Dodaj do ulubionych

tabletki a ciaza

16.07.04, 15:09
biore tabletki anty.od 1,5 roku. czy jezeli zajde w ciaze to w siedmiodniowej
przerwie moze wystapic krwawienie?
Obserwuj wątek
    • tygrysica_krakow Re: tabletki a ciaza 21.07.04, 10:23
      Nie powinno wystąpić.
      A jeśli mimo wszystko jednak wystąpi to będzie inne niz te krwawienia które
      miałaś dotychczas. Będzie to raczej plamienie i będzie trwało bardzo krótko.
      • myszz Re: tabletki a ciaza 27.07.04, 09:15
        nie strasz mnie, ja zawsze miałam normalne krwawienie w czasie przerwy a teraz
        plamienie ........ czy mogłam zajść w ciąże? matko boska
    • tikkuril Re: tabletki a ciaza 28.07.04, 10:28
      oczywiście, że w trakcie przerwy 7-dniowej wystąpi krwawienie, bez względu na
      to czy jesteś w ciąży czy nie
      • magdaa4 Re: tabletki a ciaza 31.07.04, 13:29
        Witam,moja gin mowi ze podczas brania tabletek krwawienie zawsze bedzie...
        jesli podejrzewasz ze mozesz byc w ciazy to zrob test krwi.
        • kate22 Re: tabletki a ciaza 02.08.04, 17:46
          czyli co miesiac mam robic badanie krwi?? Zawsze myslałam ze mam krawienie
          czyli nie jestem w ciązy
          • tasiaa1 Re: tabletki a ciaza 13.08.04, 19:23
            zajście w ciążę w trakcie brania pigułek graniczy wręcz z cudem ja brałam
            tabletki od 16 roku życia z innych powodów ale potem stało się to czystą wygodą
            i brałam dalej często zdarzało się że brałam dwie na raz przez sklerozę i
            niestety paliłam teraz po 8 latach rzuciłam od 2 lat jestem mężatką i
            planowaliśmy dziecko i okazało się że to nie takie proste jesteśmy po setkach
            badań i okazało się że to skutek uboczny tabletek o tym ginekolodzy nie mówią a
            podczs badań spoznałam multum kobiet z tym samym problemem i tylko jedna na 10
            nie brała tabletek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            pomyśl o tym bo w przyszłości będziesz ciepieć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka