dorota2222 16.07.04, 15:09 biore tabletki anty.od 1,5 roku. czy jezeli zajde w ciaze to w siedmiodniowej przerwie moze wystapic krwawienie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysica_krakow Re: tabletki a ciaza 21.07.04, 10:23 Nie powinno wystąpić. A jeśli mimo wszystko jednak wystąpi to będzie inne niz te krwawienia które miałaś dotychczas. Będzie to raczej plamienie i będzie trwało bardzo krótko. Odpowiedz Link
myszz Re: tabletki a ciaza 27.07.04, 09:15 nie strasz mnie, ja zawsze miałam normalne krwawienie w czasie przerwy a teraz plamienie ........ czy mogłam zajść w ciąże? matko boska Odpowiedz Link
tikkuril Re: tabletki a ciaza 28.07.04, 10:28 oczywiście, że w trakcie przerwy 7-dniowej wystąpi krwawienie, bez względu na to czy jesteś w ciąży czy nie Odpowiedz Link
magdaa4 Re: tabletki a ciaza 31.07.04, 13:29 Witam,moja gin mowi ze podczas brania tabletek krwawienie zawsze bedzie... jesli podejrzewasz ze mozesz byc w ciazy to zrob test krwi. Odpowiedz Link
kate22 Re: tabletki a ciaza 02.08.04, 17:46 czyli co miesiac mam robic badanie krwi?? Zawsze myslałam ze mam krawienie czyli nie jestem w ciązy Odpowiedz Link
tasiaa1 Re: tabletki a ciaza 13.08.04, 19:23 zajście w ciążę w trakcie brania pigułek graniczy wręcz z cudem ja brałam tabletki od 16 roku życia z innych powodów ale potem stało się to czystą wygodą i brałam dalej często zdarzało się że brałam dwie na raz przez sklerozę i niestety paliłam teraz po 8 latach rzuciłam od 2 lat jestem mężatką i planowaliśmy dziecko i okazało się że to nie takie proste jesteśmy po setkach badań i okazało się że to skutek uboczny tabletek o tym ginekolodzy nie mówią a podczs badań spoznałam multum kobiet z tym samym problemem i tylko jedna na 10 nie brała tabletek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pomyśl o tym bo w przyszłości będziesz ciepieć Odpowiedz Link