Gość: gościu IP: 81.26.29.* 06.08.09, 08:56 Czy ktoś się orientuje, do której godziny otwarte jest boisko?. Wczoraj po 21 była całkowita ciemność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gimmesometruth Re: Orlik Ogrody 06.08.09, 09:35 "Ostrowiec Św. miastem sportu i rekreacji"- buuuahhahhaaa. Wakacje, dzieciaki zamiast grać widzą kłódkę na siatce. Dlaczego nikt z naszych radnych w tej sprawie nie zgłosił jeszcze interpelacji? Tylko- jak to miało miejsce w ubiegłym tygodniu- interpelacja na temat regularnego ścinania żywopłotów lub uprzątnięcia ronda na Koloni robotniczej. Jaki przykład dajemy młodzieży. Nie stać miasta by opłacić stróża na 2 h więcej? Może wystarczy umieścić automat na monety i symboliczne 2 złote za 1h oświetlenia? Kto z nas nie chciałby pograć o 23 w kosza, bo właśnie ma na to ochotę? Amatorka na każdym kroku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Orlik Ogrody 06.08.09, 09:53 Zwróć uwagę,że boisko jest pod blokiem,a cisza nocna obowiązuje. Buuuahhahhaaa-Kto z nas nie chciałby się wyspać? Odpowiedz Link Zgłoś
gimmesometruth Re: Orlik Ogrody 06.08.09, 09:59 Nie dało się tego przewidzieć rok temu zanim wjechały tam koparki? A czy wcześniej nie było tam boiska? Hmm?! Najlepiej zamknąć, zakluczyć, tak. A dzieciarnia niech siedzi na ławkach, zamiast się ruszać. Nie docierają do mnie takie argumenty, że chciałbyś się wyspać kolego, przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Orlik Ogrody 06.08.09, 10:04 O 22 to dzieci mają być w domu pod opieką rodziców,a nie włóczyć się po mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
good_man Re: Orlik Ogrody 06.08.09, 10:01 nie mówiąc już o tym , że za "wałęsanie się" po boisku nieletnich po 22.00 rodzice dostac mogą mandat :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Orlik Ogrody 06.08.09, 10:21 Dlatego boiska powinny być z dala od bloków, bo pełnoletni mogli sobie popykać w gałę po 22. I tak jak mówi Gimme - automaty, by móc zapłacić za oświetlenie po zmroku. Piękna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
gimmesometruth Re: Orlik Ogrody 06.08.09, 10:22 A ci po 18 roku życia też, muszą być z rodzicami w domu? To, że Orlik jest otwarty jedynie do 20 i to jeszcze w okresie wakacyjnym jest totalnym nieporozumieniem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gimmesometruth Re: Orlik Ogrody 06.08.09, 10:25 Może Szanowny Pan Pacelt, honorowy obywatel tego miasta, wstęgę przecinający na Orliku coś by z tym zrobił? Może porozmawia z kim trzeba? Lachien, dzięki za poparcie! Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Orlik Ogrody 06.08.09, 10:36 To się zdecyduj,albo dzieci,albo dorośli.Do 22 każdy ma prawo,ale nie pieprz o graniu w kosza o 23. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Orlik Ogrody 06.08.09, 10:44 To, że waszmość Pathos kładzie się lulu po dobranocce nie oznacza, że wszyscy mają tak samo robić. Ja tam nie widzę nic złego w graniu w kosza całą noc. I nie klnij, bo to nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gimmesometruth Re: Orlik Ogrody 06.08.09, 11:04 Otóż to Panie kolego. A po koszu czy siatkówce ze znajomymi, po 23 można jeszcze p... wiele, wiele. To zdrowe. Ale Ty jako przykładny tatuś zapewne o 22 lulu, paciorek i spać. Tak?! Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Orlik Ogrody 06.08.09, 11:16 A ty z tych,którzy po nocach siedzą pod klatkami i wydzierają się,a potem uciekają przed policją? Odpowiedz Link Zgłoś
gimmesometruth Re: Orlik Ogrody 06.08.09, 11:19 Tak, zapewne tak. Trafiłeś kolego jak nic. Powiedz mi tylko jedno czy to tak dziwi Cię, że o 23 ktoś ma ochotę wyjść na boisko z piłką? Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Orlik Ogrody 06.08.09, 11:25 Nie dziwi nie.A czy ciebie tak dziwi,że ktoś po 22 nie ma ochoty słuchać krzyków i odgłosów kopanej piłki.I czy ciebie dziwi,że prawa w Polsce należy przestrzegać? Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Orlik Ogrody 06.08.09, 11:30 Jesteś nastawiony na "ja,ja",jakbyś nie zauważał,że żyjesz w społeczeństwie,które kieruje się pewnymi zasadami.Jeśli ci nie pasuje przystosowywanie się do innych,to masz kilkaset hektarów Puszczy Iłżeckiej,możesz tam żyć w samotności. Odpowiedz Link Zgłoś
gimmesometruth Re: Orlik Ogrody 06.08.09, 12:29 Masz w swoim nicku słowo phobos. To chyba mówi samo za siebie, prawda? Cóż, fobie są różne. Zabroń wszystkim wychodzić po 22.00 z domów gdyż ustawowo jest cisza nocna. Zrzuć ze schodów pijanego sąsiada, bo tłucze się na klatce lub dobija się do swojego mieszkania i spać Ci nie daje. Zamknijmy ruch samochodowy na ulicach, niech tramwaje nie jeżdżą bo spać też się nie da. Chciałem porozmawiać o rzeczach, sprawach a nie ludziach, ale sam zepchnąłeś wątek na tę drogę. Czyli według Ciebie jest ok, że o 20.00 na Orliku nie można grać w piłkę, tak? Zerknij jak to robią inni i nikomu to nie przeszkadza. kety.polska.pl/wiadomosci_lokalne/article,Orlik_otwarty,id,358838.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Orlik Ogrody 06.08.09, 12:32 dziecko neostrady-naucz się czytać ze zrozumieniem i dopiero potem dyskutuj. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Orlik Ogrody 06.08.09, 12:34 Obiekty sportowe dostępne są codziennie w godzinach od 7.00 do godz. 22.00 To chyba wszystko wyjaśnia. Odpowiedz Link Zgłoś
gimmesometruth Re: Orlik Ogrody 06.08.09, 12:37 No właśnie wyjaśnia. Dlaczego u nas nie może być do 22.00, hmm?! Uwzględniając ciszę nocną i potrzebę świętego spokoju osób takich jak Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Orlik Ogrody 06.08.09, 12:38 A tego to ja nie wiem.Ale o 23 na kosza "bo tak mi się podoba" to nawet w Kętach nie pójdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
toro.pl Re: Orlik Ogrody 07.08.09, 22:47 Chyba coś nie halo w wypowiedziach bo często po 21 widziałem tętniący życiem Orlik na Ogrodach... Odpowiedz Link Zgłoś