie wyciszane.I ucinanie krótko,że jest to plotka nie powinno miec
            miejsca,a wręcz dogłębnie sprawdzone.Każdy z nas powinien się
            domagac prawdy jaka by ona nie była!
            • unhollyseth Re: Naprawdę dajcie sobie spokój 03.06.09, 21:59
              Zgadzam się z Tobą. Masz rację, że każdy powinien ponieść konsekwencje swoich
              czynów nawet jeśli nawet tylko "patrzył", co wg mnie powinno być karalne jeszcze
              bardziej niż to co się wydarzyło. Masz rację, że sprawiedliwość powinna dotyczyć
              nas wszystkich w takim samym stopniu, nieważne czy jesteśmy córkami czy synami
              "tego" czy "tamtej". Sam jestem za taka sprawiedliwością i zawszę za nią będę.
              Już pisałem, że gdyby mnie taka tragedia spotkała to całe swoje życie
              poświęciłbym na to, żeby sprawcom uczynić z życia piekło. Chciałbym,żeby się
              poczuli tak jak ja. Mój ból, rozpacz i smutek chciałbym żeby stał się również
              częścią ich samych.
              Wierzę również w fakty. Ja muszę mieć dowody, muszę "widzieć i czuć". Wiem także
              jak łatwo jest manipulować faktami.
              Dlatego ta sprawa jest dla mnie ciężka, żeby ją oceniać. Bardzo bym chciał, żeby
              sprawcy zostali ukarani ( nie jestem zwolennikiem kary śmierci... przynajmniej
              szybkiej śmierci, chciałbym by sprawy cierpieli przed śmiercią, a śmierć miałaby
              być tylko ich "wolnością". Jest to okrutne co piszę, ale brzydzę się czymś ( bo
              ktoś kto zabija od tak nie jest dla mnie człowiekiem) co zabija człowieka dla
              zabawy.
              Uwierz mi, że jeżeli prokuratura ( oczywiście niezawistna ) potwierdzi, że na
              miejscu zdarzenia były osoby, które się przyglądały temu bestialstwu ja będę
              głośno krzyczał, aby te osoby ukarać.
              Uwierz mi nie bronię władzy, wszyscy dobrze wiedzą jakie mam zdanie na temat
              prezydenta. Ale nie mogę również opierać się na ( przepraszam Cię bardzo ) na
              "plotkach", bo obecnie to jest plotką, która mam nadzieje wkrótce się potwierdzi
              lub też nie.
              Dlatego w obecnej sytuacji nie trzymam żadnej ze stron i musisz to zrozumieć.

I tutaj chciałbym zaapelować do osób, które rzekomo w tym uczestniczyły. Jeżeli
              macie choć trochę sumienia to przyznajcie się przed organami prawa do tego, że
              uczestniczyliście w zajściu. Jeżeli słowa do Was nie trafiają to uwierzcie mi,
              że sumienie Was zniszczy! Czego bardzo Wam życzę jeśli...jeśli uczestniczyliście
              w zajściu. I pamiętajcie wszyscy, którzy widzieli i nie zareagowali jesteście
              równie winni co sprawcy. Mam nadzieję, że świadomość tego Was "psychicznie zabije".
              • unhollyseth Re: Naprawdę dajcie sobie spokój 03.06.09, 22:02
                I jeszcze mała prośba.
                Nie rzucajmy "syn nauczycielki, syn strażnika" bo czy to coś zmieni? Czy wtedy
                będą bardziej winni, niż np. "syn piekarza, syn hydraulika"?
                Nie...nic to nie zmieni.

Ale jeśli okaże się, że ktoś "specjalnie" tuszuje sprawę...myślę, że taka osoba
                powinna zaopatrzyć się jeden nabój 9mm, broń i zdecydowanym, szybkim ruchem
                pociągnąć za spust...
                • lachien Re: Naprawdę dajcie sobie spokój 04.06.09, 06:49
                  Owszem byłem wulgarny za co w sumie przepraszam - nie powinienem, ale do szału
                  doprowadza mnie to, że w kółko powtarzacie ludzie jak papugi tą informację i
                  krótko: poprzez śmierć chłopaka chcecie komuś dosr.... I to jeszcze czymś
                  zasłyszanym od pociotki od wujka strony. Koniec tematu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka