GoĹÄ: WAFFA
IP: *.is.net.pl
09.11.09, 04:58
Witam !
Mój problem polega na tym, że w wieku 25 lat po masturbacji zwiotczały i wydłużyły mi się wargi sromowe mniejsze i trochę łechtaczka ( wargi prawie nie wystają poza wargi większe, ale nie są zwarte i małe jak były kiedyś, a łechtaczka jest bardziej wysunięta ).
Odkąd to mi się stało jestem ZAŁAMANA. Nie mogę normalnie siedzieć, zwłaszcza w spodniach - czuję wtedy okropny ucisk, ból warg i ból, pulsowanie łechtaczki, ciągle się garbię, żeby mieć mniejszy ucisk na te okolice. Mam także ciągłe podrażnienia tych okolic, a cienkie wkładki higieniczne sprawiają teraz wrażenie grubych.
Znalazłam w internecie kilka wypowiedzi kobiet, że po masturbacji zrobiło im się to co mi i czy naprawdę to jest możliwe ? Zastanawiam się także nad tym, czy może miałam opóźnione dojrzewanie i w wieku 25 lat dopiero moje narządy się tak rozwinęły.
Także czytałam, że dużo kobiet, które mają od okresu dojrzewania duże wargi, które wystają im spoza warg większych aż kilka cm !! nie odczuwają takiego bólu jak ja, tylko dyskomfort.
Byłam u pani ginekolog, ale z innym problemem i ona wtedy nie przejęła się tymi wargami wogóle, a ja nie zadawałam pytań, za bardzo byłam zdenerwowana i nic się nie dowiedziałam.
Chciałabym prosić, aby wypowiedział się pan doktor, czy też by mi się tak stało z narządami płciowymi, gdybym normalnie współżyła, czy kobiety też tak mają ? (Ja jeszcze nie współżyłam).
I ostatnie pytanie:
Czy można coś zrobić z wargami i łechtaczką ( jakieś leki, ćwiczenia?, na operację mnie nie stać ).
Bardzo dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.