Dodaj do ulubionych

ślub i wesele

IP: *.telkonet.pl 25.06.09, 06:33
Witam forumowiczów.Szukam dobrego kamerzysty i fotografa ale niedorgiego czy
ktos moze dac namiar na takich i jeszcze na samochod do slubu tez nie drogi:)
Obserwuj wątek
    • unhollyseth Re: ślub i wesele 25.06.09, 06:47
      Za 20 zł zrobię to wszystko.
      Albo nie tak...napisz co to znaczy "niedrogo" bo wiesz dla jednych drogo to 300
      zł a inni kręcą nosem dopiero przy 8 tysiącach.
    • Gość: fot Re: ślub i wesele IP: 83.238.163.* 25.06.09, 08:33
      Proponuję przeznaczyć na fotografa przynajmniej tyle, ile warta jest sukienka. To dobry kompromis.
    • Gość: gość Re: ślub i wesele IP: 67.159.44.* 25.06.09, 08:49
      Albo niedrogi albo dobry - jedno z dwoch. Ale widze ze kryterium jest "taniosc".
      Zawsze mnie to dziwilo - suknia kosztuje jakies 3000, na rynsztunek mlodego
      trzeba wydac tez kolo 1000, do tego przyjecie za powiedzmy 20 tys., orkiestra
      3000 i okraszone to wszystko fotografem za 700 zl, na zdjeciach ktorego nie
      widac ani sukni, ani garnituru, ani emocji gosci, a na starosc pamiatka watpliwa
      lub wcale.
      Ja szukam nowego Mercedesa S klasy, ale w cenie Passata i nie moge znalezc. Ktos
      mi moze pomoc i dac namiary?
    • rotarepo Re: ślub i wesele 25.06.09, 08:58
      .... wszystko ma być niedrogo .. ciężko będzie ....
      • Gość: Karola Re: ślub i wesele IP: *.telkonet.pl 25.06.09, 09:15
        Czy ktoś coś wie na temat lokalu Magnat. Bardzo mi się tam podoba, ale nie wiem
        jak z jedzeniem, czy smaczne i czy wystarczająca ilość?
    • Gość: aga77 Re: ślub i wesele IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 09:38
      Jeśli chodzi o fotografa to poleciłabym Roberta Górczyńskiego jest
      dobry ale nie wiem czy tani. Zawsze zresztą można zapytać.
      • Gość: gość Re: ślub i wesele IP: *.blokowe.pl 25.06.09, 10:05
        Na pewno nie tani, a czy dobrzy to kwestia gustu i oczekiwan:

www.andrzejpartyka.com
        www.lukaszdziekan.com
        www.grzegorzskiba.pl
        www.pstryk.info

Mozna napisac i spytac.
        • Gość: Uharts Re: ślub i wesele IP: 81.26.29.* 25.06.09, 10:50
          Bierz Andrzeja. Dobry fotograf, Skiby natomiast nie polecam.
          • unhollyseth Re: ślub i wesele 25.06.09, 18:06
            Czemu Skiba nie? Tak z ciekawości, bo za rok mam ślub i miałem go brać.
    • Gość: foto Re: zostaną tylko zdjęcia IP: *.blokowe.pl 25.06.09, 10:53
      "Tort zjedzą goście, kwiaty zwiędną, suknia powędruje do kufra na strychu,
      zostaną tylko zdjęcia..."

Joe Buissink
    • lucia78 Re: ślub i wesele 25.06.09, 11:04
      Fotograf: Krzysztof Żywczyk, na Żabiej, płaciłam niedrogo, konkret,
      polecam
    • Gość: właściciel UM Re: ślub i wesele IP: *.anonymouse.org 25.06.09, 16:23
      Pani Justyna Łada robi ładne zdjęcia, jest artystą fotografikiem.
      Możesz się jej zapytać.
      • Gość: materialista Re: ślub i wesele IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 19:47
        Dlaczego nie Skiba? Bo to amator a kasę chce taką jak inni.Pstryka fotki,
        odbitki zamawia w zwykłym punkcie fotograficznym(pierwszy pośrednik), punkt ten
        oczywiście robi wysyła odbitki dalej(drugi pośrednik) bo swojego fotolabu
        przecież nie ma.Ktoś za to płaci.Wystarczy?
        • Gość: foto Re: ślub i wesele IP: 67.159.44.* 25.06.09, 20:12
          No tak, to gdzie kto wykonuje odbitki od razu go kwalifikuje jako amatora. Jakby
          Pan Skiba mial wlasny fotolab lub zdjecia drukowal sam to od razu bylby
          profesjonalista. Argument nie do podważenia w dyskusji nad profesjonalizmem lub
          amatorszczyzna danej osoby.
        • Gość: anonymous Re: ślub i wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 20:14
          Ehhh... Jak to napisał Maju... "Dobre i tanie to są precle na krakowskim
          rynku..." Polecam kogoś z Pańskiej rodziny. Zrobią za darmo, imprezę
          sfotografują do samego rana... Jak gdzieś w kiblu nie padną od nadmiaru wódki,
          bo nie wiem czy w kościele kler pozwoli im do ołtarza bez kursu podejść... A
          fotografowie niestety, ale muszą takie ceny utrzymywać jakie utrzymują, bo nikt
          za free nie będzie robił.
          Najlepiej to znaleźć takiego "profesjonalistę", który zrobi zdjęcia i jeszcze
          dopłaci do interesu... HAHAHAHA LUDZIE ŚMIESZNI JESTEŚCIE!!!.
          A co do "Pani" Justyny, o której wspomniano wyżej... To wypowiadał się nie
          będę...
          • Gość: Kuba i Spółka... Re: ślub i wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 20:29
            Co do Skiby... Hmm... Jak najbardziej polecam. Szybko, niedrogo i solidnie...
            Andrzej Partyka, Łukasz Dziekan i pstryki... Coś niesamowitego... Świetne foto,
            ale dostać się do nich to trza jakieś 2 lata do przodu. Hmm... No nie wiem, ale
            widziałem ostatnio fotki jakiegoś gregoriusa czy jakoś tak... Niezłe ma fotki z
            modelkami, może w śluby się też bawi. www.grzegorzmaj.blogspot.com Można obczaić
            tego gościa. Ale co do Skiby to polecam.
            • Gość: Domino Re: ślub i wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 20:33
              "materialista" mam do Ciebie pytanie... Kto to jest ten Skiba, bo za rok będę
              się hajtał i nie chciał bym się natknąć na jakichś naciągaczy... Ty robisz
              jakieś fotki ślubne czy jak...
              • Gość: materialista Re: ślub i wesele IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 22:10
                Ja nie robię fotek.Jestem jego niedoszłym klientem.Dla mnie profesjonaliści to
                np oni - www.pstryk.info/ Pewnie, że fotograf musi dobrze zarobić ale
                niech to idzie w parze z efektem końcowym jego pracy.
                • unhollyseth Re: ślub i wesele 25.06.09, 22:47
                  A czy mogę wiedzieć co Skiba oferuje i w jakiej cenie skoro jesteś niedoszłym
                  klientem? Bo też n chciałbym się naciąć, a narzeczona naciska na niego:/
                  • rotarepo Re: ślub i wesele 25.06.09, 22:53
                    Niech naciska na Ciebie ....:)
                    • unhollyseth Re: ślub i wesele 25.06.09, 22:56
                      Taa a potem się dziwić, że taki zmęczony łażę...
                • Gość: gość Re: ślub i wesele IP: *.blokowe.pl 25.06.09, 23:11
                  To w koncu dlaczego Pan Skiba jest zły? Najpierw argument był taki że jest
                  słaby, bo zdjęcia wywołuje "gdzieś tam", teraz że jest droższy niż
                  profesjonaliści, ale robi gorsze zdjęcia od nich. Co wypowiedź to wersja się
                  zmienia. Następna wersja będzie taka że jest niemiły i opryskliwy dla klientów?
                  Wszystko to pachnie jakąś prowokacją i prywatną antypatią do tego Pana nie
                  mająca związku i odniesienia do rzeczywistości i faktów które zostały podane
                  jako przykłady.
                • Gość: foto Re: ślub i wesele IP: *.anonymouse.org 26.06.09, 09:23
                  Odnosze wrazenie ze czuje sie Pan bardzo urazony, a wrecz oburzony oferta Pana
                  Skiby. Patrzac na chlodno na Pana posty mozna odniesc wrazenie ze ich celem jest
                  kompletne zdyskredytowanie jego osoby i jego pracy w oczach innych. Zdaje się
                  Pan mieć straszny zal do tego człowieka, tak jakby obrazil on Panu wlasna matke
                  albo narzeczona. Zdaje mi sie ze tu nie chodzi tylko o zdjecia, chodzi jeszcze o
                  cos bardziej osobistego. Moze to jednak strach przed konkurencja albo zwykla
                  zazdrosc i zawisc?
                  • Gość: kameleon Re: ślub i wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 09:27
                    a ja tu widzę jakieś chore rozgrywki Łada vs Skiba i szyfrowanie hosta, oj
                    nieładnie, nieładnie
                    • Gość: anonymous Re: ślub i wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 10:07
                      Ktoś z Was napisał "jasne, że fotograf musi zarobić...", ale się zarobić czy
                      zarobić pieniążki... Potencjalny klijent widzi fotografa jak na ślubie czy
                      imprezie pstryka fotki, hmm... OK! luz, ale przecież potem one same się nie obrobią.
                      • Gość: anonymous Re: ślub i wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 10:10
                        Myślicie, że te pieniądze, które zarabia fotograf są duże???
                        Nic bardziej mylnego... Te co bierze Pan S. są niewielkie w porównaniu do
                        "profesjonalistów" jak wy to nazwaliście, bo ten "amator" robi kawał dobrej
                        roboty...
                      • rotarepo Re: ślub i wesele 26.06.09, 10:12
                        A ja tak czytam , to ma być pamiątka ze ślubu .... nie musi być więc tanio . Ja
                        bym chciała dostać taki prezent ślubny .... część zaproszonych gości mogła by
                        się na niego złożyć ......A co do fotografów ..... wybrać takiego co spełni
                        Wasze oczekiwania ..... nie szablonowe ....
                      • lachien Re: ślub i wesele 26.06.09, 10:12
                        Host zawsze można zaszyfrować, ale treści nie. Nieładnie Panowie tak na forum
                        się ogłaszać versus obrzucać błotem. Macie własne wizytówki w sieci przepychanki
                        na forum publicznym tylko Wam szkodzą.
                        • Gość: Kuba i spółka Re: ślub i wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 10:18
                          Mam "KAMELEON" pytanie do Ciebie... Kto to jest jakiś Łada i co on ma wspólnego
                          z tym Panem Skibą...
                        • unhollyseth Re: ślub i wesele 26.06.09, 10:19
                          Wykastrować ich!!!
                          Przepraszam, nie wiem czemu z czymś takim wyskoczyłem:/
                          • lachien Re: ślub i wesele 26.06.09, 10:23
                            Masz fobię genitalną po prostu.
                            • unhollyseth Re: ślub i wesele 26.06.09, 10:31
                              Mmm...
                              Zawsze myślałem, że to jakieś moje zboczenie, ale po prostu jestem chory...uff:)
                              • lachien Re: ślub i wesele 26.06.09, 10:34
                                Niedługo kopniesz w kalendarz.
                                • unhollyseth Re: ślub i wesele 26.06.09, 10:39
                                  Weź nie strasz! Tak wiele przede mną jeszcze! ja nawet kobiety nago nie
                                  widziałem! :(
                                  • lachien Re: ślub i wesele 26.06.09, 10:41
                                    Zamknij się bo pavulonik dostaniesz.
                                    • unhollyseth Re: ślub i wesele 26.06.09, 10:48
                                      Tylko błagam Cię uszanuj wolę umierającego i nie gwałć moich zwłok!
    • Gość: grzegorzskiba Re: ślub i wesele IP: *.blokowe.pl 26.06.09, 12:44
      Witam,

dawno mnie tutaj nie było i się nie udzielałem (nawet poprzez szyfrowane hosty
      tak jak to uważa lachien, ale on i tak będzie wiedział swoje co by my nie
      powiedzieć), ale doszły mnie słuchy że mowa tutaj o mnie i postanowiłem coś
      napisać, bo poczułem się wezwany do tablicy.

Ciekawych rzeczy człowiek się dowiaduje o sobie. Fajnie jest poczytać sobie
      bajek i oszczerstw o sobie. Nie wiem kto to robi i jaki to ma cel - mogę się
      tylko domyślać co do osób lub intencji.

Panie "niedoszły kliencie" - przykro mi że moja oferta Panu nie przypadła do
      gustu, ale uważam że mało sprawiedliwie zostałem przedstawiony tylko w
      negatywnym świetle. Nie ma żadnych pozytywów? Takie to jednostronne trochę.
      Odnoszę wrażenie że nie ma Pan nic wspólnego z osobą, za którą się Pan podaje, a
      jedynie podszywa się by bardziej uwiarygodnić swoje wyssane z palca racje, by
      zdyskredytować moją osobę. Oszczerstwa anonimowo potrafi rzucać każdy, zwłaszcza
      w internecie, ale podpisać się z imienia i nazwiska odwagę ma mało kto. Smutne
      to i przykre, ale cóż - tacy są ludzie - przywykłem do zawiści i zazdrości
      skierowanej w moją osobę.
      Każdy ma swój rozum, każdy ma swój budżet, każdy ma swoje poczucie estetyki i
      piękna. To co jednemu się podoba - innemu wcale nie musi. To co dla jednego jest
      tanie - dla innego jest drogie etc. Nie to jest ładne co jest ładne, ale co się
      komu podoba i tyle w temacie.

Pozdrawiam wszystkich i bez odbioru.
      • rotarepo Re: ślub i wesele 26.06.09, 13:06
        A ja tak czytam i czytam . I tak sobie myślę ...... Jeszcze rok temu Grzegorz
        był polecany na forum . Teraz awersja. Widzisz , trzeba było mieć mniej cięty
        język ;) .
        Polecone wcześniej linki , do fotografów amatorów z pasją ( jeśli kogoś tym
        określeniem urażę przepraszam )są godne uwagi . I co najciekawsze ,że nie boją
        się konkurencji .... I na pewno biorą pod uwagę , pomysły młodej pary . Co jest
        chyba ważne ......Moze kiedyś ja się skuszę :D
        • lachien Re: ślub i wesele 26.06.09, 14:46
          Grzesiu S byś - tak mi sie po prostu zdaje, że to Ty. Oczywiście mogę się mylić.
          Nie wiem dlaczego masz mnie za kogoś, kto wszystko wie i się nie myli. Święty
          nie jestem. Pozdrawiam.
          • rotarepo Re: ślub i wesele 26.06.09, 14:50
            .....a ja miałam mieć figurkę Świętego Lachiena ......
            • lachien Re: ślub i wesele 26.06.09, 14:51
              Pretensje do tego jak my tam Unholly, on miał rzeźbić.
              • rotarepo Re: ślub i wesele 26.06.09, 14:52
                O już się dąsa ......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka